Carnaval optocht Braunschweig afgezegd wegens aanslag islamitische dreiging

Lezers, het begint eentonig te worden, maar zojuist kregen wij van een oplettende lezer uit Duitsland een waarschuwing doorgemaild, die op de officiële site van de stad Braunschweig staat vermeld. De tekst spreek voor zich zelf, maar in feite komt het er op neer dat 250.000 Braunschweigers die naar de voor vandaag geplande  grootste carnaval optocht zouden komen, thuis moeten blijven.

Te gevaarlijk, zeggen burgemeester en politie vanwege een aanslag dreiging met islamitische achtergrond, waar de politie nog geen nadere uitspraken over wil doen. De bronnen waardoor de politie vanochtend tot deze beslissing kwam zijn betrouwbaar, maar men wil niet verder naar buiten brengen welke deze zijn.

Hier een screenshot van het bericht dat heden op de site van de stad Braunschweig staat en dat geen verder commentaar behoeft.braunschweig

Ook de fotoshoot van het Belgische koningspaar in Zwitserland is afgezegd wegens verhoogde dreiging op een aanslag.

Gelukkig heeft onze koning Willemsen net een super gepantserde Audi A 8 L aangeschaft zodat de voor 23 februari in Lech aangekondigde fotoshoot wel door kan gaan, waarbij deze royals gewoon achter de gesloten autoramen kunnen blijven zitten zwaaien en een deel van de Nederlandse verdwaasden toch aan hun trekken komt.

Maar, het zal wel weer om een minderheid gaan, die kansarm is en niet begrepen wordt en waar wij mee in gesprek moeten gaan.

Alaahff……hakbar


5 Reacties

 1. Heinrich Mohammed der Erste zei:

  en ook in Duitsland laten de moslims het weer bij wat traditioneel gejammer

  Landesverband der Muslime besorgt

  Der Vorsitzende des Landesverbandes der Muslime “Schura” hat sich betroffen geäußert. “Wir Muslime in Niedersachsen haben großes Unbehagen. Es beschäftigt uns sehr, was derzeit passiert”, sagte Avnia Altiner gegenüber NDR.de. Wir akzeptieren die kulturellen Errungenschaften dieses Landes. Der Karneval ist hier eine Tradition. Keiner darf den Frieden in Niedersachsen stören.”

 2. cathy zei:

  Als u zich nog steeds afvraagt waarom dit gespuis nog steeds zijn gang kan gaan, moet u dit verhaal eens lezen over SOROS.

  Mabel Smit werkte erbij en deze meneer is een vriendje van Bea de Grote.

  Het is niet meer geloofwaardig wat er allemaal gebeurd in Europa……..destabilisatie…………en niemand komt er tegen in opstand, en politici geven geen gehoor, hoezo ?

  http://earstohear.net/soros.html

 3. Theo Hofman zei:

  In Den Haag zijn vanmiddag rond het middag uur in de buurt van het station Holland Spoor een vrouw in burka en twee mannen uit hun auto gehaald door een politiemacht.

  Wie, wat, waar, of waarom? Nergens in het nieuws wordt een melding gemaakt, zie de beelden van regio.thepostonline.nl

 4. Theo Hofman zei:

  Ter aanvulling, het bovenstaande voorval heeft waarschijnlijk te maken met een schietpartij van vrijdag jl.
  In het AD van vandaag (het Haagse gedeelte) wordt overigens niets vermeld van het voorval.

Comments are closed.