NOS overval is een slecht geregisseerd en nog slechter geacteerd toneelstuk

En uit een geheel andere invalshoek, maar daarom niet minder ter zake kundig het volgende:

Ik moet toegeven dat ik onbedaarlijk in de lach schoot toen ik gister de beelden zag van de gijzelnemer en de daaropvolgende politieactie, je kon meteen zien dat dit niet echt was maar slechts een (zeer slecht uitgevoerd) toneelstukje voor de bühne. Wie herinnert zich niet zoals ik , afleveringen  van Flikken Maastricht gezien te hebben (slechts eenmaal maar toch) of vroeger van Derrick , waar politie optredens realistischer en minder amateuristisch uitgevoerd werden.

Ik heb vroeger als dienstplichtige bij de commando’s gezeten en ik ben er van overtuigd dat een politieoptreden zoals gisteren getoond zelfs in Nederland IN EEN ECHTE GIJZELINGSSITUATIE NOOIT ZOU KUNNEN. Dat het hier wel tentoongespreid werd, en ook het gedrag van de gijzelnemer (totaal geacteerd, en nog slecht geacteerd ook) bewijst zonder meer dat het hier ging om een nep actie voor de bühne.

Het feit ook dat er zo slecht geacteerd werd door alle betrokkenen bewijst ook hoe laag de Nederlandse MSM en de overheid het IQ gehalte van de gemiddelde Nederlander inschatten (helaas ook vaak terecht), want iemand die ook maar een klein beetje verstand bezit en een klein beetje kan nadenken, zag meteen dat het hier om een toneelstukje ging.

En dan dus de gijzelnemer. Hoe deze reageerde op het geschreeuw van de politie en meteen zijn (plastic) wapen neergooide en de handjes omhoog deed, in de werkelijke wereld zou dit uiteraard nooit gebeurd zijn, hij had ofwel een paar gijzelaars in het schootsveld gehad en deze rustig neergeknald ofwel de hollebolle gijzen van de politie die een keurig schootsveld boden naar de eeuwige jachtvelden gezonden.

En waarom gewone politiemensen zonder beveiligde pakken? Ik bedoel hiermee te zeggen als Jan met de Pet (de echte vijand van het rijk) boe roept staat er binnen no time een heel overval team voor zijn deur compleet met mittraieurs, helmen, kogelvrije vesten en de hele reutemeteut.

Dit optreden van gisteren zag er nog amateuristischer en onwerkelijker uit als een POLITIOEFENING. Het had mij niet verbaast als de poliltiemensen nadat ze de “dader” onschadelijk hadden gemaakt in de slappe lach waren geschoten zo grappig ging het allemaal toe.

Waarom deze “false flag”? We kunnen er dus 400% zeker van zijn dat het om een false flag ging? maar waarom vond het NOS journaal (staatsomroep) het tijd voor een eigen “Charlie Hebdo” situatie? Ik denk dat hier meerdere reden aan ten grondslag liggen:

Redenen om deze klucht op prime time in de NL huiskamers te brengen

 1.  Het tanende geloof in en de dalende  populariteit van de Nederlandse Omroep Sprookjes. De NOS is moreel failliet. Meer en meer normale mensen keren zich af van de NOS sprookjes en zoeken hun informatievoorziening in de alternatieve media en POTVOLBLOMME die alternatieve media verkondigen steevast tegengestelde meningen als die van het NOS journaal. Door nu de NOS mensen af te schilderen als dappere helden die toch maar mooi een gevaarlijke gewapende gek een verkeerde kamer indirigeerden en moedig standhielden hoopt men misschien dat de NOS weer steun, vertrouwen en support ontvangt van de (weggelopen) bevolking.
 2.  Meer en meer mensen zoeken hun heil tot de alternatieve media en die moet dus in een kwaad daglicht worden gesteld.  Veel alternatieve media stellen dat de NOS niet onafhankelijke nieuwsgaring pleegt maar aan de leiband loopt van de machtselite (jawel het grootkapitaal) en de overheid en dat de NOS gebruikt wordt als een soort propagandamachine van de machtselite en overheid, een soort dagelijkse Wochenschau. Door nu de dader af te schilderen als een gevaarlijke gekke eenling die geloofde in samenzweringstheorieën gelooft men misschien dat de bevolking het nieuws weer gaat geloven en zich weer gaat afkeren van de alternatieve media.
 3.  Het tanende geloof en vertrouwen in de NL politie en het NL gezag. Ook de politie die meedeed aan deze klucht, heeft er waarschijnlijk voordeel van. Het moge duidelijk zijn dat het vertrouwen in de Nederlandse Hermandad en justitie in het algemeen ver onder het nulpunt is gedaald. De politie wordt gezien als volledig incapabel. Dit komt deels door het karakter van de gemiddelde Nederlander en dus ook de gemiddelde politieman. (bang voor elke scheet die ze horen en sneller getraumatiseerd dan een mug), en deels door de middelen, bevoegdheden enzovoorts die de politie heeft. Deze zijn totaal ontoereikend in de tegenwoordige maatschappij. Het is zeer wel mogelijk dat MInister Opstelten het groene licht gaf voor de klucht van gisteren om het vertrouwen in de politie weer wat te laten opvijzelen, (ze hebben maar mooi een potentiële Charlie Hebdo situatie in Nederland zonder bloedvergieten en met directe arrestatie van de dader opgelost), en dit lukte niet in Frankrijk.

