Duitsland schuldig aan komende moslim terreur in de EU

En als wij het hebben over Duitsland, dan mag u het woord Duitsland ook vervangen door de naam van de DDR dominees dochter, Angela Merkel, die droomt van een groot Teutoons Europees Reich, waar weliswaar pro forma wat afgedankte mannen en vrouwen in Brussel de schijn op moeten  houden dat wij het over een democratische EU hebben, maar de feitelijke macht zich in Berlijn bevindt.

Een daarmee is de klok voorlopig weer met 85 jaar teruggedraaid toen een onbekende schilder uit Oostenrijk begin ’30 de macht naar zich toe wist te trekken, en zijn land en Europa uiteindelijk in de vernieling wist te helpen , dit ten koste van miljoenen doden, armoe, chaos en ellende. Een man gedreven door waanzin, die volgens de verhalen soms in razernij in het tapijt beet, iets dat wij van Merkel nog niet gehoord hebben.

De Duitsers, gezagsgetrouw als de bekende Lemmingen die collectief een klip afspringen voor de laatste suïcidale daad, staan ook nu weer aan de kant en doen …. NIETS ! Is het een collectief verwerken van een schuldgevoel over de oorlogsjaren of is het “Führer , befehl wir gehorchen ‘ syndroom nog volledig aanwezig ?

Doordat Duitsland nog niet zo lang geleden de ultra strenge bovenmeester van het EU klasje de Grieken in een diepe economische ellende gedwongen heeft, daarin terzijde gestaan door o.a. onze eigen Jeroen Dijsselbloem in de rol van NSB-er ( u ziet de geschiedenis herhaalt zich) toonde men zich als streng doch rechtvaardig, ofschoon achter dat laatste woord een groot vraagteken geplaatst mag worden.

Nu echter lapt Berlijn alle EU verworvenheden waar men bij de Grieken zo voor pleitte aan de zwarte laars en door de deuren wagenwijd open te zetten voor iedere willekeurige moslim terrorist die de EU en daarmee de andere EU landen binnen wil komen, zorgen Merkel c.s. dat het slechts wachten is waar de eerste moslim terreuraanslag plaats zal vinden.  Er worden dit jaar 1 miljoen zgn. asielzoekers die men nu al in Duitsland immigranten noemt  in het land  verwacht !

Het verdrag van Schengen, waarin de toegang tot en het reizen binnen de EU was geregeld kan inmiddels dankzij Merkel verwezen worden naar de prullenbak. Iedereen is welkom en dat betekent een vrijbrief voor iedere moslim extremist, los van het feit dat de EU en daarmee ook ons land te maken zal krijgen met een toevloed van baardapen, die zich weinig of niets gelegen laten liggen aan onze normen en waarden!

Alsof veel EU landen niet al genoeg problemen hebben met de in dat betreffende land woonachtige moslims, en Duitsland bevindt zich in de top, is het nu ” Willkommen, Zimmer frei’ en eenmaal in Duitsland toegelaten, hetgeen op dit moment ongelimiteerd gebeurt, staat het een iedere toegelaten persoon vrij om door te reizen naar welk ander EU land dan ook.

Had de Hongaarse premier Viktor Orban dan toch gelijk door te zeggen dat de massale vluchtelingen- stroom niet een EU maar een Duits probleem is ? Het antwoord daarom luidt ja.  En ofschoon in de voormalige Oostblok landen die tot de EU behoren de angst geboren uit recente ervaringen met betrekking tot bezetting en onderdrukking nog leeft en zij als het ware ‘ervaringsdeskundigen ‘zijn, zwijgt de rest van de EU, angstig naar Berlijn kijkend en de volgende orders van een volkomen de weg kwijt zijnde mevrouw afwachtend.

Dat er een volgende moslim terreur aanslag komt staat als de bekende paal boven water, het is slechts een kwestie van tijd. En, lezers , het moet ons van het hart dat wij hopen dat deze plaats zal vinden in het EU gebouw, het liefst in een van de kantoren van de apparatsjiks die wat ooit een mooi Europa was nu door hun onverantwoordelijke handelswijze vernietigen. Eens zien of de EU bonzen dan nog zo flink zijn en met brallende woorden zoals wij die slechts uit dictaturen kennen, het plebs toespreken. Mannen als Timmerman, Juncker, Schulz,  van Baalen en Verhofstadt idioten, die menen onaantastbaar te zijn.

