Herdenking Auschwitz; Willem Alexander en Maxima stonden zich te schamen

U kon er niet omheen, de herdenking dat 70 jaar geleden het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz door de Russen werd bevrijd. Een kamp waar 1.3 miljoen mensen naartoe werden gebracht en 1.1 miljoen daarvan de dood vonden door de hand van de SS’ers . Wie het kamp ooit bezocht heeft, begrijpt misschien hoe laag mensen kunnen zakken, waarbij het woord “mens” hier nog nauwelijks op zijn plaats is. Tot diegenen die de herdenkingsplechtigheid bezochten, behoorden namens ons land koning Willem Alexander, zijn vrouw Maxima en hun palfrenier Mark Rutte. Opvallend feit was, dat Willemsen en Rutte beide een keppeltje droegen, iets dat wij niet zagen bij de talrijke andere deelnemers  en met name joodse aanwezigen. Moest dit de halfslachtige , hypocriete houding van onze vertegenwoordigers nog eens een extra accent geven ?

degekindebocht

En wat moet er door zowel Willemsen als zijn vrouw Maxima heen gegaan zijn, toen zij beide een kaars aanstaken en plaatsten ?

Zouden zij ook maar een moment gedacht hebben “hier horen wij niet thuis, dit hadden wij niet moeten doen ?”

Immers met een vader die lid was van de Hitlerjugend en later als lid van de Wehrmacht  en mee hielp dit verderfelijke Nazi systeem in stand te houden, een grootvader die lid was van de SS, wat gaat er dan door je heen ?

En Maxima, wiens vader betrokken was bij een junta die mensen die het niet eens waren met “het systeem” in levende lijve uit een vliegtuig liet gooien!  Wat moet zij gedacht hebben ? En tenslotte Mark Rutte, een “man ” die toch geen enkele ruggengraat heeft getoond , en dat niet voor de eerste keer, die niet gezegd heeft tegen Willemsen, ” laat mij hier maar alleen naar toe gaan, u bent hier gelet het verleden van uw familie en dat van uw vrouw niet op zijn plaats.” Ook Rutte zoals wij inmiddels van hem gewend zijn ging weer gebukt staan.

Moeten wij voor dit soort mensen nog enige respect hebben ? De vraag is snel beantwoord : NEE !

Het bovenstaande toont aan, dat er in bepaalde kringen of dat nu een zelfbenoemd vorstenhuis dat krioelt van de tendentieuze leden of afstammelingen daarvan , of dat het gaat om politici die slechts één belang nastreven, namelijk dat van hen zelf , geen enkele spoortje meer te bekennen is van enige moraal , waarde- en normbesef.

En toch zijn er nog steeds duizenden of zelfs wel miljoenen Nederlanders die dit soort adoreren en jaarlijks toejuichen. Het toont  tevens aan , dat ook dit soort mensen nauwelijks beschikt over enig relativerings-  vermogen .

En wat te denken van de Nederlandse Spoorwegen die kapitalen verdiende door Joden te vervoeren, of de Nederlandse politie die zo ijverig met de Duitsers collaboreerde, dat zelfs de bezetter ze af en toe tot orde moest roepen in hun ijver om Joden aan de Nazi’s uit te leveren moest temperen. Zou het niet geweldig geweest zijn, als Willemsen en Co. daar eens bij stil gestaan hadden, dat eens hadden uitgesproken en de hand diep , maar dan ook zeer diep in de eigen boezen gestoken hadden ?

Maar nee, ver verheven boven het plebs doet Willemsen gewoon waar hij zin in heeft, een goede opvolger van zijn moeder, die ook niet  geremd werd door enige discretie als het er om ging de eigenbelangen te waarborgen!

Een diepe zwarte vlek op het huidige Nederland  en haar verleden, waarbij wij dat stukje Argentijnse historie er ook nog wel bij kunnen hebben.


