U bent een demagoog, haatzaaier of ultra rechts, als u uw mening zegt

En met alle Griekse toestanden zijn wij even wat minder actueel als het gaat om het probleem van  asielzoekers, d.w.z. feitelijk de ruim 80% economische gelukszoekers die dagelijks de EU binnenkomen uit gebieden waar geen oorlog heerst, maar waarvan  je “immigratie personeel ” gemakkelijk kunt overtuigen dat het daar geen leven meer is.

Opvallend feit  is, dat wij telkens door de gemanipuleerde media TV opnames zien, met name de NOS is hier sterk in, waarin er gesproken wordt over Syrische vluchtelingen, terwijl zelfs iemand die het noorden van Groningen nooit in zijn leven heeft verlaten kan zien dat het gaat om mensen afkomstig uit de Balkan of sub- Sahara landen.

Inmiddels beginnen de burger protesten aan te zwellen. Uiteraard trachten de volgzaam aan de hand van de overheid meelopende MSM de rust te bewaren en dan gebeurt via het in de hoek zetten van de burgers in EU landen die door de deurkloppers tsunami worden getroffen en bij gebrek aan bescherming van hun lokale en centrale overheid zelf tot actie overgaan, iets waar wij al tijden voor waarschuwen.

Op Google verscheen een Google Map met daarin ingetekend de asielzoekers centra (AZC) in Duitsland. Door op de rode pijl te gaan staan kon je het adres van het bewuste centrum “opvragen”. Onmiddellijk schoten Gutmenschen in actie, want na  162 aanslagen op AZC’s in 2014 in Duitsland en een naar verwachting  dat getal overtreffend aantal  aanslagen in 2015 , werd de hele litanie van kreten van stal gehaald waarmee politiek correcte mensen menen iedere nadenkende burger in de hoek te mogen zetten.

Wij willen hier wel aan toevoegen, dat zeker in Duitsland waar met name in het Oosten ultra rechtse bewegingen trachten mee te liften op de groeiende onvrede van de Duitse burger, misbruik maken van de angst voor de toenemende en niet meer beheersbare invloed van deurkloppers. Hier de kaart, die door Google onder druk  inmiddels van het web is gehaald.

Duitsland

U ziet dat Duitsland inmiddels op iedere hoek van iedere straat naast een Biergarten ook wel een AZC heeft.

Overigens is de situatie in ons land niet veel beter en heeft het COA reeds aangekondigd dat ondanks de IJsselhal en de Zeelandhallen er te weinig opvangruimte is en deze moet worden uitgebreid. Om  te zien hoe de situatie er in ons land momenteel voorstaat klikt u hier.

Naast burgerprotesten in Duitsland, waar gemeentes bakzeil moesten halen vanwege de protesten en boosheid van burgers , rommelt het ook in Italië. Echter, de films die op voor iedereen toegangkelijke  sites werden geplaatst, vielen ook gelijk weer onder de noemer extreem, haatzaaien enz.

Wij hebben gemeend u een paar van deze films wèl te laten zien, waarbij naast een overhaaste verhuizig van deurkloppers die niet langer welkom waren in een wijk bij Treviso, de burgers die zelf gebruik moeten maken van de voedselbanken, de politie aanvielen die GRATIS brood kwamen brengen voor de asielzoekers.

Hier eerst de protesten tegen de aankomst van asielzoekers bij casa Nicola bij Rome

Hier een impressie van boze burgers die zelf naar de voedselbank moeten en een transport GRATIS  brood voor asielzoekers door de Italiaanse politie trachten tegen te houden.  De boosheid van de omwonenden is begrijpelijk, want zoals een van de demonstranten zegt :  “zij ( de asielzoekers ) krijgen alles gratis, terwijl wij belastingen betalen, voor alles moeten werken en onze wijken door het asociale gedrag van de asielzoekers ten gronde zien gaan. Klik hier.

