Nederland vergrijst, zet de poorten maar open

Het vroeger ooit vanwege de serieuze en onderbouwde berichten gelezen Financiële Dagblad blijkt het zich zelf tegenwoordig ook al erg makkelijk te maken. Een aardige titel zoals “Duitsland heeft miljoenen migranten van buiten de EU nodig”, deed vele Nederlandse voorstanders van het openzetten van de grenzen een zucht van verlichting slaken. Eindelijk eens een krant die de waarheid vertelt.

Het artikel doorlezend, blijkt dat de Bertelsmann Stichting met aan het hoofd CDA ‘er ( ex ARP-er) Aart Jan de Geus (CDA) een studie heeft gemaakt, zoals zij dat wel vaker doen voor de CDU en zuiver naar de cijfers kijkend zit er een kern van waarheid in het verhaal. Net als Nederland vergrijst ook Duitsland en zo zullen er op de arbeidsmarkt tzt. spanningen ontstaan vanwege te weinig arbeidskrachten. Dan even een zin er achteraan dat deze ontbrekende arbeidskrachten moeten komen uit landen buiten de EU en er is zeker als het rapport van de Bertelsmann Stichting komt, een onverdachte hoek niet waar ?  Dit is dus  “gefundenes Fressen “ook voor de vele Duitse politici die menen, dat je met het openzetten van de Europese grenzen problemen op de arbeidsmarkt laat verdwijnen als de bekende sneeuw voor de zon.

Tot het jaar 2050, u ziet Aart Jan denkt in grote lijnen, heeft Duitsland ieder jaar een half miljoen nieuwe arbeidskrachten niet slechts van binnen maar ook van buiten de EU nodig.

Dat zijn dus nogal wat bootjes naar Lampedusa.

De Bertelsmann Stichting is de op 5 na grootste uitgever en media conglomeraat ter wereld en o.a. eigenaar van de RTL groep. En u weet wie de pers controleert , ” die spreekt de waarheid”.  Dat deze stichting in het verleden zeer nauwe contacten onderhield met het Nazi regime ach dat moeten wij dan maar even voor lief nemen en we moeten er ook maar vanuit gaan dat deze genen van vroeger inmiddels zijn verdwenen.

Zelfs indien alle werkelozen in Duitsland aan het werk geholpen zouden kunnen worden, dan nog stelt het rapport, zijn er nog steeds 350.000 nieuwe arbeidskrachten nodig. En gelijktijdig waarschuwen zij er voor dat vanwege het feit dat in de zuidelijke en oostelijke landen van de EU de arbeidsmarkt zal gaan aantrekken, kunnen wij maar beter beginnen te wennen aan de gedachte dat onze nieuwe taxi chauffeurs u de weg gaan vragen als u instapt en niet andersom. ” What’s new pussycat ?”.

In 2014 kwamen er in het totaal 470.000 mensen naar Duitsland waarvan 130.000 van buiten de EU, in 2013 waren dat er totaal  429.000, dus zou je denken, het zit wel goed. Echter, je ziet ook dat zeer veel migranten met name van de EU landen Duitsland weer verlaten en teruggaan naar b.v Polen, Roemenië, Italië, om de 3 koplopers maar eens te noemen.

Wat wij in het rapport van Bertelsmann missen, is het feit dat met name  de migranten die niet uit de EU komen in ruim 80 % van de gevallen geen opleiding of werkervaring hebben, die aansluit bij datgene wat er in Duitsland gezocht wordt. En kijken wij even naar de aantallen die Bertelsmann noemt , hebben wij weinig hoop dat hierin een verandering komt.  De praktijk toont aan, dat het bij het merendeel van migranten gaat om mensen met een zeer laag of helemaal geen opleidingsniveau, iets waarvan Duitsland maar ook ons land wij er meer dan voldoende van hebben. Om het maar eens extreem uit te drukken, wie zit er te wachten op een taxichauffeur uit Kaboel of iemand uit een koffieplantage uit de binnenlanden van Afrika.

De situatie in ons eigen land is enigszins te vergelijken met die van onze Oosterburen en mag u rustig aannemen dat er op afzienbare tijd een Tweede Kamerlid is die het FD op de koffietafel zag liggen en denkt, “ik gooi er maar eens een intelligente vraag tegenaan .”

Het wordt hoog tijd dat de verantwoordelijke politiek zich eens gaat bezinnen op een puntensysteem, zoals dat in veel landen ( Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Zwitserland) wordt gehanteerd. Al na gelang de behoefte naar bepaalde vakmensen, fluctueert het puntensysteem en diegenen die willen migreren en het hoogste puntenaantal scoren, ontvangen een (tijdelijke) werkvergunning.

Maar dat laatste, stuit natuurlijk op weerstand van al die “haal ze hier naar toe en “aai ze over de bol aanhangers” , die u ook al aanmoedigen om wat vreemdelingen vast in huis te nemen, zolang dat vooral maar niet hun eigen huis is!

U ziet hieruit, dat er zich weer een groot volksbedrog aankondigt, waarbij de verliezers bij voorbaat al vast staan, namelijk de gewone Duitse maar zeker ook Nederlandse man of vrouw. Zo lang de toestroom van migranten naar de “honingpot landen “niet onderhevig wordt gemaakt aan een zeer strenge controle en dienovereenkomstige sancties als wetten worden overtreden, mag u blij zijn indien u in 2050 nog met Nederlands is uw eigen land terecht kunt.

