Boze Groningers willen Willem Alexander spreken

Nog niet zo lang geleden schreven wij een artikel over “ZE” en “WE” , waarin het er om ging dat om reden van de nog steeds groeiende geestelijke luiheid die bij een groot deel van de bevolking inmiddels diep in de genen zit, wij steevast zeggen dat “ZE” het voor ons moeten oplossen, terwijl “WE” in feite zelf het heft in handen zouden moeten nemen.

Koning Willemsen die samen met zijn bedrijfseconome Evita vandaag Grunningen en Ommelanden bezoekt, maar wijselijk uit de gaswinningsgebieden wegblijft, zou een welkome gesprekspartner zijn voor de actiegroep Schokkend Groningen onder leiding van John Lanting. kip

Maar die kans is klein, want nogmaals Willemsen die vorig jaar al een keer in Groningen geweest is en toen het door de aardschokkend geteisterde gebied bezocht en uiteraard te kennen gaf dat hij de zorgen begreep, waarna hij vertrok, zal weinig zin hebben om Lanting te ontmoeten. Ook het taalprobleem om Lanting te verstaan zal daarbij wel een rol spelen, zoals u op de onderstaande video kunt horen.

Maar, weer laten Nederlanders en in dit geval Groningers met zich sollen. De hoop is gevestigd op het feit dat “ZE” iets zullen doen, terwijl toch inmiddels overduidelijk mag zijn dat “ZE” wie dat ook mogen zijn, in de gevallen waar de overheid steken laat vallen,  helemaal niets zullen ondernemen.

De gebeurtenissen in Griekenland en/of in Frankrijk hebben aangetoond, dat mits krachten gebundeld worden, burgers zeer wel in staat zijn om in ieder geval ten eigen voordeel  mee richting te geven aan een conflict of onenigheid. Maar de traditionele verdeeldheid speelt ons parten en zal dat blijven doen.

Nederland is toe aan een grote reorganisatie, maar zelfs dan zijn wij bang dat wij het land maar beter kunnen verkopen aan de meest biedende. Veel zal het niet opbrengen, maar ons land onder bewind van Berlijn of Parijs, of gelijk maar tegen Brussel zeggen, hier heb je het , misschien toch eens over nadenken ?


8 Reacties

 1. jan1 zei:

  Misschien doen ze iets en worden ze wakker als de gaskraan helemaal dicht gedraaid wordt………….
  of misschien …..open?

 2. Pieternel zei:

  Aan de oproep tot reorganisatie van Nederland wordt inmiddels door de Chinezen in grote getale gehoor gegeven. Ik voorzie al de problemen bij de klantenservice! De noodzaak dient zich aan om Chinees als vak op scholen verplicht te gaan stellen. Daarnaast ben ik solidair met de Groningers in hun boosheid. Van onze koning hadden we terecht of niet, hoge verwachtingen. Ik fantaseer, wat zou ik graag 1 week koning mogen zijn. Als hoogste Persona Grata zou ik me allereerst niets aantrekken van de raadgevingen van mijn Min.President. Gewoon aan de keukentafel gaan zitten bij de Groninger en luisteren. Van mij mochten ze dan gratis in mijn Griekse villa even bijkomen. Ik zou mijn ambt serieus nemen, want als koning moet je zorgen voor het volk dat aan je werd toevertrouwd, Mijn vaderland getrouwe…dat moet!

 3. Woopy zei:

  Hoe kun je een land dat allang verkocht is nou voor een tweede keer verkopen?

  Ach en Willemsen die zorgt alleen goed voor zichzelf…..Bij eventuele narigheden zijn zij zelfs ver weg alleen hoorbaar. Dat is nooit anders geweest.

 4. Piet Pispaal zei:

  De vorige keer zaten ze in Canada; tijdens WO nummertje 3 zal het waarschijnlijk Argentinië worden, om praktische redenen. Volledige rugdekking krijgen ze sowieso.

 5. check zei:

  Zijn de domme Groningers aan het juiste adres bij Willemse & CO GROOTAANDEELHOUDERS VAN SHELL HETGEEN WEER 50 5 AANDEELHOUDER VAN DE NAM EN GASUNIE IS. De nep Oranjes hebben inmiddels tientallen miljarden in de zak gestoken van ons gas . Ze kunnen aan het gas liefst vanmiddag nog

 6. Bert Bezorgd zei:

  Door de grootste ramp voor Nederland : Den Uyl zitten we nu op bijna alle gebieden letterlijk in de shit. Ons gas wat toekijkend was tot 3080 is voor een habbekrats verkocht door deze visieloze imbeciel. Correctie tenzij hij NL wilde vernietigen. Door de infiltratie van zijn partij in de overheid is deze nu net zo onbetrouwbaar als hun huidige achterban, een kudde criminele moslims. Ik ben die lui zo ontzettend zat! Ruim Nederland!

Comments are closed.