Den Haag gewillig slachtoffer van de EU dictatuur

Wie had het ooit kunnen denken toen wij, blij dat de bezetters ons land in 1945 moesten verlaten, ooit vrijwillig en door eigen domheid weer onder de knoet zouden komen!  Deze maal van een zich zelf in het leven geroepen Brusselse EU dictatuur, die kans heeft gezien om datgene wat Europeanen in 70 jaar hebben opgebouwd in krap 20 jaar weer af te breken, waarbij gewillige slachtoffers uit eigen belang zoals de diverse Haagse kabinetten vooraan lopen. Opgeschrikt door het feit dat ons land weer 200 miljoen euro in de bodemloze EU put moet storten en een zo langzamerhand door machtswellust gedreven Minister van Financiën Dijsselbloem  ook nog de gore moed heeft om te zeggen dat het in feite een positief signaal is, want dan heeft ons land ook meer verdiend ( zelfs Johan Cruyff met zijn elk nadeel heeft een voordeel zou hier niets mee kunnen ) en staan de betaalmeesters in den Haag al weer klaar om uw centjes over te maken.

Net zoals als vorig jaar toen het van 1 miljard opeens 2 miljard  naheffing werd, ook toen schijnen wij meer verdiend te hebben en was de rekenmethode gewijzigd, waarbij Dijsselbloem nog steeds weigert de Tweede Kamer een brief met overtuigend bewijs waarom de betaling werd verricht te overhandigen. De onzalige corrupte VVD/PvdA coalitie zag zelfs gisteren kans een debat in de kamer over deze zaak door de aanwezige meerderheid te blokkeren!!

Dan verheugen wij ons op een bezoek van EU parlementariërs, die naar Den Haag komen, ( wie nodigde ze eigenlijk uit ? ) om te komen praten over de rol van ons land als het gaat om het faciliteren van belastingafdrachten. Nadat de huidige voorzitter van de Europese Commissie  Juncker , Luxemburg’s premier afwas, schijn het opeens zaak te zijn dat zgn. belastingparadijzen vervolgd dienen te worden, vreemd als je een jaar daarvoor er zelf nog hard aan mee hebt gewerkt het juist bedrijven mogelijk te maken belastingafdrachten te reduceren.

De politieke hypocrisie kent weer eens zoals gebruikelijk geen grenzen. Maar in plaats eens sterk te zijn, een vuist te maken, staan de likkende schoothondjes in den Haag al weer bibberend met de staart tussen de benen en zijn de EU parlementariërs van harte welkom. Je kunt natuurlijk de vraag stellen wat het geestelijk niveau van deze mensen is, die om een reisje verlegen zitten. Lijkt dit op hetgeen wij dagelijks in ons eigen parlement mee mogen maken, dan sturen wij ze gewoon een dagje naar Madurodam en zijn ze blij en dik tevreden.

Laten wij vooral niet vergeten dat het de regeringen van een aantal landen en hun parlementen geweest zijn ( en nog) die de belastingfaciliteiten door hun respectievelijke wetgevingen hebben mogelijk gemaakt en nu staan te jammeren dat dit niet netjes en sociaal is .

Dan zijn wij nog de Finse beroepsvoetballer Olli Rehn vergeten, een regelmatige gast in den Haag, toen het er om ging dat ons land aan de zgn. drie procent regeling moest voldoen. Olli was om  onverklaarbare wijze Euro commissaris geworden, maar enfin er zit wel meer schroot in Brussel. En weer stond Den Haag te trillen op de grondvesten en de naweeën van het aanpassen van onze begroting om aan de eisen van Rehn en de rest van zijn apparatsjiks te voldoen, zijn door b.v. een gewijzigde zorgwet vandaag de dag nog voelbaar. Het feit dat Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland om maar een paar te noemen zelfs ten dele momenteel nog niet aan deze regeling voldoen , ach waar zeuren wij over ? Den Haag ging zoals gewoonlijk weer gewillig door de knieën.