Dat laatste is overigens al enige tijd zo, want toen een van onze redacteuren enige tijd geleden in het Schiphol Hilton wilde lunchen, was de enige wijze van communiceren met de ober, Engels. Nu kunnen wij alles weer goed praten en zeggen, vooruit een internationale omgeving , dus wat zeur je dan ? Nu, toen de gerant er bij werd geroepen en onze redacteur kenbaar maakte dat hij in Nederland als Nederlander graag zijn eigen taal wilde spreken, kreeg hij het beleefde advies dan maar ergens anders te gaan eten.

Bij McDonalds in het vertrekgebouw lukte dat.

 


13 Reacties

 1. check zei:

  De vraag is wie gaat voor al die gelukzoekers werken ????? Wij als ouderen zijn er niet meer dus eindelijk gaan de jongeren als slaaf dienen voor de gelukzoekers dat wilde ze toch zo graag ?

 2. Solo zei:

  Bertelsmann gaat uit van een groeiende vraag en vergeet de verdere automatisering (‘robotisering’) van productieprocessen en het TTIP-handelsverdrag, dat voorziet in het verplaatsen van werkgelegenheid naar gebieden met een hogere rendementsverwachting (voor multinationals).

 3. keppel annie zei:

  Misschien dat mongolië ook de grenzen opengooit,kan de Nederlandse regering weer even de “banden”aanhalen,en meteen weer weten waar ze vandaan komen….

 4. check zei:

  Nee, ik wil geen bieten maar een zak patat .
  Dat van Hilton verbaasd me , kwam er vroeger zeer regelmatig ivm zakelijke afspraken wel handig hoefde je die kdttttt stad niet ter rijden kan de naam zelfs niet door mijn strot krijgen. Maar sedert Holleder & Co er werden gesignaleerd bljf ik er ver van weg. Zo af en toe in het Hyatt hotel dat een stuk beter is en waar ik nog nooit de maffia heb gezien.
  Maar terug naar het onderwerp vind je het raar dat ze alleen maar een andere taal spreken in dat soort gelegenheden. je komt in heel NL bijna geen echte Ollander tegen zeker niet daar in de buurten van 020

  @ Arjan,

  lekkerrrrr illegaal een gejat sjapie sjachten dat is de mode

 5. Theo Hofman zei:

  De ouderen moeten steeds langer werken.
  De jongeren hebben op zeer jonge leeftijd al een burn-out en daar zal het dus niet bij blijven.
  Veel pamperkid horen stemmen in hun hoofd en zijn daardoor wajongers terwijl dit in veel gevallen cultuur gebonden aangepraat is door pappa en mamma holbewoner.
  Wat nu binnenkomt heeft trauma’s en beste jonge generatie, bereid u voor op vele verwijten over de behandeling en ze zullen NOOIT iets bijdragen aan UW samenleving.
  Het is ook niet voor niets dat vlak voor het bekend worden van de onthoudbare toestroom van de familieleden uit Sirie er wel hele ferme aanpassing kwamen voor de AOW verstrekking in de toekomst.

  Maar goed, een vluchteling uit Sirie kan nu al binnen drie weken een 1 kamer ingerichtte woning verkrijgen en wat gaat er nu gebeuren als kokkin/werkster/legbatterij en 6 kientjes binnenkomen wandelen.
  Grote woningen liggen niet voor het opscheppen, dat kan ik jullie en bestuurders en
  alle toestromende Allie Baba’s vertellen!

  Jongeren ik wens jullie veel succes met jullie multiculturele BONDGENOTEN!

 6. ArjanDeWitte zei:

  @Check,
  Al eens nagedacht wat er voor de slacht met zo’n schaap gebeurd?
  Ik heb het zelf mogen vernemen van iemand die in Saoedi heeft gewerkt. Wil je echt niet weten.
  Ik koop de shoarma liever bij de super.

 7. mario zei:

  Vergrijzing MYTHE !
  1950 vertrok de trein met 100 babyboomers 2020 slechts 10 komen aan
  Géén 100 !!!!!

 8. MSM-believer zei:

  Vroeger speelden we boerenlullen. Iemand in het midden moest de bal zien te pakken. De bal werd heen en weer gegooid tussen minimaal 2 partijen, hier dus de politiek en de media. De boerenlul probeerde de bal te pakken, maar dat lukte niet, en als het lukte dan moest hij de bal weer teruggeven, waarna het spel van voren af aan begint en de 2 partijen proberen niet dezelfde fout te maken. Je kunt dit spel dus nooit winnen als je de boerenlul bent.

  De kiezer is de boerenlul.

  Als de bal te vaak wordt afgepakt wordt een derde gevraagd mee te helpen. Dat zijn de denktanks van de regering. Zij moeten de meningen van de politiek, en dus ook de MSM (die slapen immers in hetzelfde bed) een waarheidskeurmerk geven waarna de MSM-en-de-politie zichzelf op de borst slaat en kan zeggen, zie je wel dat wij het goed gezien hebben, en dat wij niet voor niets al die dissidenten kapot gedemoniseerd hebben!

 9. erichvonhoven zei:

  Het is ook niet de bedoeling dat deze mensen hier komen werken, deze mensen komen hier om 2 redenen:

  Cultureel Marxisme en de vernietiging van het Westen.
  http://curiales.nl/2015/03/13/cultureel-marxisme/

  Cloward–Piven strategy: The Cloward-Piven strategy was a blueprint for making massive disruptions in the welfare system of the United States, thus clearing the way toward reforming the system along lines more politically palatable to the authors of the strategy.

  The strategy was outlined in an article in The Nation in 1966, many years before the term “welfare reform” became politically incorrect.
  http://rationalwiki.org/wiki/Cloward-Piven_strategy

Comments are closed.