20 Reacties

 1. anna zei:

  Het is misschien goed om deze tekst in een open brief via de kranten aan de regering en de leden van het koninklijk huis aan de Nederlandse bevolking kenbaar te maken, zodat de Nederlander niet dom kan gehouden worden, maar bewust en wakker wordt.

 2. charles zei:

  Wat een stel die w&m. Ik heb het boek gelezen van Arnold Karskens en dacht bij het zien van dit koppel gelijk aan de fam. Amigo en padre Zorreguieta. Schande.

 3. Henk Daalhuizen zei:

  Hoe hypocriet kun je als W.A. zijn om naar een land als Saoudi Arabie te gaan
  waar een mensenleven niets waard is en dan naar Polen om te herdenken dat
  meer dan 1 millioen mensen vermoord werden!

 4. Janne zei:

  Prima artikel, ja ons volk is echt achterlijk om kinderen van oorlogsmisdadigers ons land te laten regeren!

 5. Gerda Rozendal zei:

  Bij het zien van de keppeltjes bekroop mij het vage vermoeden dat dit wellicht een gebaar van ‘Wiedergutmachung was voor het rouwbeklag in Saoedie-Arabië .

 6. Joost Visser zei:

  Wim, de volgende keer niet vergeten een jurk aan te trekken bij het bezoek van een moslimland.

 7. oinnk zei:

  Wat een vullis is het toch , als ik alleen al die stomme kop van w.a. zie moet ik hoognodig schijten.
  Het is voor hem maar goed dat hij koning is , want in de gewone maatschappij zou hij volkomen kansloos zijn.
  Hij en zijn eega zijn net theo en thea

 8. ari zei:

  Oordeelt niet opdat u zelf niet geoordeeld worde!
  Ik ga geen oordeel geven , maar misschien stonden wa en maxima daar wel oprecht en hebben ze afstand genomen van de daden van hun voorvaderen.
  Ondergetekende heeft dit in ieder geval wel gedaan.
  Shalom Yisraël.

 9. oinnk zei:

  En over die andere homo met zijn keppeltje wil ik het al helemaal niet hebben , wat een stelletje landverraders bij mekaar zeg , en dat moet ons land vertegenwoordigen?!?!?!?!

 10. Johanna zei:

  Er bestaat een uitdrukking: elk land krijgt de regering die het toekomt…
  Daar zit misschien wel een kern van waarheid in.

 11. IIS zei:

  Niet vreemd van enige handelsgeest (oma was joods) ruik ik dat de NS nog diep in de buidel gaat tasten voor herstelbetalingen en dikke vette bedragen gaat storten in joodse fondsen, die blijven net zolang doorzeuren, drammen en zoeken tot ze krijgen waar ze denken recht op te hebben, leer mij ze kennen. Net als toen ter tijd Koko Petalo geld rook bij KLM. http://www.volkskrant.nl/dossier-archief/petalo-betoonde-zich-kleurrijke-behartiger-van-zigeunerbelangen~a417182/

 12. carlos zei:

  Mogelijk dat al die oranjeaanhangers eens het boek lazen van Geard Aalders “Niets was wat het leek” over Opa Bernhard. Deze man was echt fout. Rond de 2e wereld oorlog had Bernhard al kontakten met Zorrejeta? Toeval.

 13. fatkoelina zei:

  De organisatie ITCCS (zie http://www.itccs.org) beschuldigt zowel de leden van de familie van Oranje als Mark Rutte van deelname aan Satanische rituelen waarbij kinderen worden verkracht, gemarteld en vermoord. Indien de betreffende beschuldigingen op waarheid berusten, dan horen Willem Alexander, Maxima en Mark Rutte dus heel goed thuis in Auschwitz. Maar dan wel aan de kant van de Nazi’s – de beulen – en niet aan de kant van de Joden, de slachtoffers.

  De beschuldigingen van het ITCCS aan het adres van de Nederlandse staatstop is ook te vinden op de website http://www.niburu.co, en wel onder het onderwerp ‘occult’.

