Waanzin en leugens van de EU

Het wordt eentonig, maar net als bij paniek voetbal in de laatste fase, worden leugens en waanzinnige reacties van EU aanhangers steeds groter en hebben niets meer met enige realiteitszin te maken. Wereldvreemde suggesties van een stel machtswellustelingen die nauwelijks nog iets te maken hebben met de werkelijkheid  en moeten verbloemen dat de EU bonzen , maar ook de verschillende nationale leiders van EU landen zoals de Duitse Bondskanselier Angela Merkel het spoor inmiddels volkomen kwijt zijn.

Laten wij met Merkel beginnen. Steeds meer begint zich af te tekenen dat deze vrouw die haar jeugd  en natuurkunde opleiding in de voormalige DDR ontving leidt onder de stalinistische naweeën van de wijze waarop zij is opgevoed. Een starre, strakke communistische inslag; er is  er maar een die gelijk heeft en dat is de leider, kenschetsen hoe langer hoe meer haar wijze van “regeren”. Dit stuit inmiddels een groeiend aantal van haar eigen CDU/CSU leden en Bundestagabgeordnete ( te vergelijken  met onze Tweede Kamerleden) tegen de borst en het openlijk morren is begonnen en wordt steeds luider.

Daarbij gaat het om twee zaken, namelijk de wijze waarop Merkel de sancties tegen Rusland wil verhogen en de wijze waarop zij samen met haar minister van financiën Wolfgang Schäuble meent om te kunnen gaan met de Grieken. Wij schreven het reeds vaker, de Grieken zijn beslist geen lievertjes, hebben niet de reputatie de meest betrouwbaren te zijn als het gaat om het nakomen van eerder gemaakte afspraken, maar er mag niet vergeten worden dat het juist de EU was die oogluikend en tegen beter weten in toestond , dat Griekenland op valse voorwendselen de euro zone kon binnen komen.  Mede door de Duitse halsstarrigheid is de Griekse gewone burger nu mede het slachtoffer van de door Merkel c.s. getoonde politiek, die de Grieken doet uitzien naar andere mogelijkheden.

Het Duitse weekblad “der Spiegel ” deed er deze week een schepje bovenop door op de voorpagina de hier volgende  fotomontage te plaatsen, waarbij het origineel uit 1941 komt, toen Duitsland samen met Italië Griekenland bezette.

merklaa

Het blad vertaalt wat veel Duitse politici ook van Merkel’s eigen partij zeggen en wat ook in andere EU landen wordt gehoord, dat de Duitse houding misschien rekenkundig wel de juiste is, maar uiteindelijk de gehele EU zone niet verder zal helpen, juist in tegendeel. De Duitsers daarentegen o.a. gesteund door een meehuilende Jeroen Paardebloem zeggen dat als Griekenland niet gedwongen wordt aan de door de eurozone ( spreek Duitsland) gestelde voorwaarden, er ook niets meer over zal blijven van de nog relatief goede welvaart van Duitsland  en een paar andere Noord Europese euro landen.

Inmiddels wordt er in Brussel nu hardop gesproken over het feit dat het beter zou zijn om met name Afrikaanse en Midden Oosten asielzoekers op te vangen in vluchtelingenkampen in Tunesië en Egypte. Hiervoor zouden deze landen natuurlijk een vergoeding moeten ontvangen van de EU. Dat dit een waanzinnige wereldvreemde gedachte is, schreven wij al vaker, immers de asielzoekers willen alleen maar profiteren van de door de zieligheidsindustrie ruimhartig aangeboden geneugten, zoals een huis, steun, kortom een leven dat zij in hun eigen land nooit gekend hebben, en dit zonder dat men hiertoe in het overgrote merendeel van de gevallen iets voor hoeft terug te doen!

Deze mensen zijn in het geheel niet geïnteresseerd om in Tunesië of Egypte te blijven steken, dus zullen op alle mogelijke manieren trachten dit station over te slaan. Slechts door een zeer streng regime in te stellen, zoals ten tijde van de Libische leider Ghadaffi kan een land de vluchtelingstroom reguleren.

Maar een harde aanpak is tegen het zere been van LINKS. Het groen linkse EU parlementslid Ska Keller gehuwd met een Finse activist, beschuldigt de EU ervan dat zij een harteloos beleid voeren ten aanzien van de asielzoekers , iets dat wij in ons eigen land ook regelmatig uit wereldvreemde linkse kringen tegenkomen.

Daarentegen heeft de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Schleswig Holstein zeer ernstige twijfels over het verstrekken van de juiste gegevens van de centrale Duitse overheid als het gaat om de aantallen vluchtelingen die men in 2015 verwacht. Berlijn zegt in 2015 circa 300.000 vluchtelingen te verwachten, maar de waarheid zal eerder rond de 550.000 bedragen !!!!! zegen ze in Schleswig Holstein.

