Uw rechten en die van “hullie”

Met stijgende verbazing kijken veel Nederlanders naar de rechten die als welkomst geschenk gegeven worden aan iedereen die meent terecht of onterecht dat hij zijn/haar vaderland moet ontvluchten en van een nieuwe toekomst te gaan genieten in b.v. Nederland.  Wij noemen ze ook vanwege het niet altijd even vlekkeloze Nederlands voor het gemak maar even “hullie of de hullies”. Dit omdat wij inmiddels zover zijn in ons land dat verwijzen met naam en toenaam naar een bepaalde volksgroep of ras, verboden is. Je discrimineert, plaats mensen in de hoek en laten wij wel wezen, dat willen wij toch niet ?

U heeft het kunnen lezen, de hullietjes, dus kinderen van de hullies moeten vanwege de hier geldende schoolplicht binnen 6 weken na aankomst in hun Pipohuis naar school. Wij zijn nog net niet zo ver, dat leraren een verplichte cursus hullietaal moeten volgen om het de kleinte schatjes naar hun zin te maken, maar dat volgt ongetwijfeld nog, nu tot tranen bewogen  Nederlanders vinden dat hullie er ook niets aan kunnen doen dat zij hier zijn terecht gekomen.

Misschien aardig om u even een mededeling van een van onze lezers uit Duitsland door te geven die op het WDR nieuws gisteren zag, dat er het zoveelste busje komend uit Italië werd aangehouden met een hullie familie van 6 personen. Gevraagd door de politie nadat was afgehandeld waar zij oorspronkelijk vandaan kwamen, hoeveel zij aan de ” Schipper “voor de reis betaald hadden, bleek dat € 10.000 PER PERSOON te zijn, enkele reis voor zover u dat nog niet had begrepen van hulliestad naar het Madurodam aan de Noordzee of een andere plesante bestemming.

Vlak na de 2e wereldoorlog, toen de wereld krioelde van vluchtelingen werd er bij de VN een resolutie opgesteld waarin de rechten van hullies werden vastgelegd. Het gaat hier om de artikelen 12 ++  en wij hebben de belangrijkste er even voor u uit gevist :

 

Articles 12 – 30 of the Refugee Convention set out the rights which individuals are entitled to once they have been recognised as Convention refugees:

 • All refugees must be granted identity papers and travel documents that allow them to travel outside the country
 • Refugees must receive the same treatment as nationals of the receiving country with regard to the following rights:
  • Free exercise of religion and religious education
  • Free access to the courts, including legal assistance
  • Access to elementary education
  • Access to public relief and assistance
  • Protection provided by social security
  • Protection of intellectual property, such as inventions and trade names
  • Protection of literary, artistic and scientific work
  • Equal treatment by taxing authorities
 • Refugees must receive the most favourable treatment provided to nationals of a foreign country with regard to the following rights:
  • The right to belong to trade unions
  • The right to belong to other non-political nonprofit organizations
  • The right to engage in wage-earning employment
 • Refugees must receive the most favourable treatment possible, which must be at least as favourable to that accorded aliens generally in the same circumstances, with regard to the following rights:
  • The right to own property
  • The right to practice a profession
  • The right to self-employment
  • Access to housing
  • Access to higher education
 • Refugees must receive the same treatment as that accorded to aliens generally with regard to the following rights:
  • The right to choose their place of residence
  • The right to move freely within the country
  •  Free exercise of religion and religious education
  • Free access to the courts, including legal assistance
  • Access to elementary education
  • Access to public relief and assistance
  • Protection provided by social security
  • Protection of intellectual property,
   such as inventions and trade names
  • Protection of literary, artistic and scientific work
  • Equal treatment by taxing authorities

Bent u er nog, u las het goed, je komt binnen en je hebt de zelfde rechten als een in een bepaald land woonachtige burger, met dien verstande dat het de most favourable treatment moet zijn, dus altijd vooraan in de rij. Kijk dat is nog eens wat. u gewoon in de rij, nummertje trekken, want er staan wat hullies die eerst geholpen moeten worden. Begrijpt u ons goed, wij willen hiermee niet de indruk wekken dat er 1e en 2e klas mensen in ons land zijn, maar een voorkeursbehandeling gaat ons nu net een streepje te ver.

Toch is dit inmiddels de praktijk, want waar Nederlanders jarenlang op een huis staan te wachten, lonkt bij hullies huisje Weltevree keurig ingericht, e.e.a. met de complimenten van de dienstdoende gemeenteambtenaar.

En de pogingen om de hullietjes zo gauw mogelijk via de subsidiepot Nederlands te leren. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat het telkens weer een klus was om als klein aapje met je ouders die over de hele wereld werkten de lokale taal te leren zodat je op school mee kon komen. Wel goed later voor je talen, maar een soms traumatische ervaring als je vanaf je 5e vier maal verhuizen moet. Geen behulpzame juffrouwen, nee gewoon je best doen, op straat trachten via te maken vriendjes wat op te pikken, ofschoon toegegeven dat voor hullietjes in het  kleine dorp Oranje met 140 inwoners wat moeilijk zal zijn.

De EU was er uiteraard snel bij deze VN regels ook in te voeren, wij zullen u niet vermoeien met een uittreksel uit het EU wetboek dat inmiddels 50.000 paginas telt ( zie hier ).

Misschien zijn wij somberaars, maar dit kan niet goed gaan!!!!

De door ons geciteerde Koerden in Den Haag waren niet alleen. In Hamburg, Düsseldorf , Celle en Herford zijn inmiddels ook rellen uitgebroken waarbij de kreet “Ihr tötet uns in Irak, wir töten euch hier “ een van de meest gehoorde kreten was.

Tel daarbij op de eerder beschreven onrust van asielzoekers onderling, de stijgende onvrede van de lokale autochtone bevolking die met verbazing ziet dat waar zij op moeten wachten zo maar in geschenkverpakking aan hullies wordt uitgereikt, en je kunt er op wachten dat een dezer dagen de vonk in het kruitvat schiet.

En….. dan horen wij onze Haagse politici toch echt niet zeggen “dan maar liever de lucht in ” ( vrij naar Jan van Speijk).

Overigens bij de EU, waar o.a. de nieuwe voorzitter Tusk geen Engels  spreekt maar slechts Pools, lossen ze dat probleem geheel anders op. lees hier


4 Reacties

 1. Qvic zei:

  Wie wordt hier gediscrimineerd? Wie wordt hier als 2e rangsburger behandeld?
  De hullies zadelen ons autochtonen op met hun problemen en vervolgens moeten wij de autochtonen al hun kosten die deze hullies hier veroorzaken betalen en dan krijgen zij ook nog meer rechten/vrijheden en bevoegdheden, als een autochtoon? Hiermee geven we ons land en inboedel plus alle naverwante weg aan deze hullies. Het is een duidelijke doel van “weg met ons autochtoon” beleid van de VN. Wil de VN zo graag ons Europeanen massaal naar Rusland laten emigreren.

 2. Bert Bezorgd zei:

  Dat de Koerden de tweede kamer hebben bestormd was een generale repetitie. Via Syrië komen de als asielzoekers vermomde IS strijders naar Nederland. Daarna meldden zij zich bij de dichtstbijzijnde Moskee om hun wapens op te halen. Als ze in alle EU landen op volledige sterkte zijn zullen ze tot aanval over gaan. Ik hoop dat onze Politie (denk aan de Brinks overval) in staat is om tegengas te geven aan de IS moordenaars! Mensen bewapen u!

Comments are closed.