En wij, wij laten het toe , als 17e ‘Bundesrepublik ‘ en zal koning Willemsen net als zijn opa Bernie wel een brief naar Berlijn sturen of hij als stadhouder aan mag blijven.


21 Reacties

 1. Ellie de Pellie zei:

  Als ik lees dat er inmiddels al zo tussen de 4.000 en 7.000 ISIS-strijders meegekomen zijn tussen de gelukzoekers, dan heb ik de rillingen over m’n rug lopen.

  Aanslagen zullen er – denk ik – niet zo snel plaatsvinden omdat er eerst nog meer ISIS-strijders de EU binnen moeten komen en zij wellicht bang zijn dat de grenzen dicht gaan als er nu al aanslagen worden gepleegd.

  En dan te bedenken dat dit nog maar het begin is van alle ellende die ons te wachten staat. Angela Merkel die doodleuk uitroept: “Duitsland kan jaarlijks 1 miljoen migranten opnemen”. Islamitische, hè, islamitische! Zitten wij toch niet op te wachten?

  De pleuris breekt gegarandeerd een keer uit, zowel aan Islamitische zijde als aan de zijde van de EU-burgers.
  Dan kunnen we met z’n allen in een protest een bord ophouden waarop staat: DANKE FRAU MERKEL, DANKE!

 2. Hans zei:

  We moeten oppassen dat we ons niet teveel laten meeslepen in de details en daardoor het geheel niet meer overzien!! Natuurlijk is Duitsland daar schuldig aan. Maar aan de andere kant zal er in Duitsland echt niets gebeuren wat zij niet onder controle hebben! Let wel net zoals 9-11 – New York een inside job was om de publieke opinie te beïnvloeden en het mandaat te krijgen om Afganistan binnen te vallen, zal dat ook zo zijn wanneer er in Duitsland of europa een aanslag plaats vind! Als je het hebt over wapens, drugs of noem het maar op, dit alles en nog veel meer is volledig onder controle van de elite ook al doet dat het ons niet vermoeden! Merkel is slechts uitvoerend personeel van de werkelijke macht. Inderdaad zal er een aanslag kunnen plaatsvinden in een EU gebouw bijvoorbeeld en wellicht zal een belangrijk figuur ervoor worden opgeofferd om het echt te laten lijken. Maar het is dan wel volledig geengineerd door onze eigen elite! Ook moeten we weten dat groeperingen als ISIS zijn opgezet indirect door onze elite om bepaalde doelen te bereiken. Zoals nu de vluchtelingen stroom waarvan de meesten uit Syrië komen waar oa ISIS de scepter zwaait omdat de weg vrij gemaakt moet worden voor een groot bizar pijpleidingen traject waardoor oa gas vanuit Qatar naar europa zal stromen. Alles moet daarvoor wijken zodat onze elite totale controle hebben over die gebieden met hun bodem schatten. Daarom zijn er veel vluchtelingen. Dus de oorlog in Syrië heeft dus niets maar dan ook niets met het geloof te maken en is wederom bewust gecreëerd door onze elite!

 3. Solo zei:

  Dat de na-oorlogse Duitse Grondwet (sinds 1949) zeer soepel is voor vreemdelingen, etnische minderheden en vluchtelingen is natuurlijk niet vreemd gezien de geschiedenis van extreme vreemdelingenhaat tijdens het nationaal-socialisme. “Dat nooit weer”, was het breed gedragen motto.

  Alleen al door de opvang van meer dan 10 miljoen ‘Heimatvertriebenen’ uit de oostelijke provincies (nu gelegen in Polen, Wit-Rusland en Rusland) hebben de Duitsers veel ervaring en goodwill op het gebied van vluchtelingenproblemen.

 4. Onder(b)(d)uiker zei:

  Genoeg Duitsers die het niets eens zijn met Merkel en de niet aflatende instroom van asieleisers… Denk maar aan PEGIDA of HOGESA.

