Het geheim achter Sinterklaas onthuld

Het moest er natuurlijk een keer van komen, de waarheid achter het verhaal van Sinterklaas en zijn knecht, bediende, assistant  manager zwarte  Piet. Want laten wij wel wezen, na alle commotie om de Sint en zijn trouwe hulp was de lol er eigenlijk voor altijd af en daarvoor uiteraard nog een onze hartelijke dank aan alle querulanten in ons land die hebben geholpen dit traditie rijke kinderfeest voor immer te ruïneren en hiermee de zoveelste kwalijke boodschap achter te laten in een land dat hen hulpvaardig heeft opgevangen. Maar de Sint zou de Sint niet zijn, als hij ten teken van afscheid nog niet een boodschap voor ons land heeft, vervat in een zgn. “Urgent appeal Letter” waarin ons land wordt gemaand ook uitgeprocedeerde asielzoekers van een dak boven hun hoofd te voorzien, uiteraard met alle toebehoren, zodat het kopen van b.v. een 2e handsfiets voor € 8 ook van de baan is.

Wij citeren uit de brief, die u hier integraal kunt lezen :

“In these dark days before Christmas, it is appalling that the Dutch government will not even commit less than 0,01% *of its yearly budget to help people living in absolute misery and poverty,”  ( *noot redactie; dit zou betekenen 0,01% van € 259.6 miljard is € 26 miljoen )

Assisting migrants living on the streets is not a matter of charity: access to emergency assistance is a right and the Government of the Netherlands is under an international legal obligation to provide it,”

The European Committee of Social Rights, a body that oversees the European Social Charter, recently decided in two separate cases that the Netherlands is violating the right to emergency assistance of adult homeless irregular migrants. This is not the first and only time that the Committee and other international, regional and national human rights bodies have criticized the country for failing to meet its obligations to irregular migrants

En zoals u kunt zien als u de brief van Sint heeft gelezen is deze ondertekend door talrijke “hulppieten” afkomstig uit landen waar men inmiddels heeft ontdekt dat een baan bij de VN niet alleen status en het gouden Rolex horloge  plus gouden Ray Ban bril geeft, maar tevens je in de gelegenheid stelt klakkeloos kritiek te uiten die ons weer sterk doet denken aan de kritiek in ons land over de hulp van Sinterklaas. Het is opvallend dat mensen die in hun leven telkens kans gezien hebben gebruik te maken van baantjes zonder verantwoording maar met een dik inkomen, gelijk ook de grootse mond hebben als het gaat om kritiek op anderen, die er voor gezorgd hebben dat een organisatie als de Verenigde Naties überhaupt van de grond kwam. Een patroon dat zich steeds meer herhaalt.

Maar nu men in den Haag bibberend zit te wachten wat Sint na het verzenden van zijn brief verder gaat doen, u weet nog met hoeveel eer een andere VN criticaster afkomstig van een of andere bananeneiland werd ontvangen die ook al problemen had met de hulp van Piet, is het tijd om het geheim achter deze zoveelste Sint en Piet maskerade te onthullen.

Boven op de foto ziet u Sint, de Amerikaanse a VN rapporteur Philip Alston en naast hem zijn assistent die echter in het echte leven zijn  baas blijkt te zijn de Gambonees Baudelaire Ndong Ella. Leuk is het even het C.V. van Ella door telezen, want zo zien wij o.a. dat hij gedurende een 2 jarig verblijf in Ethiopië en passant ook nog even zijn meester titel rechten haalde aan de universiteit in Nantes ( Frankrijk) . Het klopt trouwens toch niet zo nauwkeurig met de vreemde studie activiteiten van deze Ella maar daar moet u zelf maar eens naar kijken.

Ella is gehuwd , heeft naar traditioneel gebruik 5 hem bekende kinderen en  komt uit een leuk dorpje in Gabon, Oyem,  waarvan wij u maar even een ansichtkaart sturen :

Oyem

Het tijdperk van de slavernij schijnt dus inmiddels te zijn omgedraaid, niet dat wij veel blanken daar iets over horen zeggen, want  Sint heeft deze baan ook pas sinds de herfst van dit jaar.

Zou het mogelijk zijn een harde en zeer stinkende wind in een enveloppe te stoppen en deze per koerier op het bureau van zowel Sint als Piet te laten bezorgen, dat zou dit het enige juiste antwoord zijn. Niet zeer diplomatiek maar wel duidelijk om een einde te maken aan dit soort fratsen.

De VN boos en Maxima haar opgepoetste baantje kwijt ? Jammer, wacht maar tot wij weer door de VN gevraagd worden te betalen daar wij als land met globaal 1 miljard euro een van de grotere betalers zijn aan dit zoveelste Monopoly spel.

En mocht Sint of zijn hulp besluiten naar ons land te komen en een nachtje over te willen blijven, jammer alle luxe hotel suites zijn vol, gewoon een nachtje onder de brug of bij het Leger des Heils, zien ze gelijk eens  wat de praktijk is en hoe het echte leven eruit ziet.


7 Reacties

 1. cathy zei:

  Een aap kun je nog kunstjes leren, een neger kan alleen maar liegen en bedriegen net als iedere politicus.

 2. kanon0503 zei:

  Wacht even, andere landen gaan Nederland, een land hoog in de ranglijst staat als land met de minste mensen die op straat leven, de les lezen dat we het niet zo goed doen? Dat ze daar in Gamba grotendeels op straat leven schuift hij even terzake, en dat ze in Amerika in verhouding ook véél meer mensen hebben die onder de welvaart leven doet ook even niet terzake.

  Ik zou zeggen, zorg eerst dat je zelf je zaakjes op orde hebt voordat je anderen beticht van dit soort dingen. Het lijkt wel op het grapje dat Turkije/Erdogan ons racisten noemde, terwijl ze zelf tegen alles zijn wat niet-Islam zijn.

 3. JooJootje zei:

  Je kan een neger wel uit Afrika halen maar je kan Afrika niet uit de neger halen.
  Het blijven door primitieve instincten geleide mensen zonder een vorm van productieve beschaving.
  Ook bij de naar boven geschoten personen blijf je Afrika tegen komen pakken wat je pakken kan en het ik eerst credo.

 4. Bert Bezorgd zei:

  Overal waar negers weer de macht terug hebben gekregen is het verval, verkrachting, en moord. Jippie we hebben de kolder in de kop, even een paar koppen afhakken in het aangrenzende dorp! In Zuid Afrika is het sinds de ANC aan de macht is door de moord partijen van Winnie Mandela (U weet wel de vrouw van die geweldige knuffel neger) een grote corrupte rotzooi. Zie de parallel met de moslims in Syrië; zij hakken ook hoofden af en zijn net zo primitief. DAAROM passen ze niet in onze maatschappij!

Comments are closed.