Moeder van Aicha, meer lef dan de meeste Nederlanders

Het moet er maar eens uit. Terwijl de meeste Nederlanders zich druk maken om het wel of niet aanblijven van een zekere Guus, van wie de domheid afstraalt met de kracht van een atoomexplosie, Ebola artsen naar de Veluwe worden verbannen, waar zij indien ze verschijnselen van Ebola vertonen gelijk met de toch rondrijdende vogelgriep opruimers meegenomen kunnen worden, toont de moeder van de 19 jarige Aicha die haar “verloofde” in Syrië was achterna gereisd , dat zij meer lef in het topje van haar pink heeft, dan de meeste Nederlanders in hun hele lijf.

En in plaats van deze moeder die inmiddels haar dochter na een eerdere mislukte poging in Syrië heeft opgespeurd en meegenomen naar Turkije wordt vastgehouden omdat de dochter geen paspoort heeft, te helpen, is het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken voorgezeten door een van de meest hypocriete figuren uit de Nederlandse politiek, de PvdA-er  Bert Koenders nog bezig te bezien hoe dit probleem kan worden opgelost ! Het moet toch voor het Nederlandse consulaat een koud kunstje zijn om binnen 48 uur een paspoort te regelen en met de lokale autoriteiten deze zaak uit de wereld te helpen ? Of is er geen fotograaf in de buurt die de juiste foto’s kan maken ?

Reeds eerder trachtte de moeder door een reis naar Syrië haar dochter te “bevrijden ” , hetgeen haar door de Maastrichtse politie werd afgeraden.  Het zou te gevaarlijk zijn en bovendien is hulp aan jihadisten strafbaar.

Het is niet te geloven met wat voor verschillende maten er in ons land wordt gemeten, waarbij het belang van de overheid altijd voorop staat. Terwijl in Arnhem momenteel zes inwoners van die stad verdacht van ‘deelneming aan een criminele organisatie met terroristische inslag” nog gewoon vrolijk en vrij rondlopen, gaat de politie een paar steden verderop een moeder vertellen dat datgene wat zij van plan is, strafbaar is. Overigens spreekt de mededeling van de Maastrichtse politie boekdelen over de domheid van de gemiddelde politieagent, want er is bij het terughalen van een naast familielid geen sprake van hulp aan jihadisten en zeker niet daar de Maastrichtse politie over geen enkel bewijs beschikt dat Aicha zelf heeft deelgenomen aan jihadistische activiteiten.

Flinke mannen en vrouwen daar in Maastricht waar een burgemeester zich openlijk kussend met zijn toyboy laat zien, hetgeen natuurlijk inmiddels ook al een gewone norm in ons land is. Geen gemeenteraadslid dat zegt, laten wij deze “man” een reuze  rotschop geven , hij is een schande voor de stad. Nee, want dan steek je je nek uit en dat laten ze in Maastricht liever over aan anderen, zoals de moeder van Aicha.

Flink volkje daar achter de duinen. Ook de Bijenkorf , toch een soort nationaal symbool heeft al toegegeven aan de chantage van een klein groepje profiteurs en kiest voor een “roetpiet” , want stel je voor dat je iemand voor het hoofd zou stoten, dat willen wij toch niet, behalve als het gaat om de miljoenen echte Nederlanders. Geen stap meer in de Bijenkorf ! Laten ze maar een busje inzetten tussen de Bijlmer en de Dam, wel gratis te verstaan en zien hoe het met de omzet gaat als slechts die; oprecht vanwege ons slavernij  verleden verontwaardigde “landgenoten” hun boodschappen komen doen. Kom wees eens flink, niemand die u in uw straat er op aankijkt als u niet in de Bijenkorf bent geweest, maar zelfs dat is te veel gevraagd.

Komt er nu in Maastricht een welkomst comité  als Aicha en haar moeder terugkomen ? Staan de buren met bloemen klaar, worden beide ontvangen door de burgemeester en krijgt de moeder een lintje omdat zij het lef had dat u allen ontbreekt , door haar dochter terug te halen ? U kent het antwoord , nee, daar willen wij niets mee te maken hebben, stel je voor wat de buurt er van vindt ! Het zal zelfs ons flinke OM kennende  nog te bezien zijn of Aicha niet een aanklacht van het OM tegemoet mag zien vanwege die vermeende hulp aan jihadisten !

Indien u regelmatig onze site bezoekt weet u dat wij kritisch zijn ten aanzien van een groot aantal zaken in Nederland, maar dit spant voorlopig weer even de kroon !