 14. Leda zei:

  Een grote, hypocriete bende. Naar de Arabieren voor olie (omwille van de smeer, likt de kat de kandelaer), wegkijken in Nederland als ze in Den Haag scanderen: ‘dood aan de joden’ en dan voor de bühne met een keppeltje op die dikke, domme koppen gaan staan. Ongelooflijk!
  Ik schaam me voor dat hele zootje. Vandaag weer raketten op Israel, gelukkig gooien ze raketten terug. Het antwoord van deze kliek zal wel weer zijn dat de Palestijnen zo zielig zijn. Het komt nooit meer goed in Nederland met dit hele zootje normloze, ruggengraatloze meepraters. De Palestijnen zijn helemaal niet zielig. Ze krijgen zoveel geld dat ze van de Gazastrook allang een welvarend gebied hadden kunnen maken als ze dat geld niet aan wapens, tunnels en zelf inpikken hadden besteed maar hun handen eens uit hun mouwen hadden gestoken. Waarschijnlijk weten ze nieteens hoe dat moet. Je hand ophouden is makkelijker!

 15. trui de pum zei:

  Schamenswaardige vertoning vooral dat keppeltjes gedoe,klef en onwaardig,zo,n keppeltje had z,n overgrootmoeder op moeten doen,toen ze vet en volgevreten in een bontje retour kwam uit Londen en totaal geen gene vertoonde,over madame,s “inspanningen” achter n luidsprekertje, zonder ooit over de Jodenvervolging te orakelen

  Enfin,Oranje van boven,stront van Onderen!

 16. dolphin zei:

  de keppeltjes slaan werkelijk nergens op wat mij betreft , maar dat je de kinderen kwalijk gaat nemen voor hetgeen zij (waarschijnlijk) verantwoordelijk waren , dat slaat werkelijk al helemaal nergens op

 17. dolphin zei:

  uiteraard bedoel ik in bovenstaande waar hun ouders eventueel verantwoordelijk voor waren , dat kan je kinderen niet aanrekenen want dan is het einde zoek

 18. Theo Hofman zei:

  @17 – @18 dolphin

  Dit soort addergebroed profiteert elke dag en (als het aan hun ligt) hun leven lang van alles wat de voorouder bij elkaar hebben geroofd en de legsels van de zooi mogen op de zelfde voet voortgaan.

  Omdat emma de hoer heeft gespeeld en er is door haar en na haar geen “oranje” meer gescheten, blijft voor jou alles zoals ze het willen hebben.
  DNA weigeren ze als enig koningshuis af te geven en ze hoeven het ook niet af te geven, ook al zouden ze de moordenaars zijn van Els Borst.

  Voel jij je ook dat je zo schuldig bent aan de slavenhandel en dat je voorouders daar aan mee hebben gedaan en ervan hebben geprofiteerd?

  Dan durf je in je onwetendheid ook nog de woorden “” waarschijnlijk en eventueel” te gebruiken bij het verantwoordelijk zijn van die beschermde zooi.

  Ga eens een boek lezen, BEDROG OM DE KROON van Ina van Veen en kom dan terug met dom lullen, dan kan je het tenminste onderbouwen.

  Vergeet niet aanwezig te zijn bij de volgende slavenherdenking, je NEP-koning en je Pampa Paard zijn er ook aanwezig als nazaten van dit TUIG en tot op de dag van vandaag DIK financieel belastingvrij profiterend van de slavenhandel!

  Ach ja die arme voorouders toch! Welke voorouders zou ik hier bedoelen?

 19. Bert Bezorgd zei:

  Vergeet niet dat er ook bloed kleeft aan de handen van Rutte, er zijn wel 300 burgers dood in ruil voor wat gas en olie. Rutte mocht nog niet bij de SS daar was hij te jong voor. Dat Willem en Maxima elkaar hebben ontmoet op het door nazis bewoonde landgoed van de Oranjes in Argentinië houden ze gelukkig ook niet geheim. Daar waren ze goede vriendjes met Josef Mengele en vele andere nazi kopstukken. Totaal verwerpelijk volk dus die namaak Oranjes.

Comments are closed.