Onze welgemeende multi culturele kerstwensen

Ja het zit er bijna op, 2014 een bewogen jaar, waarvan wij denken dat het in 2015 nog turbulenter gaat worden, maar laten wij niet “somberen”, voorlopig rest u en ons de kerst door te komen, woensdag en dan in feite het resterende deel van de week, met opeens op de stoep staande vrienden, ” ja,  wij waren toch in de buurt en dachten… “

Sommigen onder u zullen zich na alle verplichte vreetoefeningen voelen als de uit Frankrijk zo bekende met een trechter gevoerde gans, anderen keren de doos van de voedselbank nog eens om , politici maken alvast de balans op, wat zij hebben binnengeschoffeld zonder dat het veel opzien baarde, en trouwens wat dan nog, de volgende keer doet een collega hetzelfde, dus erop aangesproken worden nip, want die kans is klein.

Onze speciale gedachten gaan natuurlijk uit naar de 13.000 gemeente onrendabelen ambtenaren van Amsterdam, die ontevreden zijn over hun kerstpakket . Wij kunnen ons daar iets bij voorstellen. Het hele jaar door in dienst staan van de Amsterdammers en dan afgescheept worden met een scheurkalender en een sleutelhanger, terwijl men toch gewend was aan een pakket met een inhoud ter waarde van 100 euro, terwijl dat nu maar 6 euro is.

Ons kerstcadeau dat wij stiekem al hebben uitgepakt bestaat uit uw bezoeken aan Geennieuws. Een verhoging van het lezersaantal met 20% en ons hoort u niet mopperen. En als wij zien dat naast het AD dat ons ooit op haar voorpagina citeerde toen wij aan het licht brachten dat de toenmalige prins Willemsen in feite zijn villa in Machangulo gewoon door bleef gebruiken, dit aan het licht gebracht door een redactielid die toen in Zuid Afrika woonde, bleek ook nu de krant van Slapend Nederland de weg naar Geennieuws te hebben gevonden.

Het hele redactieteam bestaande uit 4 oude knarren,  een iets jongere knarrin , zonder wie wij geen fatsoenlijke letter op papier krijgen,  de redactiehond en -kat wensen u een goede kerst toe. Wij blijven gedurende de kerstdagen gewoon in de lucht, wat heet, een van onze redacteuren bevindt zich zijn oude vertrouwde Mokum  en dat na 5 jaar afwezigheid en hij  zal u ongetwijfeld over zijn belevenissen berichten. Ziet u toevallig als u de Jordaan ingaat of een kerstpilsje pakt bij café Hans en Grietje of de Groene Kallebasimagespapeneiand een nette uit de toon vallende man, spreek hem voorzichtig aan, want hij bevindt zich in een constante culuurschok.

Ja en dan moeten wij u iets op biechten.  Al een paar jaar geleden ontvingen wij een kerstwens uit Pakistan.Op zich zelf niet zo verwonderlijk want GeenNieuws lezers wonen in ( wij hebben net de statistieken er op na gekeken ) 51 landen wereldwijd, waarvoor ook weer dank. Maar deze wens uit Pakistan en om precies te zijn het plaatsje Abbotabad ( een echte aanrader voor een wintervakantie in de zon i.p.v. dat stomvervelende La Angostura in Patagonië ) deed ons twijfelen of wij hem u zouden tonen. Nogal multi culti. Maar nu, zeker met de PVV volgens de peilingen als grootse partij , dachten wij “het moet kunnen”. Dus onderaan dit artikel deze bijzondere kerstwens, en blijkt als wij naar Europa en Nederland kijken dat de spreker behoorlijk gelijk begint te krijgen.

Veel plezier, wij doen het wel wat kalmer aan, maar uw dagelijkse GeenNieuws hap hoeft u niet te missen.


7 Reacties

 1. kernreactor zei:

  Hans en Grietje?! Dus toch een sprookjessite, LOL! Bedankt voor de berichtgeving over afgelopen jaar, prettige feestdagen en een hele fijne jaarwisseling, zowel voor de redactie en de lezers…

 2. Theo Hofman zei:

  Prachtige kerstgroet, bedankt!

  Aan redactie en lezers van GeenNieuws (ook de nog niet lezers) goede dagen toegewenst!

 3. antonio zei:

  Niet stoppen met Uw nieuws. Misschien worden de Nederlanders ooit nog eens wakker

  Prettige feestdagen.

 4. Richard zei:

  Dank voor uw verfrissende berichtgeving het afgelopen jaar. Ga vooral door, want uw site kan absoluut niet gemist worden. Hopelijk kan een spectaculaire groei van uw lezers in 2015 de aanzet zijn tot de revolutie die we nodig hebben in dit land.

  Richard.

Comments are closed.