  Maar het is nou eenmaal lastig knokken tegen de overheid, die de media in de pocket hebben en de Antifa als stormtroepen tegen de tegenstanders van het huidige beleid inzetten.

  Duitsland is wel het land waar de bom gaat barsten denk ik…

 5. andre zei:

  Merkel volgt de waanzin van het pruisisch rijk en de vluchtelingenstroom lijkt wel een marathon die we klappend binnen moeten halen met medaiiles en een stukje plastic waarmee ze naar hartelust kunnen pinnen. Laat nu net in de VN (verenigde waazin) nu alles keurig geselecteerd worden in hun kampen wie wat of niet waar naar toe gaat. Alles is al een gelopen race.

  dit was weer brandhout

 6. Don Tessersd zei:

  Als alles is georkestreerd en alles er omheen een grote leugen is ten behoeve van de NWO, dan wordt het tijd ons blikveld te verplaatsen naar hen, die de hoogste macht grijpen.

 7. Ellie de pellie zei:

  @ Hans
  Sorry dat ik het zeg, maar jouw reactie is echt morbide.

  9/11 zou in jouw ogen een inside job zijn geweest om welke drogreden dan ook. Ik denk niet dat Amerika met opzet 3000 van haar inwoners die werkten in de towers, plus de inzittende van de twee vliegtuigen die de towers invlogen, expres de dood in hebben gejaagd. Daarnaast nog het 3e vliegtuig dat als taak had het Pentagon te elimineren, hetgeen door de passagiers zelf is verijdeld, waarbij ook zij allen de dood vonden.

  Ga je schamen!

 8. Stef zei:

  @ Ellie de pellie,
  je bent nog niet ontwaakt zo te zien. Niets is wat het lijkt, als er iets is wat ik heb geleerd, dan is het dat wel. Vanzelfsprekend als je je informatie voer alleen bij de massa- media haalt en alles voor zoete koek slikt, kan ik me de domme opmerking wel begrijpen ja. Van alle reacties zit Hans dicht bij de waarheid.
  Ellie de pellie, slaap lekker verder!

 9. Theo Hofman zei:

  @ Hans

  Heel weinig mensen zijn op de hoogte van het instorten van een derde WTC gebouw nl. WTC7.
  Dat hier weing aandacht voor is komt zo goed als zeker door dat de Engelse media de aankondiging van de instorting aankondigde terwijl dat on werkelijkheid dat een kwartier later gebeurde.

  @ Elle de Pelle

  Dat vliegtuig van die verijdelde aanslag door die passagiers, wat overigens nog altijd niet duidelijk is, heeft geen betrekking op het Pentagon.

  Die aanslag, nou ja aanslag, op het Pentagon heeft wel plaatsgevonden.
  Je weet het Pentagon is een gebouw dat bestaat uit ringen en de buitenste is het minst belangrijk en de binnenste bevat de meest belangrijke informatie en werken de meest invloedrijke personen.
  Nu is er op die dag een gat geslagen in de buitenste ring zo groot dat er nog geen tank naar binnen kan en men doet de buitenwereld denken alsof er een groot vliegtuig naar binnen is gevlogen.
  Dat gat in de buitenste ring is veroorzaakt door een raket er zijn dacht ik ook maar twee mensen bij om het leven gekomen.
  Bij een echte aanslag met een groot of klein vliegtuig laten ze die wel neerstorten richting de BINNENSTE ring en dat is niet zo moeilijk en dat is een perfecte aanslag!

  Wat betreft die 4.000 en nu al 7.000 IS die in het toekomstige Eurabie al binnen zouden zijn. Dit zijn geruchten van IS en bovendien hebben ze aan 10 van die achterlijke Christenhondenhaters genoeg en die zijn zeker binnen.

  Maar laten we nu net doen als of dit nieuw is, die achterlijken zijn al jaren binnen.

  @ Stef

  Hans was tot dan toe de enige die gereageerd had op de reactie van Elle de Pelle, wat betreft haar WTC kennis.
  Dus inderdaad, hij was van ALLE reacties het dichts bij de waarheid!

  Geintje, moet ook kunnen na zulke zware woorden naar elkaar toe!

