Islam is slecht voor uw gezondheid(video)

En mocht u denken dat wij het dan hebben over de all inclusive reisjes die sommige met name jeugdige extreem denkende moslim jongeren naar o.a Syrië  ondernemen, dan moeten wij u teleurstellen. In Zweden heeft de politie inmiddels een rapport met kaarten gepubliceerd, waaruit blijkt dat er inmiddels 168 zgn. No Go areas zijn in Zweden waarvan 55 voornamelijk bewoond door de rijkelijk in Zweden toegelaten moslim asielzoekers. Welkom in wat ooit een van de meest vriendelijke en sociale landen in Europa was!

Maar daarmee nog niet genoeg. In het Zweedse parlement, de Riksdagen, is een wet in geïntroduceerd die mogelijke kritiek op de immigratiepolitiek van de regering en op migranten strafbaar gaat stellen. Critici ook op internet, dreigt een  gevangenisstraf wegens smaad, want volgens de indiener van het wetsvoorstel, de Zweeds parlementariër Andreas Norlen moet het de Zweden duidelijk gemaakt worden dat asiel verkrijgen een fundamenteel mensenrecht is, waar geen kritiek op mag worden uitgeoefend. Voor de tekst van de wet klik hier.

De Zweedse politie heeft zoals u boven kon lezen een rapport opgesteld en hierin zijn 168 zones vastgelegd met een verhoogd percentage criminaliteit. In 55 van deze 168 gebieden is de politie inmiddels de controle volkomen kwijt en is de macht in handen van voornamelijk moslim bendes actief in o.a. drugshandel en is het openbare leven daar inmiddels haast tot stilstand gekomen. Brandweer, ambulances en andere openbare diensten kunnen de gebieden slechts in onder politie begeleiding.

En toch wil de Zweeds regering doorgaan met het ruimhartig toelaten van meer migranten, men heeft het voor dit jaar over een aantal van 200.000.

En met dit voorbeeld voor ogen, vragen wij ons af hoe de situatie in eigen land is. Afgelopen week konden enige moslim jongeren ongehinderd hun gang gaan op het Haagse Binnenhof om daar hun verwensingen te uiten richting niet gelovigen. De Haagse politie anders als het gaat om protesten zoals in de Schilderswijk tegen moslims greep niet in. Zie video aan het einde van dit artikel.

Nu zijn wij van de meest laffe burgemeester van ons land Josias van Aartsen wel het een en ander gewend, maar zoals de meesten onder ons die regelmatig hun nieuws niet uitsluitend betrekken bij de Staatsomroep NOS weten, is het in veel andere plaatsen in Nederland niet veel beter gesteld. Nog niet zo lang geleden kunnen wij ons herinneren , weigerden buschauffeurs nog langer bepaalde routes in Gouda te rijden uit vrees dat onze knuffel Multi culti’s hen het leven zwaar zouden maken .

Maar de overheid, u weet wel de club van Ivo en Fred, die er o.a. voor moeten zorgen dat het veilig is  en blijft  in ons land, kijkt liever de andere kant uit. Zou het niet een idee zijn voor de in hun neus peuterende overbetaalde nationale politietop om een rapport zoals in Zweden ook voor ons land op te stellen. Ervaringsdeskundigen zijn er volop te vinden, want ook hier zijn er mensen die ’s avonds niet meer de staart op durven uit angst gemolesteerd te worden ( of erger).

Islam is slecht voor uw gezondheid, zoals dat uit de gebeurtenissen in o.a. Syrië blijkt, maar met het openhouden van de migratiesluizen in ook ons land, is het slechts een kwestie van tijd of ook wij krijgen aan den lijve te ondervinden waarvoor de islam feitelijk staat.  De moslim gemeenschap in ons land, die een stuk verantwoording zou moeten nemen zwijgt in alle toonaarden. De flinke burgemeester uit Rotterdam Aboetaleb eveneens. Moslim Tweede Slaapkamerleden zoals Marchouch doen maar wat en spelen uitsluitend voor de tribune.apekat

Moet er dan ook in ons land een PEGIDA organisatie komen, met alle gevolgen van dien, die middels vereende krachten van de burgers het tij zal trachten te keren?  De eigen burgers worden  in de steek gelaten door een overheid die zich aan al haar verantwoordelijkheden onttrekt .

Je zou het zeker gaan geloven.

 


3 Reacties

  1. Femke zei:

    Wordt steeds erger en erger, en wat doet de politiek die wil nog veel meer kans armen binnen halen die alleen maar gebruik maken van onze sociale bijstand en om ons vervolgens te vernietigen en daar betalen wij ook nog voor. Ik maar denken dat je niet aan je eigen veroordeling hoef mee te werken, maar wel wordt er aan ons vernietiging mee gewerkt.

  2. Bert Bezorgd zei:

    Ik zie geen verschil met Zweden. Helaas is het overduidelijk, of we gaan voor de staatsgreep, of Pegida, maar waarschijnlijker is het dat de Moslims ons van binnenuit gaan aanvallen. Een burgeroorlog van Moslims tegen de Nederlanders, er is maar een positief ding aan, ze kunnen het dan niet meer ontkennen dat ze ons land willen vernietigen!

Comments are closed.