Nieuwsuur: Syriëgangers zijn helden die geholpen moeten worden

Het was weer genieten twee dagen geleden bij Nieuwsuur. Wanneer u op maandag 27 oktober jl op Nieuwsuur had afgestemd om uw dagelijkse portie informatie, hersenspoeling, indoctrinatie te ontvangen over hoe de wereld volgens de linkse GUTMENSCHEN in elkaar steekt en gerund dient te worden, kon u vernemen dat Denemarken, haar teruggekeerde Syriëgangers op de juiste, zachte en links correcte manier opvangt.

Bij Nieuwsuur steekt de wereld als volgt in elkaar en hier valt NIET OVER TE DISCUSSEREN. Er bestaan 3 soorten mensen in de wereld van Nieuwsuur die we alle drie kort zullen behandelen hieronder:
1) de allochtoon
2) de (verderfelijke) autochtoon
3) de linkse Gutmensch
De allochtone mens is goed, zielig, kwetsbaar en heeft NOOIT schuld aan de problemen waarin hij verkeert, de allochtone medemens dient daardoor altijd begripvol, liefdevol te worden opgevangen, liefst door het geven van (heel veel) geld of een wijf of een mooi huis en als de allochtoon niet te moe is om te werken een prachtige zeer goed verdienende baan. (In deze baan dient de allochtoon uiteraard niets te hoeven doen anders zou hij getraumatiseerd of overspannen kunnen worden en dat willen we niet).

De autochtone blanke mens is slecht, kwaadaardig, onderdrukkend en heeft ALTIJD schuld aan alle problemen onder de allochtone bevolking en de problemen in derde wereldlanden. De autochtone mens moet dan ook tot het eind der tijden boete doen voor deze verschrikkelijke zonden, doormiddel van het accepteren van alle problemen (uiteraard veroorzaakt door de autochtoon) die samenhangen met de asielzoekers, buitenlanders etc. Ook moet de autochtoon liefst al zijn geld afgeven aan de LINKSE GUTMENSCH regering zodat deze het eerlijk kan verdelen over haar eigen ambtenaren en (wat er overblijft) aan de zielige allochtonen kan geven.
Dan komen we bij de Linkse Gutmensch. De linkse Gutmensch komt hoofdzakelijk voort uit de verderfelijke autochtoon maar hij heeft het licht gezien. De linkse Gutmensch weet wat er fout is, waarom het fout is en hoe de fouten moeten worden gerepareerd. De linkse Gutmensch kan de samenleving zodanig herstellen dat deze weer goed en eerlijk wordt. Gelukkig worden de overheden in Het Westen voor 99,999999999% bemand (en vooral bevrouwd) met linkse Gutmenschen zodat de linkse Gutmensch ongeloofelijk veel macht heeft en het hem is gelukt de samenleving al grotendeels te repareren naar goed Socialistisch/communistisch inzicht.

Programma’s als Nieuwsuur zijn opgericht door de linkse Gutmenschen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle items, alle nieuwslezers en alles binnen nieuwsuur de leer der Linkse Gutmenschen voor het voetlicht brengt. Hiervoor worden prachtige hersenspoelttechnieken gebruikt, bijvoorbeeld de repetitie. (als je maar lang genoeg en vaak genoeg verkondigd dat allochtonen zielig zijn en wij slecht en verderfelijk geloven we er uiteindelijk allemaal in)

In dit licht was het dus smullen twee dagen geleden. Europa correspondent en onze z.g. “econome” Saskia Dekker ons schoolvoorbeeld van een Linkse Gutmensch toog naar Denemarken om een reportage te maken over teruggekeerde Jihadgangers.

In Denemarken worden teruggekeerde Jihadisten liefdevol en begripvol ontvangen, en ze krijgen alle steun om hun leven weer op te pakken. Willen ze een opleiding? No Problemo, ze kunnen gratis naar de school of universiteit die ze willen, en hoeven geen schoolgeld te betalen. (Schoolgeld is alleen bedoeld voor die verderfelijke Deense autochtonen die alle problemen veroorzaken). Willen ze een woning? Niente Probleme. Ze kunnen dan kiezen welk huis ze willen in welke stad en die wordt dan gratis voor ze ingericht (nee niet met meubelen uit de Ikea) zodat onze teruggekeerde jihadgangers heerlijk kunnen gaan wonen.