 10. peter zei:

  @ ellie de pellie,

  Morbide of niet…de waarheid is pijnlijk..dat de USA niet om haar of andere burgers geeft blijkt alleen al uit feit van de 2 atoombommen op Japan..wat zijn dan nog 3 a 4 duizend burgertjes?

 11. Arno Rosenbaum zei:

  @ Ellie de pellie

  Morgen (9/11 2015) zal de Groep Architecten and Engeneers aangevuld worden met de groep Brandweer mannen. Deze 3 groepen samen (5000+ mensen) zullen dan de bewijzen onthullen waaruit (wederom) volledig blijkt dat de aanslagen een inside job waren, puur en alleen om de mensen angst aan te jagen en een rechtvaardiging te hebben voor de “war on terrorism”.

  Deze “aanslag” had Amerika nodig om om de olie landen aan te vallen en oorlog te kunnen gaan voeren en om hun wetten te veranderen (Homeland security & Patriot act) zodat ze nu elke persoon op aarde op kunnen pakken en levenslang vast kunnen houden zonder dat er ooit een advocaat of rechtbank aan te pas komt…….

  Dus Ellie het spijt me, maar ofwel je bent een troll of je bent echt naief en hebt je huiswerk niet goed gedaan.

  Vergeet svp niet dat Amerika elke 4 jaar een oorlog MOET voeren, omdat anders hun economie in elkaar stort. Immers 30% van hun inkomen komt uit de verkoop van wapentuig. …….

  Dus denk nog maar eens goed na wie nu eigenlijk de terroristen zijn en kijk nog eens op youtube, want ergens heb je toch echt iets gemist.

  9/11 is net zo’n inside job als het neerhalen van MH17 in opdracht van de Amerikanen in de hoop dat dit tot een oorlog tussen de EU en Rusland zou leiden (verdienen de Yanks triljoenen aan en de rommel is in Europa en dus ver weg van hun thuisland).

 12. Onder(d)(b)uiker zei:

  Is de prijs van aluminium al gestegen? De hoedjes schijnen niet meer aan te slepen te zijn….

  Maar even over die Elite?? Wie zijn dat dan? Elite is zo’n vaag en ruim begrip, namen en rugnummers doen het vaak beter… Enne als die ongrijpbare elite zo machtig is, waarom zouden ze dan nog zo moeilijk doen? Ze hebben toch al de macht, of niet dan? Waarom dan nog dingen verbergen, aangezien ze toch al ontmaskert zijn door de aandeelhouders aluminium…

  Dat er smerige spelletjes worden gespeeld op het wereldtoneel is geen verrassing, maar om het nou allemaal in de schoenen van de Yanks te schuiven is wel heel gemakzuchtig. En als de Yanks het niet hebben gedaan, kan men altijd nog een deurtje verder naar de zionisten, toch… ??

  En dan die atoombommen, twee nog wel… op die onschuldige japanoekies, die in de jaren daarvoor heel Azie onder de voet hadden gelopen. Vriendelijk natuurlijk, want zo is de japanse volksaard. De kamikazes en hun acties stelden immers ook niets zoveel voor, en de verdediging op Iwo Jima was natuurlijk peanuts voor de Amerikanen, of was het toen ook al de elite??

  Nee, die twee bommen hebben veel levens gekost en toch ook weer gespaard.

  Ik loop nog vlug ff naar de winkel, toch maar een rolletje halen…

 13. Theo Hofman zei:

  @ Onderduiker

  Vraagje als het tussen het boodschsppen halen door kan , je hebt het er maar druk mee.

  Je schrijft, “dat er smerige spelletjes gespeelt worden op het wereldtoneel is geen verrassing, maar het nou allemaal in de schoenen van de Yanks te schuiven is wel heel gemakzuchtig”.

  Noem eens namen en rugnummers doen het nog beter, misschien praten we indirect wel over de zelfde ongrijpbare eliten zoals jij ze noemt.

  Dus voordat je te veel rollen in huis haalt en er voor de chinezen niets meer te hamsteren valt, denk eens na en maak ons blij!