Nederland is reeds TWINTIG JAAR achter elkaar naar verhouding de grootste betaler van de Europese Unie !

Wij realiseren ons dat het slechts een droom is en die zijn zoals u weet bedrog. Maar zou het niet heerlijk te zijn, een korte mail te sturen naar Brussel gericht aan de heren Tusk, Juncker en Schulz met de mededeling “het ga jullie goed, onze grenzen zijn van nu af aan gesloten en wat betreft de poen, zoek het maar lekker uit, blijf maar lekker EUtje spelen, wij doen niet meer mee !  Afzender het Nederlandse volk.

En nog een tweede tweet er achteraan, “ en Frans Timmermans  mogen jullie houden GRATIS, kan hij de vloeren  dweilen en nu wij toch bezig zijn, dat geldt voor alle Nederlandse EU parlementariërs!

Ja, en dan moeten wij even stil staan  bij de Duitse of Belgische grens, maar dat duurt niet lang, en ja wij hebben weer een enveloppe met vreemd geld naast ons in de auto.

Wat is het toch dat wij altijd maar weer het braafste jongetje uit de klas moeten zijn, of het nu om de EU, VN of wat voor andere zaak op het wereldtoneel gaat ? Is de drang om je van te voren al van eeen goed baantje te voorzien als je in de vaderlandse politiek bent uit gefraudeerd zo groot ?

Is er dan iemand die dit ziet en begrijpt dat het afgelopen moet zijn met spelletjes ten eigen politiek voordeel te spelen ?

We worden niet alleen door  politici, gelukszoekers  en oostblokkers geplunderd maar zeker en vooral door de EU!

Hoe lang accepteren wij dit nog  ?


5 Reacties

 1. Hot Burmees zei:

  Gewillig slachtoffer??

  Het is eerder, gewillig uitvoerder van wat de bilderberg groep wilt, eist,
  Pechtold en Samson waren niet voor niks verleden jaar daar.

  VerNederland is een van de medebouwers aan de NWO.

 2. ag zei:

  Geachte lezers,

  PRUTSWERK BLIJFT INVLOEDRIJK IN DEN HAAG EN BRUSSEL!!!
  ================================================

  ELKE IDIOOT KAN POLITICUS WORDEN!!!
  ==============================

  Zij maken gebruik van de onwetendheid van de kiezers.
  Ons zogenaamde democratische systeem is een wassen neus!!!

  In een democratisch – systeem hoeven kiezers niets te kunnen weten.
  Nog verontrustender is dat hetzelfde ook geldt voor degene die zich verkiesbaar stelt.
  De enige eis waar een tweede – slaap zaal onrendabele kamerlid aan moet voldoen,is dat hij niet te boek staat als crimineel???
  Plus hij/of zij moet goed zijn in L/B – (LIST EN BEDROG), namelijk zij moeten vooral zorgen dat zijn partij hem/of haar op de kieslijst zetten!!!
  Zelfs aan ministers wordt geen enkele eis gesteld.Ze hoeven niet een bepaalde opleiding gevolgd te hebben.

  DUS PRUTSWERK BLIJFT INVLOEDRIJK!!!
  ==============================

  En of ervaring plus proeve van bekwaamheid af te leggen!!!

  EEN KRUIWAGEN EN RELATIE-S ZIJN BELANGRIJK!!!
  =======================================

  Zelfs voor een minister – president geld dat bestuurlijke ervaring niet nodig zijn!!!

  ALS JE DE SPROOKJES MAAR BLIJFT VERTELLEN AAN DE MASSA!!!
  ====================================================

  Bijvoorbeeld een minister van economische zaken die geen economie heeft gestudeerd en of ervaring daar mee heeft,HELP,HELP!!!

  En of een minister van defensie met een typediploma van Schoevers op zak???
  Plus dat aan de kiezers in wier naam ministers worden geen enkele uitleg is gegeven.
  Waarom nu juist deze personen aangesteld zijn!!!