Saskia Dekkers interviewde de 30 jarige Abdel die een zeer goede baan had. Hij had drie maanden vrij genomen van zijn zeer goede baan, en was naar Syrië gegaan om mensen te helpen, zoals allochtonen altijd doen, ze doen nooit verkeerde of misdadige dingen want zoals wij als trouwe Nieuwsuur kijkers reeds weten zijn alle allochtonen LIEVE JONGENS DIE ER ALLEEN OP UIT ZIJN OM ANDEREN TE HELPEN. Saskia was zeer begripvol naar Abdel, we zagen haar gebroederlijk in een park zitten bij (de onherkenbare) Abdel.

Aan het eind van het Interview werd het een beetje onduidelijk wat Abdel nu werkelijk deed, één week nadat hij was teruggekeerd uit Syrië was de politie bij hem langsgeweest. Abdel was in eerste instantie een beetje bang geworden, want misschien wilde de politie (dit zijn immers verderfelijke autochtonen) hem slaan of straf geven, maar gelukkig was de politie goed geinstrueerd door de Linkse Gutmenschen in Denemarken, en kwamen ze Abdel vragen of hij ook hulp nodig had, en of hij ook problemen had. Als Abdel terug wilde naar de lagere school dan konden ze hem daarbij helpen.

Nou Abdel was heel erg opgelucht zoals u kunt begrijpen en hij nam het aanbod van de politie om hem te helpen weer naar de lagere school te gaan dan ook met beide armen aan.

Wel een beetje raar overigens, Abdel een dertig jarige moslim met een zeer goede baan gaat terug naar de lagere school,
In ieder geval een ontroerend stukje pracht TV van ons Nieuwsuur
Nederland met tranen in de ogen te snotteren voor de Buis, wat een prachtig verhaal.

Dit moeten we in Nederland ook gaan doen, was het motto van nieuwsuur. Maar ja Nederland is het beste jongetje van de klas dus we zullen het veel beter en liefdevoller moeten aanpakken .

En om u een beeld te geven waar de gevluchte Syriërs naar toe gaan hier deze kaart. Opvallend is weer, maar wij vervallen in herhaling dat de voorkeursbestemmingen om voor de hand liggende redenen niet in de Baltische staten of voormalige MOE landen liggen. Nee , een gezellige buurt in Nederland, dat trekt….

Flüchtlingsaufnahme Europa


2 Reacties

  1. Robert zei:

    Het wordt nog veel gammeler in de EU. Ons onder druk laten zetten door de VS om sancties op te leggen aan Rusland kost een fortuin en verlies van banen.
    De VS int torenhoge boeten van EU banken. Het is beter met Putin en China zaken te doen dan met de Yankies. Een paar duikboten waren onvindbaar voor Zweden en Noorwegen en nu een zwerm Russische oorlogsvliegtuigen, waar de EU niets tegen kan doen, boven de EU. Putin is aan het testen. En reken maar dat hij de gaskraan snel dicht draait indien de clowns in Brussel weer wat tegen Rusland verzinnen. Het kan dus een ijskoude winter worden.

  2. Bert Bezorgd zei:

    Het is nog erger, ben je een een zielige allochtoon en Syrië ganger en heeft de boze blanke man jullie alle 8 gedwongen om zwarte Piet te spelen vorig jaar? Dat kan echt niet hoor, wij passen speciaal voor jullie ons eeuwen oude feest aan. Ook zullen wij onze eigen mensen die op wachtlijsten staan niet een woning geven zodat jullie die in hun plaats kunnen krijgen. Heb je nog meer vrienden gemaakt bij het COA? Dan kopen we met gemeenschapsgeld toch gewoon van een links vriendje in het vastgoed een vleugel van een bejaarden tehuis op, ja voor veel te veel geld maar how gives a fuck? En die bejaarden die gaan maar bij hun familie wonen. Zal Pechtold vlak voordat hij wordt neergeschoten door een Jihadist nog steeds geloven in zijn eigen leugens? Of wordt hij gered door Donner die snel in zijn plaats de Dam-Schreeuwer verwisseld voor Pechtold? We zullen het binnenkort vast gaan meemaken want deze goede mensen van Isis, sorry wat zeg ik nu, deze zielige allochtonen gaan binnenkort moorden in ons land. Ik voorspel een koersstijging voor de Nederlandse fabriek die witte ballonnen maakt…

Comments are closed.