Maxima : slechts een betere verdeling van geld kan armoede verslaan

Ja, u leest het goed, als u nu nog wat meer geeft dan hetgeen u al moet geven door o.a. steeds hoger wordende belastingen , dan komt het prima voor elkaar. Het is schandalig dat een dergelijke uitspraak  afkomstig van iemand  die “haar kapitaal” slechts heeft bereikt via wat koppelsuggesties van een zekere Bernhard, dus gewoon toevallig op een haar onbekende man afstappen, die bij gebrek aan  belangstelling van een verstandige Hollandse meid nog steeds “zonder zat”,  meent hiermede haar ronduit beledigende mening te moeten geven over de steeds groter wordende verschillen tussen arm en rijk.

Een ronduit voor velen kwetsende  uitspraak van Maxima in een interview gisteren  in de Italiaanse krant La Stampa, hetgeen overigens opvallend is, daar zoals wij reeds eerder schreven Maxima in feite liever geen interviews meer geeft aan NEDERLANDSE media ( onlangs in New York en gisteren in Milaan ) Lees hier.

Knipsel

En voor diegenen onder u,  mits de Italiaanse taal machtig,  die het zelf willen lezen, klik dan hier en lees een soort herhalingsoefening van alle door onze zelfbenoemde investment banker middels een voorgekauwde tekst van een versleten vodje gehouden “toespraken” inclusief alle zelfverheerlijking, die alleen nog maar te slijten zijn aan media die onze topeconome nog niet kennen.

En met de dolentheid van nog steeds een groot aantal Nederlanders, die het allemaal prachtig vinden, wat  deze mevrouw met amper een MULO opleiding en een stukje HEAO, gevolgd door wat werk  bij papa in een witwasbank en voorts wat onduidelijke activiteiten bij de Deutsche Bank in haar groeiende brutaliteit weet te verkondigen, is het zoveelste voorbeeld gegeven, dat er geen sprake is van zelfs het kleinste stukje kritische instelling van een deel van een oerdomme bevolking.

Maxima, die via haar gearrangeerde huwelijk deel uit maakt van een familie, die bekend staat om een haast panische angst om maar één cent van hun ” eigen” geld aan wat dan ook uit te geven, een familie die het presteert om kosten waarvan iedereen ziet dat het hier om zuivere privé uitgaven gaat, toch steeds meer weet af te wentelen op de belastingbetaler, en die dan de euvele moed heeft in het openbaar dit soort uitspraken te laten optekenen!!  In ieder om ons heen liggend land, zou een dergelijke uitspraak voorpagina nieuws zijn en een golf van kritiek opleveren. Echter niet in een land waar de bevolking slechts interesse heeft in brood en spelen.

Een van onze lezers stuurde ons een link, klik hier, waaruit blijkt dat Maxima met familie , dus ook met papa Z.  afgelopen week een tochtje maakte door de grachten van Hoorn. En let op wat een aantal verdwaasden hierover te zeggen had. Zou men dit soort figuren inhuren bij een soort koninklijke stallen toneelschool ?

En, hoe zit het met de bij het nederlandse O.M. ingediende aanklacht tegen papa Z. vanwege zijn aandeel in een regering die misdaden tegen de menselijkheid pleegde en waar Nederland in feite gevolg aan zou moeten geven na het ondertekenen van een verdrag hetgeen vervolging van dit soort lieden voorziet ? Zijn de O.M. medewerkers ook al bevallen door de wild om zich heen woekerende lafheid die ons land teistert en durven zij geen actie te nemen, bevreesd voor hun carrière ?

Een misselijk makend zooitje en dan hebben wij het voor de goede orde over die Nederlanders die dit allemaal toestaan.

Tenslotte: Als u een half uurtje over hebt en een aardig inzicht wilt hebben in de handel en wandel van de oranjes lees dan dit artikel eens uit 2014 dat Post on Line onlangs publiceerde dat dat daarvoor door de Nederlandse MSM geweigerd was. Waarom ? Dat leest u vanzelf.

 

 


4 Reacties

 1. Ger zei:

  Het mooiste van het bezoek aan Hoorn vond ik de tomeloze bewondering die de familie Zorreguieta ten toon spreidde bij het standbeeld van Jan Pieterszn Coen. Een mevrouw die Nederland verwijt geen cultuur te hebben, de Nederlandse schuldcultuur die maakt dat wij ons voor de gekleurde medemens schamen voor het racistische verleden van een nationale zeeheld (die overigens helemaal niet slecht afsteekt bij de gekleurde eigenaren van sweatshops in Azië en Afrika) en Maxima die zo’n man dan weer prachtig vind. Kijk papa, hij gooide ze niet uit een vliegtuig, maar gelijk van het schip de zee in!

 2. check zei:

  Het nazi dom loopt als een rode draad door de familie van die zelfbenoemde Oranjes

  Een zeer criminele familie die in de kerkers thuishoort samen met hun verraders vazallen

 3. Theo Hofman zei:

  Ik dacht nog wel dat ze een waardeloze junta universiteit had doorlopen, bekroond met een waardeloze junta bul.

  Ze zie je maar, weer wat geleerd en daar voor mijn dank!

Comments are closed.