  KIEZERS ZIJN ONWETEND!!!
  ====================

  Als je in het bedrijfsleven zit heb ook geen inspraak over wij je baas of manager wordt.
  Maar je kunt er op zijn minst van uitgaan dat die op basis van bewezen ervaring zijn aangesteld???
  En niet van ondoorzichtig achter kamertjes dealtjes!!!
  Maken zij misbruik van de kiezer die niets weten van de politiek!!!
  Daardoor is het mogelijk dat deze lieden om wie het gaat ons veel beloven en weinig geven,doet de gek in vreugde leven!!!

  SLAAPT GIJ NOG???
  ==============

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. Solo zei:

  @Hot Burmees zou weleens gelijk kunnen hebben: Nederland, gidsland. Onze enorme financiële industrie schept nu eenmaal bondgenootschappelijke verplichtingen. Het vestigingsklimaat en de ‘veilige haven’ voor beleggers wordt bepaald door het aantal brievenbussen en trustkantoren rond de Zuidas. En natuurlijk ook door een ‘stabiel’ neoliberaal beleid.

 4. Mieke Winter zei:

  Amerikaanse toestanden, in Nederland.
  De regering richt z’n pijlen op het eigen volk. Geweld, repressie, klassenjustitie, doemdenken/angstzaaien-complottheorien bedenken, kosten opdrijven, inkomens verlagen, bankiers (georganiseerde misdaad) subsidieren, etc.

  Ter herinnering: de Nederlandse regering is mee architect van nazi-EU (de prins zat ‘plein public’ de 1e Bilderberg Conferentie voor.
  Het volk zei overduidelijk NEE tegen weggeven van Nederland aan de vijand, Verdrag van Lissabon.
  De regering ging meteen tegenover het volk staan; en verzon een list.

  Toen kon het los gaan. Landverraad blijft onbestraft, aangemoedigd zelfs (Timmermans, Ploumen, Koenders, Wellink, Kroes, Bolkestein, Jack de Vries, Wilders, Tjibbe Joustra, Rutte, Teeven, Opstelten, c.s..)
  De ESM-roof is er er onder mediastilte doorgedrukt. Afromen van eventuele welvaart gegarandeerd.

  Dit is nog maar het begin.
  Met TTIP – Het Paard van Troje –
  – of Top Terroristen In Pakken,
  zal het Derde Rijk bleek afsteken. TTIP = het 4de Rijk.

  Journalistiek zal het louter nog gaan om beeldvorming. Mind Control.
  Een machtig wapen in de totalitaire staat.

  We zien nu al dat de journalistiek de globalisten aan de macht brengen en houden.
  De journalistiek legt een filter over het nieuws. Alleen wat het beoogde beeld bevestigt of versterkt wordt van beeld en tekst voorzien.
  Overigens, beide zijn nauwelijks meer van Hollywood producties te onderscheiden:

  In Qatar zijn complete replica’s van (uitgezochte) doelwitten/oorlogsgebieden nagebouwd.
  NATO’S “MEDIA WARFARE” Syrian Government Blamed for Atrocities Committed by US Sponsored Deaths Squads Global Research

  http://johnpilger.com/articles/war-by-media-and-the-triumph-of-propaganda

  http://www.globalresearch.ca/nato-s-media-warfare-syrian-government-blamed-for-atrocities-committed-by-us-sponsored-deaths-squads/31081

  http://counterpsyops.com/2011/10/08/al-jazeera-prepares-fake-images-of-syria-just-as-it-did-for-libya/

  Dit is allemaal onderdeel van de oorlog, WOIII; ook tegen ons. Tegen de beschaafde wereld, de mensheid zelfs.
  Psychopaten regeren de wereld.

