Volgende week maandag alle overheidsinstellingen gesloten

Wij weten niet of u a.s. week  een nieuw paspoort of rijbewijs wilt aanvragen, uw steunuitkeringen wilt laten verlengen, kortom aan wil schuiven bij een rij wachtenden die allemaal een nummertje hebben getrokken en een paar dagen vrij hebben genomen om een op u neerkijkende ambtenaar nederig te vragen om een “gunst”, althans zo voelt dat aan als je een van zijne majesteit’s burelen en de daarin de door u betaalde aanwezig zijnde onrendabelen betreedt.

Doet u geen moeite, want komende maandag zal dat niet lukken. Alle kantoren zijn gesloten, want na naarstig overleg met de Spaanse autoriteiten en dan met name de Guarda Civil  onder supervisie van de vrouwelijke onderzoeksrechter Mercedes Alaya is er opdracht gegeven om alle ambtenaren van wie op enige wijze wordt vermoed dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan omkoping, corruptie en nepotisme op staande voet te arresteren.

U begrijpt de gevolgen, HEEL DE NEDERLANDSE AMBTENARIJ wordt opgerold , gearresteerd en zal hangende een onderzoek en de gang naar de rechter in voorarrest blijven. Heel rustig op straat, goed voor het milieu en eindelijk gerechtigheid !!ambte3

Zoals u wellicht in de media hebt gelezen zijn er gisteren in Sevilla , heel Andalusië, Madrid en de Canarische eilanden door een speciale brigade van de Guardia Civil invallen gedaan in gemeente en provinciehuizen en werden tot nu toe  26 mannen en vrouwen onmiddellijk gearresteerd, terwijl er nog eens 10 werden aangehouden.

Het gaat om grote ( tot 3.5 miljoen euro) en kleinere ( 0.5 miljoen euro ) bedragen die zijn verdwenen in de zakken van corrupte ambtenaren, o.a. bij het gunnen van overheids opdrachten  aan Spaanse ondernemingen. Een lijst met de aangehoudenen is inmiddels met naam en toenaam in de Spaanse media  gepubliceerd. Geen half zacht gedoe met slechts initialen i.v.m. de privacy, gewoon publiceren en dan zien wij wel verder is het motto in Spanje.

De actie is een vervolg op de al in 2013 gestarte operatie Marcasevilla en net als in Italië, waar de Guardia di Finanza af en toe ook nationale onaangekondigde invallen houdt, wordt er tijdens dit soort “vistochten” veel buit gemaakt, waarbij ter wille van de afschrikking de verdachten in eerste instantie voor enkele weken in voorarrest verdwijnen.

Kunt u zich iets dergelijks in ons in en in corrupte Nederlandse ambtenaren wereldje voorstellen ?  “Nee, Jantje pappie komt vanavond niet thuis om je een verhaaltje voor te lezen, pappie is voor wat daagjes logeren? ” Prachtig in plaats van jaren lang durende onderzoeken van vriendjes met eveneens boter op hun  hoofd, waardoor  net als bij het bergen van de wrakstukken van vlucht MH 17 het uiteindelijk onmogelijk is om nog een oorzaak en schuldige aan te wijzen.

Heeft u ooit gelezen dat Jos van Rey niet meer thuis zit en Wilma Verver niet gewoon ’s avonds met haar man een glaasje drinkt ? Zo maar 2 willekeurige namen uit de bonte stoet van (semi) overheidsambtenaren die tegen de tijd dat zij bij de rechter moeten verschijnen al lang alle bewijsmaterialen hebben kunnen verdoezelen en het onderzoek en daarmee een eventuele straf bij voorbaat doen mislukken.  En wat te denken van de vele politici van hoog tot laag, van wie iedereen weet dat zij knoeien en die toch met een brede glimlach van het ene mats baantje naar het andere verhuizen.

ambte2

En helemaal belachelijk is het bericht in de vaderlandse pers, dat het coalitie kabinet van VVD en PvdA  de regering in St. Maarten nog harder wil gaan aanpakken. De verrotte bestuurscultuur moet worden uitgebannen volgens PvdA Kamerlid Roelof van der Laar en hij krijgt de steun van de wormensnijder Plasterk.

U ziet het gezegde “brutalen hebben de halve wereld ” is zeker in de politiek en dan met name bij de PvdA nog steeds van toepassing. Een kabinet met aanhang, en zeker een  PvdA die koploper is als het gaat om rommel en ritsel activiteiten, en die nu kandidaat ministers op St. Maarten willen laten screenen door Nederlandse ambtenaren, veel gekker kan het niet worden! Het is niet meer een kwestie van de slager die zijn eigen vlees keurt, zelfs niet meer de splinter zien in het oog van een ander, met de balk in het eigen  oog, het is het zoveelste voorbeeld van een totaal verrotte NEDERLANDSE bestuurs mentaliteit, die zou het niet zo tragisch zijn, hoog zou scoren als een komedie die jaren achtereen volle zaken zou trekken.

Hyprocrisie viert weer eens hoogtij !

 

 

 


5 Reacties

 1. trui de pum zei:

  Calvinistisch Nederland,aan m,n hoela,een Koning die bijbeunt als makelaar waar containerparkjes voor nodig zijn svp geen werklui over de privevloer,ministers die nevenfunctie,s bekleedden zonder hiervan melding te maken,gemeente,s die met de komende taken per 1 januari as,ongevoelig moeten wezen voor corruptie…

  De bevolking die niet perse direct maar zeker wel indirect worden uitgeknepen,en dik garant staan voor failliete landen zoals oa Griekenland,waar de belastingen verlaagd worden,kortom deze rechtsstaat is wat betreft “recht,”zo failliet als de versleten laars van Italië…..

  Het tegeltje “wie goed doet,goed ontmoet”kan van de muur en vervangen worden door “wie n ander niet naait,die wordt genaait”

  Zegt zo,n lange blonde sukkel met z,n argentijnse platvoetige bruid,Eureka de oplossing is en zal “participatie”wezen…..(lees nog meer jatten)

  Koekoek,dit land is meer verworden tot “Hol”land als Holland!

 2. Robert zei:

  Er zijn 17 kamerleden op St. Maarten. Een eiland met ca. 35.000 inwoners. 1 maal per weekmvergaderen in de kamer. Salaris ca. 9.000 Euro per maand. Nederland moet gewoon geen cent meer lenen en zeker niet doneren. Niet zo vreemd toch wanneer de ambtelijke onrendabelen hetzelfde doen.

 3. Pieter H zei:

  De ENIGE oplossing is niet meer stemmen op de door onrendabelen gedomineerde partijen,zodat ze geen basis meer hebben !!

 4. martien van hienen zei:

  geld dat ook voor de nederlandse overheid??????? en waar welke bronnen kunnen we raadplegen om deze informatie te toetsen?
  graag geloof ik dit aangezien ik al jaren strijd tegen de leugen waar we in leven, maar zoals o.a. fullford is dit reeds vaak beweerd, denk bijvoorbeeld aan de artikelen de banken cabal word gearresteerd, g. bush gearresteerd etc.

Comments are closed.