Iraakse en Syrische asielzoekers randen twee 14 jarige meisjes aan

Nee hoor, wij haasten het ons te zeggen , niet alle Iraakse en Syrische asielzoekers zijn potentiële probleem veroorzakers. Om u d.w.z. de nog steeds in sprookjes gelovende medeburgers gerust te stellen, het gaat hierbij  alweer om een paar  uitzonderingen.

Zou de vader van het 14 jarige meisje dat in een speeltuin met haar vriendinnen stond te praten hier net zo over gedacht hebben ?  Was hij Nederlander geweest en woonachtig in de Bible Belt, dan had hij alle begrip voor de daad van de 2 mannen gehad. Alleen op een bootje, maanden zonder vrouw en dan op eens in Nederland, waar volgens bepaalde groeperingen alleen staande of alleen lopende vrouwen vrij wild  zijn, wat heet, gewoon er zelf om vragen lastig gevallen en verkracht te worden, want je hoort als vrouw je niet alleen op straat te bewegen, in feite eigenlijk zelfs helemaal niet op straat te komen.

Pech voor de beide mannen, dat het hen enige dagen geleden overkwam in Neunburg vorm Wald ( Beieren) en dat bovendien de politie in haar officiële bericht wèl de nationaliteit van de beide daders noemt. Deutsche Gründlichkeit of een stukje Beierse mentaliteit, dat je als gast hier naar toe komt misschien prima, maar gedraag je dan volgens de hier geldende regels en gedraag je niet zoals je als je gewoonlijk doet in je eigen land.

Het officiële politiebericht hebben wij maar even toegevoegd, zodat u kunt zien dat er soms niets mis is met orde en aanpak, zoals wij die van de politie in Nederland inmiddels kwijt zijn.

“NEUNBURG VORM WALD. Auf einem Spielplatz in der Rötzer Straße und im Stadtpark ereigneten sich am 02. und 15.05.2015 sexuelle Übergriffe zum Nachteil von zwei 14-jährigen Mädchen. Die Kripo Amberg ermittelt nun wegen sexueller Nötigung und Beleidigung auf sexueller Grundlage.” 

Let u vooral op de zin, waarin staat dat de Iraakse man de daad van zijn Syrische collega filmde. Dit zal wel een soort ons nog onbekend multicultureel gebruik zijn en mischien moeten wij daar ook maar aan wennen!.

Voor het hele politiebericht, klik hier.


5 Reacties

 1. andre zei:

  In duitsland worden ze al in de horeca geweigerd met de mededeling dat ze eerst maar eens een cursusje fatsoen doen.

 2. Amsterdammertje zei:

  Andre, ik had dat ook gelezen en ook !!! op de Duitse TV gehoord. Laten wij even in het midden laten of het “in de Heimat, alles besser ist “, er mag in ieder geval nog uitgekomen worden voor een aantal FEITEN, iets waarvoor je in Nederland gelijk de hele discriminatie en aanzet tot racisme vereniging op de schouders krijgt.
  En,…… bovendien gesubsidieerd door de overheid !

 3. Ger zei:

  Ik heb altijd gezegd dat degene – ongeacht wie – die zich aan onze dochter vergrijpt, ‘zelfmoord pleegt’. Als u begrijpt wat ik bedoel… nod nod!!! En die uitspraak blijft, ook nu nog, staan…

 4. Solo zei:

  Iedereen hoort met zijn poten af te blijven van minderjarigen. Dat geldt voor asielzoekers/immigranten even hard als voor de ‘echte Nederlanders’ in kinder misbruikland Nederland.

 5. andre zei:

  het gaat er in deze tijd niet meer om of het ergens beter is of gaat, het is overal kut `@amsterdammertje` maar ook in nederland is het fout aan het gaan. In chaam een zogenaamd heide brandje bij een AZC? welnee. In Doorn heb je ook een AZC in het bos tussen Leersum en doorn in. Alleen maar ellende in de supermarkt en omgeving van en met deze andere mensen welke gewoon de handen boven de krullenkojes wordt gehouden want ze leveren geld op.

Comments are closed.