Politievideo Feyenoord rellen in Rome

Het is te hopen of de Marokkaanse burgemeester van Rotterdam weer een van zijn inmiddels overbekende “harde” uitspraken doet en het stelletje tuig uit zijn stad tot orde roept als de FC Roma tegen Feyenoord komt spelen.

De schade aangericht door het tuig bedraagt naar schatting 8 miljoen euro en de Italiaanse krant “il Tempo”vroeg zich op de voorpagina af, of koning Willemsen inmiddels afgereisd naar Lech, niet de door zijn landgenoten aangerichte schade zou willen betalen. Kennelijk kennen de Italianen onze vorsten familie nog steeds niet, want een cent uitgeven, staat niet in het oranje woordenboek.

Het feit dat boetes van 10.000 euro en meer zo maar betaald kunnen worden door een aantal relschoppers, die waren opgepakt door de Italiaanse politie , toont aan dat dit vuilnis niets te maken heeft met echte voetbal liefhebbers.  Maar het bestuur van Feyenoord, dat op z’n minst enige duidelijke woorden zou kunnen laten horen, laat het afweten, want aldus de woordvoerder, de rellen vonden niet plaats in het stadion.

De verachtelijke mentaliteit van de voetbal Bobo’s blijkt hier uit, ofschoon als je dit soort mannetjes met verkeerd zittende blazers , broeken en dassen parmantig rond ziet lopen, je liever een ommetje maakt. Soort zoekt soort.

Gelukkig deed de Italiaans Gazetta d’Italia dat wat wij zeker in dit geval , maar ook tijdens de vele voetbal rellen in Nederland al jaren roepen, zet de daders met naam en toenaam plus foto voorop de krant, zodat u weet wie er naast u woont en  Aboutaleb niet meer hoeft te doen wat hij aan zijn collega in Rome beloofde, namelijk als hij wist om wie het ging, hij zou optreden. Lees zijn brief aan de burgemeester van Rome

De Vaderlandse MSM hadden het weer discreet over een zekere Rob.B, bouwondernemer !!!! (20 jaar) die zijn boete van ruim € 40.000 contant betaalde, maar de Gazetta dello Sport deed dat zoals u hier kunt zien anders , BRAVO !

Gazetta d'Italia

En tenslotte zoals beloofd een video compilatie van de Italiaanse politie om u te laten zien hoe de “Feyenoord aanhangers” hebben huis gehouden.