 

Enkele meer sinistere redenen voor deze klucht

 1.  Het in een kwaad daglicht stellen van zogenaamde complotdenkers, hackers en complot theorie websites (de actie van gisteren bewijst dat ze potentiële gevaarlijke terroristen zijn en ze moeten dus (preventief) worden aangepakt).
  Het zijn “lone wolfs” die bijvoorbeeld tegen het koningshuis zijn of tegen de reguliere media of overheid of alledrie, en ze moeten preventief worden opgepakt en in “psychiatrische inrichtingen’ worden opgenomen om heropgevoed te worden.
 2.  Zie het machinegeweer voor de politie verhaal van Halbe Zijlstra: door deze actie is bewezen dat de NL politie niet goed genoeg bewapend en uitgerust is en moet dus beter bewapend worden en meer macht krijgen.

Problem, action reaction
Dus een soort hegeliaanse dialectiek om a) de politie te militariseren zodat deze de gewone man straks goed kan aanpakken als deze wakker wordt en in opstand komt (en geloof me zij zijn er bang voor dat dit gaat gebeuren, ja zelfs in Nederland), en
b) mensen die al wakker zijn en dus weten wat er gaande is, en die dus nog slapende mensen kunnen “besmetten” preventief onschadelijk te maken zodat ze hun voor de machtselite verwoestende werk niet kunnen uitvoeren.

Ik denk dat bovengenoemde zaken wel eens de reden kunnen zijn van de slapstick waarop we gisteren werden getrakteerd. Rest mij toch een klein compliment te geven aan de NOS , de daderacteur en de politie: Het is jammer dat Bennie Hill de Britse slapstick komiek van vroeger allang overleden is want hij had het niet veel beter kunnen doen.

IK heb heerlijk gelachen. Hulde en ik zou zeggen dit smaakt naar meer, maar volgende keer betere acteurs en een betere regisseur gebruiken want dit was brandhout…….


16 Reacties

 1. cathy zei:

  Ze houden vandaag een oefening met 600 man in Gendringen is dat niet lachen?
  Gisteravond was nog maar het voorspelletje!

 2. skinny bob zei:

  Wat mij betreft is de “Do ist der Bahnhof” prijs voor de portier, en de “Flikken Maastricht’ award voor de politie.

 3. joepiedepoepie zei:

  NB de Telegraaf huilt wel heel nadrukkelijk mee met de wolven in het bos

  Wie lid was van de Telegrief, u weet de krant van verdwaasd Nederland, de krant die pretendeert “onafhankelijk” te zijn wist te melden dat het ging om een zieke geest, een geesteszieke complotdenker zonder vrienden

  Trouwens die Tarik heeft ook een facebook profiel en wat blijkt?? Hij is een soort “hobbyacteurtje” met heeeeeeel veel vrienden en volgers, dus hoezo zonder vrienden?

