EU belooft asielzoekers in brochure gouden bergen ( bewijs)

“Geschrokken” ??? heeft de Deense Minister van Asielzaken Inger Stjöberg gereageerd n.a.v. een brochure die is verschenen van de hand van de EU grensbewakingsautoriteit FRONTEX. In deze brochure staan exact de faciliteiten aangeboden waarvan de deurkloppers gebruik kunnen maken als zij naar Europa komen en dan met name ons land, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken, de hoofdattracties van de EU.

Deze uitgelekte brochure die uitsluitend voor intern gebruik bij de Frontex bedoeld was, laat de toekomstige deurklopper geheel gespecificeerd zien,  welk land de beste aanbiedingen heeft voor een verblijf in Europa en inmiddels is bekend dat kopieën hiervan vrijelijk in het mensen smokkelaarscircuit circuleren, zodat er een gedegen keuze gemaakt kan worden, alvorens de reis te beginnen!

Nu volgens Stjöberg blijkt dat Denemarken tot een van de topattracties behoort, wordt er in zijn land koortsachtig gekeken hoe de toelatingseisen aangescherpt kunnen worden. De vergoedingen die deurkloppers ontvangen zullen verlaagd worden, spreek je goed Deens dan komen er wat Kronen bij, zodat er misschien een mogelijkheid is, de migrant aan het werk te helpen.

Gedacht wordt verder o.a. aan advertenties maar ook een video film die in landen waar deurkloppers op de overtocht wachten verspreid worden en waarin het verblijf in Denemarken wordt afgeraden. De minister is van mening dat het zeer “opmerkelijk ” is dat vluchtelingen na een lange tocht juist slechts een paar landen uitkiezen waar zij eenmaal in de EU aangekomen naar toe willen, maar voegt daar aan toe dat de beweegredenen haar duidelijk zijn, namelijk het daar te verwachten “pamper klimaat “.

Ons land is overigens,  zoals u zult zien een top keuze keuze en met name het feit dat de Nederlandse overheid kwistig is met het aanwijzen van gratis huisvesting en het bedrag dat een familie die eenmaal is toegelaten maandelijks naast de gratis huisvesting ontvangt, zal er zeker voor zorgen dat u meer niet typisch Nederlandse gezichten tegen zult komen bij de supermarkt of het pretpark. Dat de gordijnen ’s morgens als u naar het werk moet gaan bij uw “buren” wat langer gesloten blijven, ach dat zult u hen niet kwalijk nemen.

Frontex

 

Wij weten niet of u de leesbril op heeft, maar voor alle zekerheid, een deurkloppers familie ontvangt tussen de 1.400 tot 1.600 euro per maand. Zonder óóit een keer premie te hebben betaald of ook maar een poot te hoeven uitsteken. Ter vergelijking een Nederlands stel met uitsluitend AOW waarvoor zij VIJFTIG jaar premie hebben betaald  ontvangt 1.534 euro , maar dat bedrag is onderhevig aan belastingen en andere heffingen.

Mocht u zich hierover verbazen of ….. boos worden , dan zouden wij dat maar in een klein verborgen hoekje doen. U bent dan Xenofoob ( bang voor buitenlanders) u bent een racist, uiteraard is uw politieke richting ultra rechts of bent u zelfs een Neo Nazi.

Zo ver zijn wij inmiddels in een land waar de Gutmenschen volop verdienend van de grote sommen geld die in de vluchtelingenindustrie omgaan profiteren. De gedachte is uitsluitend hoe kan ik mijn zakken zo snel mogelijk vullen en voor de rest ziet iedereen maar hoe hij of zij het redt.

Verder nog een aardige pagina van het zelfde boekje waarin de reistarieven en telefoonnummers van de”touroperators” vermeld staan met telefoonnummer, zodat de reis vlekkeloos kan verlopen!

Frontex2

 

U ziet de EU en onze overheid doen er alles aan het uw toekomstige buren zo aangenaam mogelijk te maken en die zullen daar ook graag gebruik van maken.

Lezers, het is meer dan schandalig dat de EU, die de sprookjes van welvaart de wereld intoeterde en dat nog steeds doet, in feite bezig is met een complete destabilisatie van de Europese samenleving, waarbij er uiteindelijk slechts verliezers zullen zijn, namelijk de burgers die voor dit onverantwoorde megalomane gedrag letterlijk en figuurlijk de rekening moeten betalen.

En als je dan als de bekende klap op de vuurpijl  in de Telegraaf  ook nog leest dat de komst en toelating van deurkloppers goed is voor de werkgelegenheid, er zouden 1.000 extra banen mee gemoeid zijn, dan helpen de beste bretels niet om te voorkomen dat je broek afzakt van dit soort gevaarlijk populistisch gepraat en de gevaarlijke infiltratie van de politiek correcte gedachte in onze maatschappij.

