Griekenland chanteert EU, stuurt1.5 miljoen illegalen door naar Noord Europa ( video)

Klaar met de Grieken ? Nee, nog lang niet, want na een halfbakken “overeenkomst” met Brussel, zijn de Grieken het ingeslapen partij comité in de hoofdstad van de Verenigde Staten van Europa al weer een slag voor. Meer euro’s om de Grieken verder te helpen en zo niet, dan doorzenden van een aardig cadeautje, namelijk 1.5 miljoen illegale asielzoekers die momenteel in Griekenland verblijven.

De Griekse viceminister van Binnenlandse Zaken, Giannis Panousis, dreigt ermee in eerste instantie  300.000 tot 500.000 illegale immigranten naar andere Europese landen te sturen, waarbij de namen van die landen u bekend in de oren zullen klinken : Duitsland en Nederland.

De uitspraken zijn een voorbeeld  voor het  wantrouwen tussen Griekenland en de rest van Europa en met name Duitsland  enerzijds en voor de groeiende sociale onvrede over de Europese houding bij de Griekse bevolking anderzijds. De Grieken zijn bij monde van hun minister van mening dat zijn land al lang meer financiële steun moet krijgen dan andere EU landen, want Griekenland “herbergt ” 1.5 migranten en wil daarvan graag een deel, maar liefst alles kwijt.

Door een deel, in eerste instantie heeft Panousis het over 300.000, van reisdocumenten te voorzien, zal de migranten tsunami in Noord Europa tot ernstige problemen leiden en dat is ook de bedoeling van de Grieken. Wij hebben het over doodordinaire chantage, meer geld of jullie krijgen problemen! Kijkt u nog eens naar onze minister met zijn vriendje:polileugens

Deze minister is een fervente tegenstander van de zogenaamde Dublin-III-akkoord voor vluchtelingen. Volgens Dublin-III is elk land in de Europese Unie zelf verantwoordelijk voor de asielzoekers die in dat land aankomen. Volgens Panousis   is dat een volledig verkeerde  aanpak. Griekenland zou zijn migranten niet mogen doorsturen, terwijl het land zegt ( !!!) een voorstander te zijn van een gelijkmatige verdeling van migranten over alle EU landen en dat als verdeelsleutel de economische strekte/ zwakte van een EU land zou moeten gelden. Het zal u duidelijk zijn, Griekenland staat er economisch belabberd voor en o.a. Nederland ziet een groei van het Multi Culti beleid .

Dat met name Duitsland niet goed  bij de Grieken “ligt”en dat dit wederkerig is , kunt u in het volgende  ( overigens Duitse )  filmpje zien en horen.


13 Reacties

 1. cathy zei:

  De alcoholisten, de seksueel verdwaasden en de criminelen bepalen uw toekomst en die van uw kinderen!

  Welkom in de hel !

 2. andre zei:

  ik heb hier op geennieuws een fimpje gezien wat liet zien het verschil tussen een turk en een griek. Hierbij zat de griek op zn kont te klagen en de turk was druk bezig met van alles voor veel minder. (in het algemeen) De boel in de zeik nemen is tenslotte ook een vak en brussel kan geen kant uit. misschien leuk om te herplaatsen………

 3. andre zei:

  terwijl een roma nog zn best doet om te reizen om je schuur leeg te jatten draait een griek zich nog even om in zn bed, gewoon omdat het kan.

 4. bs zei:

  Niet zo eenzijdig. Griekenland is nog steeds het afvoerputje van Schengen, de achterdeur van Europa met de meeste binnenkomers. De ‘gelukszoekers'(!) worden ‘administratief’ onder erbarmelijke omstandigheden voor onbepaalde tijd geïnterneerd. Terwijl Schengen volledige bewegingsvrijheid toestaat binnen het Schengen-gebied.

  De (buiten)grens wordt bewaakt door Europese douane, maar dat kan niet voorkomen dat er meer dan een half miljoen illegalen in het land verblijven. Op sommige eilanden leven meer immigranten dan oorspronkelijke bewoners.

  Dit is geen puur Grieks probleem of van andere grenslanden, zoals Italië, Spanje, Portugal, maar een probleem van de 28, waarbij – zoals gebruikelijk – de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen.

  Griekenland is failliet, het volk verarmd. Geen wonder dat er vreemdelingenhaat ontstaat en dat het land, zelfs met omvangrijke hulp van de EU, niet in staat is om op een beschaafde manier voor immigranten te zorgen.
  Na veertig jaar corrupt politiek bewind, gevolgd door het wanbeleid volgens het IMF-draaiboek, is het ‘now or never’ voor Griekenland. Ze staan in feite ALLEEN voor een hopeloze taak. Brussel heeft immers getoond geen boodschap te hebben aan democratie en structurele oplossingen. Anders zouden de Grieken zijn verlost, én van de euro én van Schengen. Nu mag de belastingbetaler (ondanks toenemende tegenzin) opdraaien voor alle gemaakte fouten, de grote financiële risico’s en het intact houden van (vooral) een militair-strategisch (NAVO) bondgenootschap.