  Scroll maar eens door zijn facebook pagina

  https://www.facebook.com/tarik.zahzah?fref=ts

  PS ik heb het gevoel dat dit muisje nog een heel lang en akelig staartje heeft, misschien heb ik het fout

 4. lynx zei:

  “Door nu de dader af te schilderen als een gevaarlijke gekke eenling die geloofde in samenzweringstheorieën….”.
  Even later bij Jinek deed de alom gerespecteerde Peter R(oyal) de Vries nog een extra duit in het zakje door alle “complotdenkers”, op zijn bekende charmante wijze, als gekkies af te schilderen

 5. Bert Bezorgd zei:

  Het is al begonnen. De bekende PVDA stichtingen zijn begonnen met het aanklagen van mensen de in hun boosheid iets te radicaal zijn geweest op de site van de PVV. Dus het wordt alweer tegen de vrijheid van meningsuiting gebruikt. Wellicht komt er nog wel een “democratische” wet dat we net als in Zweden geen kritiek mogen hebben op het asielbeleid. De dictatuur wordt steeds meer zichtbaar!

 6. Erwinn zei:

  Wat dacht je hier van:
  Ik vind de emotionele actie van de politie en reacties van de NOS medewerkers bij de arrestatie best heel natuurlijk en geloofwaardig. Het zijn nu eenmaal gewoon klunzen en in de basis ook maar gewoon mensen/loonslaven met gezinnen, dus ik vrees dat het in Hilversum niet in scene is gezet door de NOS/MSM zelf. Ik denk eerder dat het is opgezet door een NWO gerelateerde mogendheid. Met behulp van een gemanipuleerde geestelijk labiele muppet-jong en een hoop zichtbare onzin teksten over 5 + 98 hackers en een aantal radioactieve bommen ergens, heeft men nu met een onnozele “gijzeling” (kijk, hoe eenvoudig kan het zijn) de (staats)media openlijk gewaarschuwd om vooral niet meer te kritisch te zijn en een eigenzinnige en afwijkende koers te gaan varen.
  Een waarschuwing aan alle journalisten en media medewerkers dat ook zij heel erg kwetsbaar zijn en bang moeten zijn voor een echte aanslag op hun leven als ze niet blijven gehoorzamen of zich, inmiddels beïnvloed door de alternatieve media, rebels gaan gedragen.
  Het is nog niet genoeg, maar de laatste tijd hoorden we immers ook vanuit die hoek wat meer kritische geluiden over de wijze waarop het nieuws als dis-informatie op een verknipte Reuters copy paste achtige manier over ons worden uitgestrooid.
  Sommige journalisten worden daar, tegen de wil in van de elite, dus ook wakker lijkt het.
  De MSM grijpt dit voorval natuurlijk aan om de boel daar nog beter te beveiligen, maar dat is een bijzaak. De echte boodschap was voor mij in ieder geval heel duidelijk. De MSM moet van de elite blijven doorgaan met het verspreiden van staatspropaganda leugens. Wij zijn nu met zijn allen gewaarschuwd.

 7. Peter zei:

  of het nu echt was of nep dat weet ik niet maar er zijn wel een aantal vraag tekens waarom geen AT wat normaal gebeurd . en wat wilde de man bekend maken op het journaal . dat krijgen we nooit meer te horen . of toch een gestoorde gek wie het weet mag het zeggen

 8. Jan zei:

  Ik moet denken aan het interview op You Tube van Marcel Messing: Wijwordenwakker ….. De video over de schietpartij in Parijs, waaruit bleek dat dit ook nep was: je zag duidelijk de schoten 1m. achter het hoofd in het beton, geen bloed, geen verschrikte agent die opkeek, geen angst, werd nadien een paar keer uit de lucht gehaald., Weet iemand waarom nu de doorlink naar facebook niet werkt om dit erop te zetten?

 9. Dema zei:

  Even een quote:
  En dan dus de gijzelnemer. Hoe deze reageerde op het geschreeuw van de politie en meteen zijn (plastic) wapen neergooide en de handjes omhoog deed, in de werkelijke wereld zou dit uiteraard nooit gebeurd zijn, hij had ofwel een paar gijzelaars in het schootsveld gehad en deze rustig neergeknald ofwel de hollebolle gijzen van de politie die een keurig schootsveld boden naar de eeuwige jachtvelden gezonden.

  Endquote
  waarmee gelijk duidelijk is welk intellectueel niveau dit blogje heeft… natuurlijk, elke “echte” gijzelnemer zou zijn plastic neppistooltje gebruikenom de gijzelaars of de politie mee om te leggen. Onweerlegbare argumentatie, ware het niet dat een neppistooltje niet echt het beste middel is om iemand mee te doden, vooral omdat die krengen… NIET KUNNEN VUREN!

Comments are closed.