Gelijktijdig ziet u hoe boze burgers inboedel van een AZC uit het raam hadden gegooid, waarbij een deel daarvan in brand werd gestoken. Voor een fotogallery klik hier.

U ziet het rommelt in Europa. Inmiddels zijn 75.000 Syrische en Afghaanse deurkloppers aangekomen in Griekenland met name op de eilanden Lesbos en Kos. Wat betreft de Syriërs is dat begrijpelijk, maar de Afghanen ? Opvallend is dat indien zij gevraagd worden of zij in Griekenland willen blijven zie onmiddellijk antwoorden door te willen reizen naar Duitsland, Nederland en Zweden. WAAROM ?  Dat mag duidelijk zijn!

De Hongaarse overheid is begonnen met de aangekondigde bouw van een 4.5 meter hoog hek om met name  vluchtelingen = economische gelukszoekers uit de Balkan waar geen oorlog heerst,  die via Servië het land binnen proberen te komen, tegen te houden. Brussel protesteert, zegt dat de VN richtlijnen dit niet zouden toestaan, maar wat doet de EU zelf om de haast niet meer te controleren chaos een halt toe te roepen ?

Lezers dit heeft niets met racisme of demagogie te maken, deze toewas van asielzoekers kan Europa niet aan en wij blijven het herhalen, dit leidt onherroepelijk tot ongelukken, waarna de verantwoordelijke politici weer de bekende krokodillentranen zullen huilen. maar in feite eens een verdiend pak slaag zouden moeten hebben.

                                                      Cetero censeo EU esse delandam !


14 Reacties

 1. Ger zei:

  @Cathy: I’m shocked. *NOT*!!!

  @Cetero censeo: “maar in feite eens een verdiend pak slaag zouden moeten hebben.”

  Dat ‘verdient pak slaag’ is geen kwestie of ze, maar wanneer die gaan krijgen. The sooner the better!!!

 2. Theo Hofman zei:

  De media is maar overgegaan, al dan niet verplicht, in een weergave van een wekelijkse stroom aanmeldingen van 1.400 gelukzoekers en de onophoudelijke stroom in een stijgende lijn, die men niet meer weet onder te brengen in de normale behuizing.

  Ook Merkel deed van de week eindelijk uitlatingen dat Duitsland de stroom niet meer aan kan en dat niet iedereen meer kan blijven.
  Dit jaar zijn er in Duitsland al 450.000 gelukszoekaanvragen ontvangen en ze hebben blijkbaar EINDELIJK het licht gezien en dat dit niet meer normaal is.

  Maar hier in Nedrigland gaat het gewone leven gewoon door;
  – WW deels omlaag
  – pensioen premies omhoog
  – MH17 jaarlijks herdacht
  – Rutte was keihard voor de Grieken
  – Grieken hebben geen 300 miljard gehad maar 500 miljard
  – wat heeft Paardebloem het goed gedaan
  – heb je al gehoord dat ene Jan Doedel is ontslagen uit GTST
  – die Grieken zijn en blijven leugenaars
  – we krijgen toch een slechte zomer
  – en IK heb jonge kanaries, dan weten jullie ook wat van mij!

  O ja, het onderwerp bijna vergeten, ik heb ook een mening over asielaanvragers.

  Binnen twee weken kunnen A GEITEN-WOLLEN-SOKKEN-DRAGERS een schifting maken tussen wie wel en niet een goede kans heeft om in aanmerking te komen voor asiel!
  Wie tot de groep behoort om geen goede kans tot asiel volgt de beslissing binnen de volgende twee weken en wie er uit moet, gaat er uit en wel, DIRECT!

  Wat een aso ben ik he, maar wel een hele sociale aso!

 3. Aria Kanarie zei:

  Het lijkt wel of Europa ontwricht moet worden onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd, en dan mag U vreugd een invulling geven zoals U zelf wil.