                                                                  Ceterum censeo EU esse delendam


16 Reacties

 1. Henk / Paris zei:

  In aanvulling tot het artikel is misschien dit interessant. De mannen die echt aan het front staan, zagen al lang dat wat men in Brussel bedenkt gewone misleiding en dagdromerij is

  Italy’s former defence chief has said the EU’s anti-migrant smuggling operation is likely to bring more, rather than fewer, migrants to Europe.

  General Vincenzo Camporini, Italy’s chief of defence from 2008 to 2011, says that the operation, EUnavformed, will encourage smugglers to set adrift more people in the Mediterranean Sea because there’ll be more EU ships which are obliged, under international law, to rescue them.

  Maar naar dit soort echte experts wordt niet geluisterd, men leeft in Brussel in de eigen droomwereld belust op macht en aanzien

  Henk / Paris

 2. Cathy zei:

  Hoezo hebben de despoten uit Brussel hun mond vol dat de lidstaten deze deurkloppers evenredig moeten verdelen over al deze landen als je deze Brochure uitgeeft ??????????????

  Leugens, leugens, leugens ,leugens………………… de enige waarheid die ene Bea uit het Duitse roversnest ooit verkondigde: DE LEUGEN REGEERT.

 3. JvE zei:

  En ik heb de twijfelachtige eer dit elke dag te mogen aanschouwen als ik langs het AZC Gilze kom.

  Het is ongehoord dat het gespuis wat daar onder de bomen zit dit allemaal zo in de schoot geworpen krijgt terwijl mijn vrouw tijdens haar vrijwilligerswerk bij de bejaarden,de oudjes in hun eigen stront en pies ziet rollen vanwege de bezuinigingen op thuiszorg enz.

  Zelfs om een dagje naar de dagactiviteiten te mogen moeten deze mensen bij de gemeente een aanvraag doen en maanden wachten of ze mogen gaan.Het kost immers geld.En vaak is dit voor deze mensen het enige wat ze nog hebben om heen te gaan.de andere optie is achter de geraniums.

  Het ergste is nog het geitenwollensokken volk dat dit allemaal mogelijk maakt voor die import.Die zijn nog erger voor het land en tegen de eigen bevolking dan dat de NSB ‘ers ooit geweest zijn.
  Als ze zo nodig de Gutmensch uit willen hangen,neem er dan zelf een aantal in je huis zou ik zeggen.uiteraard ook zelf voor de financien zorgen en niet op de maatschappij afwentelen.

 4. Ger D. zei:

  Heerlijk op vakantie straks naar een negorij in Donker Afrika. Misschien dat ik er blijf. Het is er lekker rustig en door leegstand heb je er zeer betaalbaal onroerend goed. Altijd wat te eten, de bananen vallen er uit de boom. Weet iemand bij welk uitkeringsloket ik in Oeganda kan aankloppen als ik er wil blijven plakken?

 5. telelezer zei:

  Het door Brussel gedwongen krankzinnige importeren van de “marietiem gehandicapte” deurkloppers komt omdat het Brusselse Politburo de EU landen politiek wil DESTABILISEREN . Immers: dan is de bevolking verdeeld en denkt alleen aan het immegratieprobleem maar denkt er dan niet meer aan om te gaan protesteren of te rellen tegen het ECHTE kankergezwel van Europa: de schandelijke EU dictatuur!

 6. telelezer zei:

  En TOCH stemt het naieve kiesvolkje natuurlijk weer op dezelfde landverraders partijen.
  Het is gewoon om WANHOPIGIG van te worden en vooral om te HUILEN!

  Ik ben Nederlander, ik ben gek..!!

 7. einzelganger zei:

  Heb zelf ervaring met zogenaamde asielzoekers. Liegen over leeftijd en afkomst. Alleen hier komen om te profiteren. Organisatie weet ervan en laat het allemaal gebeuren. Daar geldt de regel ;HOREN ZIEN EN VOORAL ZWIJGEN. De waarheid moet onder de tafel blijven.

 8. Jan Delissen zei:

  Banengroei door toestroom asielzoekers,vandaag in de volkskrant,wat een verkapte redenering.

 9. Ger D. zei:

  Je moet ze de kans geven, de Gutmenschen… Straks als we in elke wijk en straat hier vechten tegen de radicale islam, staan ze zichzelf op de borst te kloppen wegens toegenomen werkgelegenheid in de defensie- en wapenindustrie. Niet dat uw verkrachte en vermoorde dochter daar nog wat aan heeft.

 10. Theo Hofman zei:

  Wil ik er wel woorden aan spenderen, het wordt met de dag een groter zooitje!

 11. Janus zei:

  Maar volgens mij zijn jullie allemaal gek……… jullie hebben dus allemaal gestemd op die gekken daar in Den Haag………

 12. Pauletta zei:

  ‘Een verkapte redenering?’ = Een eufemisme.
  Het is een doortrapte misleiding!

 13. Aad van der Hoeven zei:

  EUROPA DEGENEREERT MET DE SNELHEID VAN MAX VERSTAPPEN…..

  AAD VAN DER HOEVEN
  MEERLE
  BELGIE

Comments are closed.