  TTIP wordt niet toevallig nu met list en bedrog doorgedrukt.
  Ons wordt totale digitalisering (inhumanisering) van onze maatschappij opgedrongen.
  Contant geld wordt uitgebannen,
  Automobiliteit wordt totaal gedigitaliseerd. Robot auto’s, rekening rijden, privatiseren snelwegen, parkeergarages, Apk-keuring.
  Gezondheidszorg wordt totaal gedigitaliseerd: EPD/Obamacare – gedwongen medicatie, opname/behandeling, vaccinatie van wieg tot graf.
  Big Brother komt zelfs in onze huizen middels smart meters.

  De ‘Round Up’ van 2/3 van de bevolking op de planeet kan beginnen zoals gepland. De ‘grap’ is: n.b. met ons eigen geld bekostigd!’

  GAVI is a global collaboration that includes governments, the Rockefeller Foundation, the World Bank, WHO, the International Federation of Pharmaceutical Manufacturers, UNICEF, vaccine makers, and other influential entities. http://moderneugenicsblog.wordpress.com/2010/10/05/death-by-vaccination-the-gates-foundation-and-the-new-eugenics

  Besides vaccines, the Gates are funding 10 different projects researching new contraception methods
  http://truth11.com/2011/01/06/the-bill-gates-of-hell-foundation/

  Moorden uit Winstbejag, (en/of grootheidswaanzin):
  “the stealth methods of the US State Department and USAID,
  which is intimately tied to the agenda of the CIA and Pentagon’s AFRICOM, together with Monsanto,”
  .
  “Further investigation uncovered the Pentagon was developing an Ebola vaccine with Monsanto and suspicion was that the 3,000 US troops were sent to force the population
  to become human guinea pigs
  for the untested substances.”
  https://inpursuitofhappiness.wordpress.com/2015/03/26/the-genocidal-trojan-horse-gates-and-obamas-dark-secret/

  En het komt dicht(-er) bij:
  (te serieus; hierover moet je geen paniek zaaien – wat blijkt: van veel kanten zijn dito schandalen door de media en politiek onder de pet gehouden.
  In de VS is al 3 miljard schade uitgekeerd aan slachtoffers van pillen en prikken.
  Ook dit bericht refereert aan serieuze bronnen.
  Blijven zwijgen is misdadig:

  Flu vaccine kills 13 in Italy; death toll rise:
  http://www.naturalnews.com/047841_flu_vaccine_death_toll_Italy.html

  Alles wijst er op dat de EC TTIP gaat tekenen wanneer de Parlementen in de zon liggen.
  Voor Parlementen geen reden om de ernst en urgentie serieus te nemen, en voor 1 keer dan eens dit jaar die 2 maanden reces overslaan, en op de toko blijven passen.
  Dat maakt duidelijk dat de parlementen het volk niet meer vertegenwoordigen, maar wel de vijand.

  5 mei zou een dag moeten zijn Vrede te vieren. En duidelijk te maken dat we onze vrijheid en de vrede niet meer weggeven, laat staan laten afpakken.

 5. Solo zei:

  Prima reactie, @Mieke! ‘Des Pudels Kern’. Laat de tegenstanders het maar ‘complotdenken’ noemen. So what? Dat is het ook, omdat letterlijk ALLES wat gebeurt aantoonbaar met elkaar samenhangt (het stond zelfs in de Troonrede, vorig jaar, is het iemand opgevallen?), en bewust is gebaseerd op samenzwering onder de centrale regie van het grootkapitaal (het laatste stond natuurlijk niet in de Troonrede!).

  Valt het woord ‘vrijheid’, dan denkt onze individualistische maatschappij hooguit aan de bevrijding, zeventig jaar geleden. Niet aan de materiële kluisters, de commercieel/politieke brainwash en het egoïsme waarin we sindsdien toenemend verstrikt zijn geraakt. Conformistisch kuddedenken (het zich schikken naar heersende opvattingen) heeft ons het zicht op werkelijke vrijheid en autonomiteit ontnomen.

Comments are closed.