Bah, een verachtelijk volkje !

 

 

 


13 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Ik heb geen dochter die wegloopt. Het OM kan en gaat dit wel even oplossen doet ie voor Joris Demmink ook.

 2. Robert zei:

  Het is te glibberig en vuil stinkend, voor woorden. Gore burgemeester in Maastricht. De onrendabelen in de ambassades achter perperduur gepanserd glas zijn waardeloze profiteurs en papierschuivers. Dit land is totaal verziekt, corrupt en nepotisme speelt hoogtij.Sinds september 2003 zijn wij nooit meer in Europa en Nederlamd geweest. Zolamg er nog door miljoenen stumpers naar Geer, Goor en
  andere homo’s met bewondering wordt gekeken is de verloedering bijna compleet.

 3. Arie Kanarie zei:

  Ben het niet eens met auteur,…….. je weet dat als je dat flikt dat je problemen krijgt. Of het nu van het OM is of van wie dan ook. Die moeder had eerder in moeten grijpen, als ik een dochter had die pontificaal met een burka rond zou lopen had ik haar benen gebroken. Maar GN is ook een beetje de zaken verkeerd aan het belichten de laatste tijd, jammer,………………….Met Jihadgangers heb ik GEEN mededogen,……… opzouten met dat tuig. En ik vind het verhaal van moeder niet erg plausibel. En voor degenen die het niet met mij eens zijn, prima!! TOP zelfs,.maar vergeet niet dat U de advocaat betaald van dit Jihadgangstertje uit liefde ( my ass)

 4. Bert Bezorgd zei:

  Gingen alle criminele buitenlanders maar naar Syrië, dan hadden we gelijk een 70% veiliger land en ons begrotingstekort was gelijk opgelost! Doen dus deze “dappere” vrouwen, kom alleen niet terug..

 5. Theo Hofman zei:

  @ Arie kanarie,

  echt op zijn Hollands, als ik een dochter had die dan …..IK…IK….IK….. en voorlopig doen mensen die dit soort uitspraken uitschreeuwen geen ene moer als er werkelijk iets gebeurt.
  Gebeurt er wel iets dan gaan die ….IK….IK…. mensen gelijk in de ontkennende fase, “”dat doet hij anders nooit”” of “”bewijs maar dat het zo gegaan is””.
  O ja, of neem maar contact op met mijn advocaat (zonder dat ze er één hebben) is een Hollander ook niet vreemd hoor!

  Maar AK voor jou begint het vooral bij het lezen.
  Je schrijft “”je weet dat als je dat flikt dat je problemen krijgt”” .
  Maar wie flikt dan wat? Waar gaat dit artikel over?
  Het artikel gaat in ieder geval niet over een dochter die wat geflikt heeft, maar over een moeder die met goed gevolg, met gevaar voor eigen leven iets heeft geflikt.
  Een prestatie waar velen in baggerland nog niet eens met hun denkvermogen ooit in de buurt zullen komen!
  En als moeder dan de diplomatieke baggerdienst nodig heeft, nadat het haar gelukt is om samen met dochter Turkije te bereiken, omdat er problemen ontstaan vanwege het feit dat ze geen papieren meer hebben om terug te keren.
  Dan te bedenken dat iedereen zonder papieren in Baggerland wordt onthaald onder het genot van Bed, Bad en Broodjes en alle rechten van demonstratie.
  Laat ik maar niet beginnen over de paspoort chaos in dit land van Oostblokkers.

  In ieder geval, chapeau voor een NEDERLANDSE moeder die alleen en zonder tussenkomst van al die zgn. deskundige uit dit godvergeten kutland op pad gaat om haar dochter terug te halen, uit een voor haar onbekend en gevaarlijk gebied bevolkt door een gestoord barbarenvolk, bewapend door het WESTEN.

 6. Amsterdammertje zei:

  @ Arie en Bert

  Reacties hoeven niet altijd uit te munten door spirituele hoogstandjes, maar juliie beider reacties tonen weer eens overduidelijk aan dat voor veel Nederlanders het beter is als zij zich beperken tot de Donald Duck.
  Zoals Theo ook al schreef, het artikel gaat niet over het feit of je mogelijke aanhangers van ISIS enz. moet straffen, terugsturen, koesteren kortom wat je er mee moet doen.
  Het gaat om het feit dat een moeder het lef heeft om 2 maal naar Syrië te reizen om te trachten haar ontspoorde !!!! dochter op te halen en dan bovendien nog door de Nederlandse overheid in Turkije in de steek wordt gelaten om iets waar iedere economische gelukszoeker die naar ons land komt zo mee weg komt.