  Bij al het populisme over ‘luie Grieken’ zouden wij ons bij een volgende gelegenheid ook eens mogen afvragen hoe het komt dat er rond de 25 miljoen toeristen die het land jaarlijks bezoeken en de legendarische rijkdom van de reders geen concurrerende economie is ontstaan.

 5. hubert zei:

  Ik heb 30 jaar in griekenland gewoond met veel plezier. De Grieken zijn over het algemeen harde werkers, zo’n 40 uur in de week.Tegenwoordig met een salaris van rond de 350 euro!! Niemand met zo’n salaris kan rondkomen. Ambtenaren is een totaal ander verhaal .Frontex heeft nog nooit iemand tegengehouden.
  U moet weten dat er op de meeste eilanden ca. 700 man per dag binnenkomen!! Hebben allemaal een mobiel en geld op zak. krijgen gratis medische hulp en de griek krijgt nog met moeite hulp of je moet prive gaan en dat kost geld. De meeste die binnenkomen zijn criminelen jatten de hele boel leeg als ze worden losgelaten. De noordelijke landen willen hier ook niets tegen doen. Ben het wel met bs eens over griekenland wordt veel gezegd en geschreven maar de meeste mensen hebben zich er niet eens in verdiept.

 6. JOEPIEJEE zei:

  het doorsturen van mensen lijkt mijn inziens niet bepaald slim
  mensen opvangen met steun van EU en daarmee een stukje economie opbouwen en die mensen de kans geven evt. nog te kunnen retourneren naar het thuisland
  Als je kansloos moet toezien hoe de NWO de landen kaal plundert waarin je woont, dan wil je wel maken dat je gaat!

 7. Caesar Lion Cachet zei:

  LS…

  Voor de Euro waren de meeste zuidelijke landen min of meer tevreden met hun leven en was het er goed toeven met de zon en alles dat het land aan eten en drinken te bieden had. Toen de Amerikanen kwamen het land in puin gooide om de zogenaamde NAZI te verdrijven ging alles bergafwaarts. De Euro heeft de meeste landen de das om gedaan.

  ALLES VOLGENS PLAN VAN DE ILLUMINATIE / NAZI /ZIONISTEN / SATANISTEN. IN NEDERLAND MOET DE ZOGENAAMDE MULTICULTURELE SAMENLEVING DE KLUS KLAREN MET PEDOFIELE CRIMINELEN AAN HET ROER… DE REST IS BEKEND ! DUS ALS HET U NOG NIET SNEL GENOEG GAAT, STEM DAN VVD MET PEDO RUTTE EN DE REST VAN DE DEMMINK ADEPTEN…

 8. Primo zei:

  Het vluchtelingen probleem moet noodzakelijkerwijs niet opgelost worden, want dan gaat de vluchtelingen industrie failliet.
  Onze regering, de zittende politici zijn enkel de loopjongens –en dat doen ze hijgend en graag– van een veel grotere voor de massa verborgen agenda.

  Weet iemand mij te vertellen waarom men ten koste van fraude en bedrog Griekenland zo graag in de Eurozone wilde?
  Hier speelt de verborgen agenda heel duidelijk, het zijn niet onze politici –die zijn onbekwaam en laf– maar de Hinter Männer oder die Drahtzieher.

 9. bs zei:

  @Primo, prima….: Stimmt!

  “Het gaat hier niet om de belangen van de Grieken, maar om de belangen van Duitse en Franse banken en om defensiebelangen. Griekenland heeft een idioot groot leger, het heeft vele defensieorders in de maag gesplitst gekregen, gefinancierd door Franse banken. Het leger is relatief het grootste van Europa. Steunt de ECB Griekenland? De ECB (en de EU, red.) steunt de schuldeisers van Griekenland.” (Ontwikkelingseconoom Roelf Haan over kwantitatieve verruiming door de ECB in Globalinfo).

  Het gaat niet om mensen, het gaat nooit om mensen. Griekenland moest en zou vanwege geopolitieke belangen, de economische binnenmarkt en NAVO-prioriteiten bij EU en euro. In ruil voor grenzenloze kredietmogelijkheden en plotselinge (schijn-) welvaart verkocht het land zijn ziel aan de duivel. De politieke corruptie, superrijken, banken en hyenafondsen profiteerden optimaal van de Europese belastingbetaler en doen dat nog steeds, terwijl op de bevolking (volgens de woorden van de nieuwe Griekse machthebbers) ‘waterboarding’ wordt toegepast.