  Het geklaag op MSM en het uitmaken van mensen die hun eigen cultuur willen behouden in het land van geboorte (dus de autochtonen) wordt compleet van tafel geveegd door dan te roepen dat die dan de demagogen en racisten zijn. Het is het verdraaien van feiten die allochtonen en asielzoekers met hun klaagzangen plegen te doen. De discussie’s van de multi-cultisamenleving moet dan ook van de kant van de autochtonen komen,… wij dienen ons te voegen naar alle import die men wenst binnen te halen, passen wij ons niet aan aan de import/allochtonen dan willen wij niet meewerken aan een multiculturele samenleving. Nee dat willen we ook niet, want ik zie het heel simpel,.. meng een emmer vuil water met een emmer schoon water en je hebt TWEE emmers vuil water,..

  De vraag is hoe lang deze zaken stand houden en de autochtonen eens echt op hun strepen gaan staan, zoals in Italie, en vraag me ook af wanneer de zieligheidsindustrie eens hun Christelijke Nikab afwerpen,..want drs Hans Janmaat riep 30 jaar geleden al VOL=VOL,… maakt mij dat een racist?,… schijnbaar, maar dat moet dan maar,………………

 4. cathy zei:

  Theo@
  Ik las vanmorgen dat er in Nordrhein Westfalen (een provincie tegen de grens met nederland) de afgelopen 2 weken!! 10.000 rovers zijn binnengekomen en dat ze nu T.shirts aanhebben met daarop vermeld: We hate Germany!

  Hoezo discriminatie??????????
  Lees maar eens:
  https://www.netzplanet.net/

 5. stop haarp zei:

  Dit is gewoon opzet. Een exact volgens plan uitrol van de rotschild rockefeller soros Bilderbergagenda om het europese economisch machtsblok volledig te ontwrichten
  leeg te plukken en te strippen van all its assets

  http://www.truth-out.org/news/item/26112-an-economic-hit-man-speaks-out-john-perkins-on-how-greece-has-fallen-victim-to-economic-hit-men

  Export van üseless eaters via ABC huurlingen veroorzaakte oorlogen. leegruimen van het gebied voor “andere doeleinden hetzij militair het zij corporatief het zij agenda21, onder de vluchtelingestromen neiuwe “agent provocatuers mee sturen, wat ziektes of wellicht een bio-wapen

  Goed voor de “veiligheidsagenda’

  [Obama slips on Live TV Briefing 7.6.15 says U.S. Forces Training ISIL
  https://youtu.be/dZO0IyRwL6c%5D

  Wat chemtrails en wifi straling. Ja de overheden hebben het goed met ons voor.

 6. stop haarp zei:

  Public Notice

  I DO NOT CONSENT TO THE BILDERBERG AGENDA.

  Diederik, Mark Alexander, Jan peter en al die anderen.

  Jullie welwillende medewerking aan de uitrol van deze corporatieve Rothschild/ Rockefeller/ Soros Bilderberg/nwo agenda. zullen wij niet vergeten

 7. Pauletta zei:

  I’m proud to be black; said a black man.
  I’m proud to be asian; said an asian man.

  I’m proud to be white; said a racist!

 8. Theo Hofman zei:

  @Pauletta

  In het kader van de volledigheid, geitenwollen sokken figuren bestaan niet, schapenwollen sokken figuren wel, verklaar je nader.

 9. Pauletta zei:

  @ Theo Hofman, hierbij, hopelijk, (ik geef toe het is een beetje ongelukkig
  geformuleerd), mijn antwoord op uw vraag/commando’:

  ‘De wat wereldvreemde, non-conformistische sociale hervormers, uit de jaren
  zeventig, droegen geen geitenwollen sokken, maar schapenwollen sokken.
  Een sikje – zoals de geit die ook heeft – maakte de look van het geitenwollen type
  compleet.’

  Het schijnt dat het dragen van kleding gemaakt van schapenwol, met zelfgebreide look weer helemaal in is,… maar of men kan spreken van ‘schapenwollen figuren’, …. wellicht ben ik te ver gegaan.

Comments are closed.