  En als jij geel zangvogeltje dan ook nog begint te schreeuwen dat jij benen zou breken, dan toon je hiermee de totale domheid aan die van veel Nederlanders bezit genomen heeft. En Bert, je doet er niet voor onder.

  Ik denk dat GN ons dat met het artikel duidelijk wilde maken en ik ben het daarmee eens.

  En dan die opmerking over “Geert bashen ” Als regelmatige lezer van GN zie ik dat de politici stuk voor stuk ongeacht hun politieke kleur een beurt krijgen als daar aanleiding toe is, maar gaat het over de PVV dan is Leiden in last. Ik ben een oude Pim aanhanger, maar als Geert zelfs een gram van de capaciteiten van Pim bezat zou hij stukken beter uit de verf komen.
  Dat geblaat van wij hebben niemand anders, doe zelf eens iets maar loop niet mee in die stoet van ratten achter de rattenvanger in de hoop dat Geert je gaat helpen.
  Lees eens wat hij weer voor onzin heeft uitgekraamd in de VS. Hij begint veel te lijken op ons staatshoofd, steeds het zelfde riedeltje van een papiertje, maar zelf eens met een constructief positief voorstel komen, dat is er niet bij en wat dat betreft zullen jullie je beide bij Geert en de zijnen goed thuis voelen.

 7. Arie Kanarie zei:

  Ach ja ,…………. zoals wel duidelijk is bij de reageerders op dit stuk en het commentaar aan mijn adres even het volgende:

  – Oordelen kunnen jullie maar al te goed
  – Nee, ben niet christelijk en keer zeker mijn ander wang niet toe als IK een klap in het gezicht krijg, van mij krijg je een beuk terug.
  – Wie zijn jullie om te oordelen wat IK al heb meegemaakt met dat geimporteerde tuig
  – de moeder is GEEN held , die is gewoon oerstom om op eigen houtje het gebied daar in te gaan,……. voor zover dat aan DE werkelijkheid grenst. Ik twijfel dan ook aan het verhaal van moeders,………… het zal niet de eerste keer zijn dat iemand om aandacht de gekste dingen roept in Nederland.
  – en voor dom uitgemaakt worden raakt mij niet,……… als het me wel zou raken zou ik domme vooroordelen nog gaan bevestigen ook

  en dit vogeltje zingt zoals het gebekt is, dat dat een ander niet zint, pas de probleme, niet mijn probleem.

  Ik put mijn commentaren wel uit stukken ervaring met het zogenaamde Nederlandse volk en hun helden,………… Seys Inquart was ook ooit een held voor sommigen,…… doe het daar maar mee 😉

 8. Theo Hofman zei:

  @Arie lees jij andere commentaren?
  Wie oordeelt?
  Wie heeft gezegd dat jij gelovig bent?
  Wie oordeel over wat jij heb meegemaakt?
  Jij oordeelt over de moeder!
  Wie maakt jou voor dom uit?

  Je moest eens weten hoe ik gebekt ben.

  Blijf vooral je commentaren putten uit welke bron dan ook en deel het, graag zelfs!
  Maar we zitten er allemaal wel eens naast met ons commentaar op een artikel, omdat we wat over het hoofd hebben gezien of verkeerd hebben geput.

  Dan zeg je niets of je komt terug met AANVULLENDE informatie op HET artikel, maar geen zelfbeklag op het niveau van onze nationale zieligheidsindustrie.

 9. Arie Kanarie zei:

  @ Theo Hofman,

  over kennis kunde en eigengereidheid van het Nederlandse volk,……

  ik veeg nu keihard je bek af dus:

  lullig he dat vandaag het OM bevestigd dat mevrouw er met de aan grootst mogelijk aanneembare zekerheid NIET is geweest.

  Dag vriend,……………

  Rest my case

 10. Theo Hofman zei:

  @Arie Kanarie,

  Kijk eens naar je manier van reageren, wat is er tijdens je afwezigheid op deze site met je gebeurt?

  Doe er je voordeel mee!

 11. Arie Kanarie zei:

  Ben niet geradicaliseerd,…………. maar van stom geleuter wordt niemand wijzer.En de reden van afwezigheid heeft te maken met het tomeloze domme commentaar wat soms gegeven wordt, het is klagen en kankeren,……….. daar blijft het bij. Ben inmiddels al iets verder dan k en k ,…………………

Comments are closed.