 10. check zei:

  Ik heb zo de nodige ervaring met Grieken m.n. de Griekse reders en dat gaat reeds zo’n 45 jaar terug. Het begon allemaal met het opkopen van het grootste schrot aan schepen , veel voormalige Victorie schepen die in de oorlog door de Yanks als gekken zijn gebouwd. Slim als ze zijn , of beter louche , zagen ze kans om in een zeer korte tijd veel geld te verdienen,, maar dat ging altijd ten kosten van anderen .
  Bemanningen werden niet uitbetaald , havenkosten als het mogelijk was ook niet en de meeste toeleveranciers zoals scheepshandelaren , brandstofboeren, wasserij , agenten etc etc konden gewoon fluiten naar hun geld want ze kwamen nooit meer in de haven terug om het aan de ketting leggen te voorkomen. Hoe vaak ik niet het verzoek van een kapitein kreeg om de enorme achterstand aan o.a. het salaris van de bemanning als agent voor te schieten , want HET GELD WAS ONDERWEG HIJ ZWEERDE HET OP HET GRAF ZIJN MOEDER DAT HET REEDS PER BANK TELEGRAFISCH AAN ONZE REKENING WAS OVERGEMAAKT.
  We praten nu over een 45 jaar geleden en toen was 200.000 usd al een godsvermogen. Hoeveel schuldeisers ik van die lui die bij mijn op kantoor om hun geld kwamen was niet om te tellen. Vloekend , tierend want de kapitein en ook de eigenaren hadden gezegd dat wij het geld van ze hadden. Nou geen cent , alleen waren we wel zo slim om een voorschot voor de havenkosten en onze fee te vragen anders begonnen we er niet aan. Eerst geld anders kwam het schip niet eens de haven van Rotterdam binnen , tenminste niet op onze kosten,
  Had de twijfelachtige eer om namens het bedrijf een aantal keren naar Griekenland per kwartaal af te reizen om de vele Griekse rederijen te bezoeken..
  Werd steevast als een vorst ontvangen want dat zijn ze wel enorm gastvrij en alles wordt uit de kast gehaald om het je naar je zin te maken. Vaak kwam je in de ene na de andere verbazing en zag je dat die zgn arme reders leefden in paleizen en een hele rits aan personeel in dienst hadden. Ben vaak op de vele parties geweest en bij de burgemeesters van Athene en Piraeus als een vorst ontvangen . Wat je daar aantrof was ongekend vrouwen die waren behangen et goud en juwelen en niet te vergeten enorme tafels met de meest exquise ladingen voedsel en drank. Krijg er weer een kater en indigestie va als ik daar aan terugdenk, Maar ook een enorme hoofdpijn want al die rijkdom was verkregen door anderen een poot te lichten en gewoon niet te betalen. Het zit in de genen, chanteren , oplichten en alles dramatiseren , kan me de vele toneelspellen nog goed herinneren. Huilend en met de handen wringen en maar zeggen dat je zo hard was wat heet een harteloos mens dat je ze geen cent gaf . In aanvang waren het vaak kapiteins eigenaar of ook een paar andere officieren waren mede eigenaar want dat lieten ze nooit merken. Wijzen naar de rederij die geen geld stuurde terwijl ze zelf eigenaren waren.
  Zou de hele politiek kunnen leren , geef NOOIT EEN CENT JE KRIJGT HET NOOIT EN TE NIMMER TERUG IN NOG GEEN 1000 JAAR.

 11. Theo Hofman zei:

  Ik hoop dat de Grieken al die anderhalf miljoen illegalos lossen en dat de Italianen dat op het zelfde moment ook doen.

  Dat ze allemaal dan op het zelfde moment mogen opstomen naar het rijken noorden.
  Dat is de enige manier om de boel eindelijke eens goed op zijn grondvesten te laten schudden!

  Misschien dan eindelijk snel terug en een nieuw beleid van, TERUG SLEPEN, in plaats van het voorspelbare gastvrije ontvangst.

 12. check zei:

  Lijkt me een onzalig idee Theo want in baggerland heb je nog bossen NSbers die van de grootste economie van het land leven m.n.l de onrendabele en gewone zgn zieligheidsindustrie leven. Zoals het nu reeds gaat stuur alles wat z. Europa is maar ook de Belgen en Duitsers alle gajes ter wereld naar baggerland het afvoerputje van Europa toe. IK zie het al voor me dat de verraders overheid je huis komt vorderen omdat ze de tig gelukzoekers een bed met vol pension moeten geven . Je krijgt dan de keuze of zelf te mogen blijven en ze als slaaf te bedienen , het huis schoon te houden en aan alle wensen te voldoen of op de keien gegooid te worden zonder iets.
  Dat is nu al aan e hand want bezie maar eens dat de gouddelvers voorrang boven elke NLers hebben bij de soos, de gezondheid dienst, de huisvesting en van alle gemakken waar veel NLers van mogen dromen gratis en voor niets LEVENSLANG krijgen, Ook na een paar jaar een gratis NLs vod voor de hele clan dat borg staat voor een luxe leven zonder werken. Tel uit je winst !

Comments are closed.