Hoe asielzoekers hun weg naar Groot Brittannië vinden ( video)

De laatste tijd nog al wat video impressies hierop GeenNieuws. De reden is zoals u zult begrijpen dat wij het mede onze taak vinden de Nederlandse burger dat nieuws te brengen wat de vaderlandse MSM  achterwege laten, bang voor repercussies of aantijgingen dat men racistisch of extreem zou zijn. De bekende kreten die je die spijtig genoeg in ons land al gauw naar het hoofd krijgt, als je het niet eens bent met de drabbige en gevaarlijke deken van sociale democratie die ons land bedekt.

Daarom deze 30 minuten durende impressie van de Britse TV zender Channel 4, die laat zien hoe met name vluchtelingen uit Afrika trachten via een oversteek van het Kanaal hun weg te vinden naar het beloofde land, dit maal Groot Brittannië. Een van de redenen is dat de vluchtelingen denken  in Engeland zich gemakkelijker te kunnen bewegen, daar vele van hen althans wat gebrekkig Engels spreken.

Opvallend is dat de overtocht net als die van de Middellandse Zee geregeld wordt via ronselaars die in Calais en Duinkerken meestal van Afghaanse of Koerdische afkomt zijn.

Verder is het opvallend dat de overtocht van het vaste land naar Engeland afhankelijk hoe de vluchteling deze tocht wenst te maken tussen de 700 en 3.500 Britse ponden kost ( €850 – €4.300 ) , bedragen die grif worden betaald ! Dit werpt natuurlijk gelijk de vraag op, of het hier inderdaad zoals de vluchtelingen zelf zonder blikken of blozen vertellen gaat om echte asielzoekers of zoals wij eerder vermoeden om economische gelukszoekers. De zelfde situatie zoals deze zich ook in ons land voordoet.

Via een Afghaanse undercover journalist gaat u mee op zoek naar het juiste “reisbureau” en ziet  u hoe de prijzen en mogelijkheden worden besproken. En voor zover u nog dacht dat het hierbij gaat om zielige mensen met trauma’s zoals de zieligheidsindustrie medewerkers u telkens willen doen geloven, de film is een echte “eye opener” voor diegenen onder u die nog in sprookjes geloofden.

Veel luister en kijkplezier en …. verspreid het goede nieuws !

 

UPDATE : wij kregen het bericht van een van onze lezers dat de video i.p.v. de aangekondigde 30 minuten slechts 30 seconden duurt. Navraag leert dat de film niet integraal buiten Groot Brittannië mag worden uitgezonden. Maar om u toch van dienst te zijn klik deze url aan,


3 Reacties

 1. bright side zei:

  Niets gebeurt ‘toevallig’ of bij ‘vergissing’. Alles hangt met elkaar samen.
  De tegenwoordige zuid/noord volksverhuizingen krijgen steeds meer het karakter van volksverplaatsingen onder een centrale regie.

  “Waarom?”, vroeg lezeres @cathy zich af bij een vorig artikel hierover. En ze gaf zelf het m.i. juiste antwoord: om de chaos te vergroten.
  Net zoals de kunstmatig verwekte onrust in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, twistpunten Oekraïne en Krim, de nieuwe vijand Rusland, de nieuwe Koude Oorlog, de MH17, de handelsboycot, enz.

  Alles hangt samen met de door het grootkapitaal gewenste globalisering, één groot, geliberaliseerd vrijhandelsgebied met gelijk geschakelde regels, wetten en arbeidsvoorwaarden.
  Volgens critici niets anders dan neokolonialisme, waaraan de EU al is opgeofferd.
  De lidstaten zijn hun autonome zelfbeschikking kwijt, de democratie is er morsdood.

  Maar we zijn er nog niet.

 2. Joepiedepoepie zei:

  Om chaos te veroorzaken, nationale identiteit te eroderen in landen (dit speelt dus met name in het Westen (en EU landen) waar de nationale identiteit om zeep moet worden geholpen) en om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten om zodoende volgens aloude verdeel en heers technieken meer macht te krijgen.

  De regering is er niet voor de bevolking maar de regering is er om de (autochtone) bevolking in het Westen kapot te maken, dit is niet omdat politici dit graag willen maar omdat ze HIERVOOR VAN HOGERHAND het bevel hebben gekregen.

  Werken ze niet voor de elite dan worden ze op een zijspoor gezet of erger geliquideerd en dat weten ze. Werken ze wel voor de machtselite dan worden ze beloond met ofwel een hoge positie in een of ander internationaal orgaan (UNCR, VN, Wereldbank, NAVO) of ze krijgen een leuke nationale positie in een of ander overheidsorgaan of ze worden burgemeester of commisaris van de koningin.

  Hee zul je zeggen, alle politici die ik ooit gekend heb zijn niet op een zijspoor gezet of geliquideerd (behalve dan P F) maar ze hebben allemaal een leuke nieuwe positie gekregen. Wel dit betekent dus dat ALLE POLITICI HET SPEL MEESPELEN.

  btw ik ben er zeker van dat wanneer Wilders besluit de politiek te verlaten er zeker een leuke baan op hem wacht in één of andere overheidsorganisatie of internationale organistatie.

Comments are closed.