Reeds enige tijd zijn er in Duitsland voorstanders van het toelaten van asielzoekers op basis van een puntensysteem zoals o.a. Canada en Australië dat hanteren. Heeft de asielzoeker AANTOONBAAR kwalificaties waaraan in het land waarheen hij wil emigreren behoefte heeft, wordt dit in punten uitgedrukt, waarmee de kans voor een verblijfsvergunning stijgt en het nieuwe gastland gelijktijdig ook een economisch voordeel uit de toelating kan behalen. Een goed systeem, daar géén land waar normaal en redelijk met de vraag asielzoekers toelaten  wordt omgegaan zit te springen om nooit  werkende “handophouders”.

Betekent dit, dat slechts als je een echte bijdrage kunt leveren je een toelating zou moeten krijgen ? Naar onze mening is het antwoord JA.  Zolang er op de kosten van sociaal onderhoud voor de eigen bewoners wordt gespaard en op alles wordt bezuinigd, omdat hiervoor geld ontbreekt, kan geen land waar een regering goed bij zinnen is, zich permitteren om voortdurend  voor Sinterklaas te spelen!

Ernstig en dat met groeiende mate is echter dat de EU burger iedere dag meer en meer geconfronteerd wordt met de over hem/haar uitgestorte leugens en waanzinnige ideeën en hier voorlopig nog geen einde aan zal komen.

Een nieuwe bondscoach met assistenten zou welkom zijn om aan deze  levensgevaarlijke paniekvoetbal een einde te maken.

 

 

 


4 Reacties

 1. jokertje zei:

  Hoe kan Duitsland wat verspersgeld overmaken zonder gezichtsverlies naar de netto betalers en hun belastingbetalers?

  Nou,, dat kan maar dan moeten jullie een claim bij ons leggen door ‘tegoeden’ te eisen.

  Een crimineel goede zet!

 2. Solo zei:

  Welk stickertje past nu het meest op onze machtige buurvrouw Merkel? ‘Ultralinks’, ‘ultrarechts’ of – gewoon – ‘neoliberaal’? ‘Communistisch’, ‘nazistisch’, ‘kapitalistisch’? Aardig als quizvraag, misschien
  Arme vrouw. Totaal confuus. Met een beschermde, volksdemocratische basisvorming, plots de grote, westerse vrijheid. In een brakke poel vol piranha’s. Gelukkig wijzen de Wall Street Boys haar (en ons) de weg.

 3. henk zei:

  En wie heeft Ghadaffi vermoord????
  En waarom??
  Alleen maar leugens uit Brussel en de US…

 4. Mieke Winter zei:

  Ik probeer niet in dogma’s als links of rechts te denken. Vrij.
  Het zo denigrerend doen over mensen die vluchten voor de illegale oorlogen onder VN-vlag, door de NAVO-terreur organisatie, dat vind ik eigenlijk niet kunnen.

  De NAVO pleegt de ene genocide na de ander. Darfur, Irak, Rwanda, weer Irak.
  Oorlogsmisdaden zijn de handtekening van de NAVO.
  De NAVO zijn de stoottroepen van de globalisten.

  De globalisten zijn al 2 x (eerder) in EU tekeer gegaan. Wat belet hen nr. 3? TTIP voorziet ook in het verder opbouwen van de politiestaat, en invoering van ‘Marshall Law’ in de EU (F en B gingen al voor).
  In navolging van de Amerikaanse overheid is ook de EU zich aan het bewapenen tegen de eigen burgers.

  ’t een heeft met ’t ander te maken.

  Probleem is snel opgelost. Kappen met fascisme cq. globalisme.

  Vluchtelingen stromen worden niet alleen bewust op gang gebracht. Het is big business!

  Er is een consensus in het Westen om deze mensen als minder dan honden te behandelen..

  Die mensen zijn nog niet van hun bezittingen beroofd, of de roofkapitalisten strijken neer op hun dorpen en akkers – de oliereuzen, mijnbouwcorparaties, de hele kermis. Globalisten spreken van round up. (zoals ze dat eerder deden met de Indianen, Bosjesmanne en Aborigenees. en nu dus weer met Sunnieten, Shiitten, Druzen, Palestijnen, Russen – en binnenkort mogelijk ook weer Europeanen.

  Bootvluchtelingen big business voor mensensmokkelaars:
  http://laatste-journaal.nl/v/249881
  Locking up refugees is big business:
  https://www.greenleft.org.au/node/46969
  The Social Contract – Immigration Profiteers and the End Users of Illegal Aliens:
  http://www.thesocialcontract.com/artman2/publish/tsc_22_3/tsc_22_3_oltman.sht
  ml
  UK Indymedia Asylum Profiteers ‘The Angel Group’ :
  http://www.indymedia.org.uk/en/regions/leedsbradford/2005/06/314246.html?c=on
  http://www.cbc.ca/news/world/libyan-refugee-boat-carrying-600-sinks-1.995656

Comments are closed.