Kerstgroeten ook uit Dresden (video)

Deze wilden wij u niet onthouden en wel om 2 redenen.

1) om u te laten zien hoe gekortwiekt inmiddels de vaderlandse MSM zijn en

2) om  voorzover u nog niets gehoord had over de deze demonstratie toch even op de hoogte te brengen wat zich buiten de landsgrenzen voordoet.

In Dresden komen sinds enige weken op iedere maandag steeds meer Duitsers bijeen om te demonstreren tegen de naar hun mening oprukkende islam in Europa en uiteraard daarmee ook in Duitsland.  Afgelopen maandag waren dat er 17.500 en terwijl de media van de omliggende landen de demonstratie volop in beeld brachten, wilde Rob Trip en de andere NOS sprookjesvertellers u het niet aan doen om dit nieuws te brengen.  Niet !!!! omdat u het met de demonstranten eens of oneens zou moeten zijn, dat is uiteraard geheel uw eigen vrije keuze, maar het is uiteraard schandalig dat dit toch ingrijpende zaken in ons land niet vertoond worden uit z.g. politiek correcte overwegingen. Maar goed ook dat is “Geennieuws’.

Hoe je het wendt of keert, de vrees voor de islam met al zijn gruwelijkheden begint overal te groeien. En zo lang de moslim gemeenschappen in landen als het onze niet hun verantwoordelijkheid nemen en zich los van wat standaard prevelementjes niet eens hard uitspreken tegen  de daden van een (nu nog) minderheidsgroepering uit hun midden, deze openlijk veroordelen EN !!! actie nemen om dit soort extremisme uit te helpen bannen, zal de angst en argwaan ten aanzien van de moslims die in Europa leven slechts toenemen, met alle gevolgen van dien.

Het is opmerkelijk dat in een partij als de Front National van Marien Le Pen zich veel praktiserende moslims bevinden, dus de politiek kan wel degelijk het openbaar belang en dat van de moslims dienen. Tracht daar in Nederland maar eens mee aan te komen, zonder dat u als neo Nazi, populist, extremist aan de schandpaal genageld word.

Dit is diep en diep treurig omdat, met een moslim bevolking onafhankelijk over welk Europees land wij het hebben, tussen de 6 en 15% het een misvatting is dat je deze mensen terug zou kunnen en moeten sturen naar hun land van herkomst. In de praktijk is dit onmogelijk, waarbij wij ook daar weer met de vinger naar de politiek moeten wijzen, die kwistig met nieuwe nationaliteiten liep te strooien om maar vooral in de stemgunst van deze nieuwe inwoners van hun land te vallen.

Maar je kunt op z’n minst helpen een deel van deze gemaakte fouten te corrigeren en deze bevolkingsgroep keihard op hun verantwoordelijkheid te wijzen als b.v. Nederlander, Duitser , Fransman enz. En je kunt dit duidelijk maken door niet steeds door te gaan met het faciliteren van allerlei wensen, zoals tekens de bouw van nieuwe gebedshuizen, toegeven aan hongerstakingen, B&B voor uitgeprocedeerden, enz.  Iedereen zijn recht op zijn geloofsuitingen, maar wel dat recht eerst verdienen en niet uit angst ( waarvoor ? ) telkens maar toegeven.

Wij tonen even een korte video impressie uit de Franse krant le Monde om u te laten zien hoe buitenlandse media omgaan met het tonen van belangwekkende zaken in het buitenland.


Manifestation anti-islam dans les rues allemandes door lemondefr


4 Reacties

 1. JooJootje zei:

  Idd je kan deze hoeveelheid niet op een normale manier reduceren dus ik vrees dat de geschiedenis zal gaan herhalen.
  Want links of rechts om ze zullen uit de samenleving moeten verdwijnen door assimilatie of door middelen die we maar beter niet kunnen bespreken maar er zal een eind aangemaakt moeten worden hoe dan ook.
  Wij blijven hier ja dat hadden jullie gedroomd.

 2. formidabele zei:

  Verschil maken tussen economisch en ongewenst in eigen land!

  Of ze in thuisland nou werkeloos zijn of hier, wat maakt dat uit?
  Dan kunnen ze beter voor de gemoedsrust beter thuis blijven, de wereldbol is niet voor niks groot genoeg
  Kijk mijn ogen uit als ze hier onderhoudend door de staat wonen en even naar hun thuisland op vakantie gaan????

 3. Bert Bezorgd zei:

  Ik heb op het herhaal kanaal van ziggo 501 de afgezwakte versie gezien door het NOB. Ik heb diep respect voor deze Nederlandse Ed, hadden we hier maar zo’n organisatie!

Comments are closed.