Staatssecretaris Sander Dekker weet wat goed voor u is

Melk drinken TV kijken is goed,  melk TV kijken moet en dat gaat  in ons land gebeuren volgens  regels die Staatssecretaris Sander Dekker gisteren bekend heeft gemaakt. Want Sander weet gelet zijn ruime levenservaring(hij is tenslotte al 38!)  beter als geen ander wat goed voor u is en aangezien de publieke omroepen met z’n allen aan het financiële overheidsinfuus hangen krijgt u binnen kort datgene voorgeschoteld wat Sander goed voor u vindt.Dat infuus bedraagt € 900 MILJOEN per jaar waar o.a. de overbetaalde TV presentatoren met inkomens rond de half miljoen een leuk stukje van meeprofiteren.

Sander studeerde bestuurskunde, een studie waar je in het echte leven niets aan hebt en dat was dan ook mede de reden dat wij hem in 2003, , op zagen duiken in de politiek, de garantie voor weinig concreet doen en handelen, maar wel “verdienen” d.w.z. eigenlijk gewoon ontvangen.

Sander kwam namens de VVD  in de Haagse gemeenteraad, was daar verantwoordelijk voor o.a. veiligheid en misschien dat dit hem er toe geleid heeft gelijk op latere leeftijd te bepalen waar wij, voordat wij de oogjes en snaveltjes sluiten, naar mogen kijken. Wij zijn bang dat u binnenkort toch naar uw Turkse buurman zult moeten omdat die een satelliet ontvanger heeft en u misschien even een half uurtje BBC of WDR bij hem kunt kijken. Tevens een aardig moment om een andere cultuur op te snuiven of samen de zojuist door u aangeschafte verzamelde werken van Charlie Hebdo te bekijken.

Na wat gerommel in de zorg voor kinderen, Sander deed jeugdzorg, werd hij uiteindelijk in 2012 staatssecretaris van OCW of te wel Onderwijs Cultuur en Wetenschappen.

Al in 2012 maakte hij zijn plannen voor de omroep bekend en krijgen vanaf 2016 de omroepverenigingen een minimumbedrag en zullen de religieuze kleine omroepen verdwijnen omdat hun budget wordt stopgezet.

Maar nu wordt het echt menens en hebben wij de bekendmakingen van Dekker blauw gekleurd : De komende vijf jaar maken zes omroeporganisaties onderdeel uit van de Nederlandse Publieke Omroep. Het gaat om de gefuseerde omroepen AVROTROS, KRO-NCRV, BNN-VARA en de zelfstandige omroepen EO, Omroep MAX en VPRO. Drie anderen krijgen een aspirant status. Het gaat om PowNed, WNL en HUMAN. Zij moeten samen gaan werken met één van de fusie omroepen, de zelfstandige omroepen of de NTR.

In de toekomstplannen van de staatssecretaris wordt de publieke omroep vanaf 2016 onderscheidender, innovatiever en slagvaardiger, want alleen zo heeft de publieke omroep een toekomst.

Dit betekent dat wij meer programma’s zullen krijgen waarin minderheidsgroeperingen zoals boeren, een partner gaan zoeken, wij denken dan aan qua sociale vaardigheden gelijk gestemden zoals BOA’s  ( daar daar zijn wij weer ) en gaan nog meer met name dames die net het hoenderpark Welgelegen in Barneveld verlaten hebben , zoals Floortje Dessing ons meenemen naar het einde van de wereld, waarbij wij stilletjes hopen dat eenmaal daaraan gekomen, Floortje er voor eeuwig blijft en wij weer naar huis mogen.

Ook krijgt de publieke omroep de wettelijke taak om programma’s te maken die informeren, bijdragen aan educatie of raken aan onze culturele identiteit.

Dit betekent nog meer kook, brei en andere hoogstaande items en gelet het feit dat ook onze culturele identiteit getoond zal worden,  krijgen wij een 40- delige serie te zien over hoe wij de slavenhandelaren van de afgelopen eeuwen werden, waardoor het iedere Nederlander  duidelijk zal zijn waarom Zwarte Piet moest verdwijnen.

Maximaal vijftig procent van het budget komt beschikbaar voor creatieve ideeën van buiten.

Dit betekent o.a. dat wij de familie Schultz Verhagen gaan volgen hoe zij van hun 2 bijeen gerommelde zelf verdiende kapitale Leidse grachtenpanden een paleis gaan maken. Wij  volgen  Mark Rutte die niet gaat bakken zoals al veel prominenten dat op TV deden,  maar een 3 gangen menu in elkaar zet voor zijn echte vrienden, waarna wij de deceptie op zijn gezicht zien als er niemand blijkt te komen. Jeroen Dijsselbloem gaat voor de klas L.O. rekenlessen geven en wordt door de kinderen van de 2e klas betrapt op fouten. Ivo Opstelten figureert als gast in de rol van  Bromsnor in een politieserie getiteld Flikkers Eindhoven  waarin Henk Krol de hoofdrol heeft  als inspecteur van fraudezaken . Henk Kamp laat in een programma toegepast natuurkunde zien hoe je met een lekkende aardgaskraan een heel Gronings dorp uit de voegen rukt.

Mensen de beste DDR tijden gaan herleven!!  Een puber die u voorschrijft wat u wel en niet mag zien of horen en dat alles begoten met een dikke zurige politiek correcte saus. En ongetwijfeld komen er drones voor uw raam hangen die doorgeven of u wel genoeg naar  Sander’s lekkers kijkt. Zo niet, dan dient u zich te  melden voor een heropvoedingscursus in het dorpje Oranje, waar  inmiddels weer een hele serie huisjes van Horeca ondernemer en vriend van Fred Teeven, Hennie van der Most  leeg staat, omdat de bewoners na een verblijf van maximaal  3 maanden zoals door de wet voorgeschreven, zijn neergestreken in Blaricum om daar mee te doen aan de serie Gooise Sluiers te produceren door John de Mol.

Het gaat weer mooi worden in ons land.

 


1 reactie

  1. Gea zei:

    Ik was toch al van plan om Ziggo op te zeggen, aangezien dit een besparing is van € 213 per jaar. In 2014 heb ik alleen naar het WK voetbal en Youp gekeken. Voor de rest lees ik veel op internet. Inwonend kind heeft abonnement op Netflix. De televisie is kortom een gadget uit de vorige eeuw.
    Gaat daar nog 900 MILJOEN naartoe zeg? Jemig! Dat is bijna een miljard hoor!

Comments are closed.