Weer aardbeving in Groningen, geheim gangenstelsel ontdekt

Een opmerkzame lezer stuurde ons vanochtend een bericht ( waarvoor dank ). De NOS trekpop nieuwslezer van dienst wist op de radio tot 3 maal toe te melden dat er in Groningen vannacht weer een aardbeving had plaats gevonden en dat de oorzaak WAARSCHIJNLIJK te wijten is aan de aardgaswinning !!!    Nee, precies wisten ze het bij de NOS nog niet, maar daar zijn wij inmiddels wel aangewend, dus gingen wij zelf even uit op onderzoek, u weet wel gewoon als collega’s onder elkaar.

De eerste resultaten zijn verrassend. Ofschoon de AIVD in alle toonaarden het bericht probeert tegen te spreken ( maar u weet “qui s’excuse, s’accuse )  dat hun naar Groningen afgereisde agent 0030 ( de AIVD nummert haar agenten naar de datum van de dag dat zij in actie komen )  schijnt er een geheim Russisch gangenstelsel ontdekt te zijn in het Groninger land.  Bij gebrek aan de Russisch ( volgens eigen zeggen !! ) sprekende Frans Timmermans, hij was met zijn zoon schaatsen, moest Rutte zelf contact opnemen met Poetin, die echter verklaarde van niets te weten. Zelfs op aandringen van Rutte of het hier zou gaan om gangen waarin een nieuwe Russische gasleiding wordt aangelegd, ontkende de Russische president dat hij hiervan op de hoogte zou zijn.

Vreemd is echter wel dat in een van de gangen een in het Russisch geschreven wegwijzerbordje werd aangetroffen met vertaald de tekst ” Torentje 82 kilometer ” , hetgeen er op zou kunnen duiden, dat de Russen van plan zijn een coup te plegen in den Haag, de Hofvijver te annexeren en met deze bliksemactie de EU schaakmat te zetten. Een andere optie is dat er een aftakking komt naar Wassenaar, waar de Russen onderweg naar Den Haag gezellig even een biertje komen drinken met koning Willemsen en zijn vrouwtje tevens een oude bekende en naaste buur in het Griekse door de EU gefinancierde miljonairsparadijs. Het meest waarschijnlijke is echter, dat de Russen van plan zijn de Haage  Schilderwijk te annexeren, in de wetenschap dat er veel Nederlandse dissidenten zijn die daar wonen.

De Groningse bioloog ” Meindert  Schuddema houdt dit allemaal voor onzin. “Nee”, verklaarde hij aan het Nieuwsblad van het Noorden, ” Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een uit de winterslaap wakker geworden mol, die zijn paringsdriften niet in bedwang kon houden, iets dat wel vaker bij dit soort diertjes schijnt voor te komen.”

Minister en ex FIOD medewerker ( gewoon controleurtje ) Henk Kamp die de Groningse zaken altijd met voortvarendheid regelt was niet beschikbaar voor commentaar, maar liet via zijn woordvoeder wel verklaren dat als hij zijn meetlat gevonden heeft, Henk houdt van klussen hetgeen je in zijn politieke prestatie duidelijk terugvindt , hij onmiddellijk naar Groningen zou reizen om daar hoogstpersoonlijk de ontstane scheuren op te meten, om daarna te ontkennen dat de schade te wijten is aan de gaswinning, want “u wilt toch niet dat wij in de kou komen te zitten?”

Mensen, in wat voor land leven wij ? Een land geregeerd om deze term maar gemakshalve te misbruiken door een stel volkomen de weg kwijt geraakte mannen en vrouwen, ieder met een eigen agenda, waarvoor de politiek een ultiem stukje gereedschap schijn te zijn.

De leugens stapelen zich op halve waarheden, fraude, corruptie, wordt als de standaard geaccepteerd en diegenen die in feite uw belangen zouden moeten bewaken, zij zijn immers een beetje door u gekozen, doen voor de camera wat schietgebedjes, beloven de zaak grondig uit te zoeken, zijn uitermate geschokt of zelfs geschrokken, om daarna weer gauw in hun veilige holen terug te kruipen.

Hoelang moeten wij hiermee nog door gaan ?aa34

 


2 Reacties

  1. Theo Hofman zei:

    Ja en toch hadden de inwoners van die Groningse Parkinsondorpen bij de gemeenteraadsverkiezingen kunnen afrekenen met de zooi.

    Maar ze hebben massaal gestemd, als trouw stemvee, op de PvdA en ik weet zeker dat ze binnen die baggerzooi daar zeer verbaasd over waren!

  2. andre zei:

    mijn glazen bol begon weer helemaal te gloeien en raar te doen bij het horen van henk kamp en Groningen. Want henk kamp heeft aluminium delftzijl maar kapot laten vallen om wat veel te dure stroom om vervolgens de energie centrale magnum door de strot te duwen van de groningers. Aan de andere kant staat brussel met hun energie besparende troep, dan is er toch geen extra centrale nodig voor 2.4 miljoon huishoudens??? Mijn glazen bol liet ook zien dat henk kamp heel gelukkig was dat er het google centrum komt en dat dat maarliefst 150 baantjes op zou leveren voor de groningers. Het google complex zal 80 voetbalvelden groot zijn en bla bla bla. Nou als ik een capaciteit aanhoud van 4 mw per voetbalveld dan is de conclusie heel simpel en is de magnum centrale er alleen maar neergezet om het google complex permanent van stroom te voorzien. Ja Bilderberg shell bea heeft haar zaakjes prima voor elkaar, onder je voeten maait ze het g(r)as weg, de lucht wordt zwaar vervuild en ze weet precies wat iedereen doet met haar google en haar pinnen (equens) Mijn glazen bol gaf er nog het advies bij om maar eens op deze items te google’en……….

Comments are closed.