 14. Onder(d)(b)uiker zei:

  Voorbeeld smerige spelletjes;

  De foto van klein Aylan in de branding en hoe de media daarmee aan de haal gaan. De fotografen die het lijkje zo iconisch mogelijk neer hebben gelegd voor het hogere doel, ongelimiteerde immigratie. Volgens mij allen werkzaam voor persbureau Reuters, de fotoshop experts inzake Israel en the green helmet guy.

  De Arabieren die geen vluchtelingen opvangen maar wel 200 moskeeen in Duitsland willen bouwen voor een voorspoedige islamisering.

  De onderbelichte plaasmoorden in ZuidAfrika en de overbelichte wandaden van het daarvoor heersende apartheidregime. Soortgelijk drama in Zimbabwe met Mugabe.

  Andrew Rashbass, ceo Reuters
  Salam Daher, Green helmet guy
  Jacob Zuma, ANC
  Koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed, opperhoofd Saudi Arabie

  Bescheiden gebleven en maar twee rollen meegenomen, geen last gehad van chinezen gehad aangezien die met de neus in de melkpoeders zaten…

 15. guy53 zei:

  De 3de keer in 100j dat zij de geschiedenis bepalen. In 1914 de Grote Oorlog, in 1939 alles ’t land uit, in 2015 alles ’t land in. Duitse collectieve waanzin. Brussel kijkt toe, want door Berlijn benoemd. EU wetgeving lapt Frau M. aan haar (l)aars gelijk haar beroemde voorganger vanaf 1933. Een samenleving die Westerse waarden ten gronde wil vernietigen, kan onmogelijk in dat Westen assimileren. Een Arabier zal zich nimmer aan ’n Christen=heiden aanpassen, hoogstens doet hij alsof. Frau M. is naïef en verdwaasd. Hoeft zich maar 1% positief over Israel uit te laten en heel die meute zal haar vermorzelen. Kennelijk weet diese Dame niet dat er in ’t M-O zeer lovend wordt gesproken over Herr Hitler. Een maand geleden werd ze door Grieken met snor en uniform met hem vergeleken, nu wordt ze door Moslims aanbeden. Iets te extreem naar mijn smaak, maar o zo typisch Duits. Denk je dat IS ’t goedkeurt dat miljoenen naar ’t decadente Westen willen? Naar drugs, alcohol, sodomie, homoseksualiteit en pornografie? Never! Aanslagen zullen volgen!!

 16. Robert zei:

  Het brein van de gemiddelde mens is op aarde niets veranderd. Kijk op Youtube
  George Carlin I am divorced from it.

 17. Martin van der Ven zei:

  Beste @ ellie de pellie, beste @ hans en eigenlijk Beste Allemaal,
  Het heeft weinig zin Ellie, of wie dan ook, voor dom of trol uit te maken. Al die ontwikkelingen zijn, menselijk gezien, te verschrikkelijk en toch gebeuren ze.
  Het is goed als @Hans die gebeurtenissen in dit verband aanhaalt en het is goed als @ellie ze voor idioot uitmaakt. @ Hans heeft gelijk en @ ellie weet niet genoeg en het beste is als @ellie die zelf ontdekt, want er is veel meer aan de hand!
  Ja, de krachten (en denk nou niet aan complottheorieën) erachter zijn mens-ontziend en hebben hun centrum op het Noordamerikaanse continent. (met name dus Canada en de VS. Engeland speelt een ondersteunende rol in dit gruwelijke spel).
  Nine/eleven had een speciaal doel: namelijk het verder inperken van de vrijheid. Die inperking is maar een deel van de strategie. Een ander deel was de zuiver op leugensgebaseerde inval in Irak. Het achterliggende doel daar was: de weg vrijmaken voor moslims, hun interne conflicten en hun drang zich te verspreiden. (hetzelfde overigens in Afghanistan). Nou, die massa-vernietigingswapens blijkt dus waar: isis! Intern zijn de moslims meer en meer in hun bloedige broederstrijd verwikkeld door al die verschillende opvattingen van hun Koran. Noch het Christendom noch de islam zelf heeft een antwoord (of de wil) om deze geschillen op te lossen.
  Het gaat te ver om hier de diepere oorzaken kort uit te leggen maar: “niets is inderdaad wat het lijkt”. Het gaat die achter liggende krachten, maar om één ding en dat is: de mens en zijn vrijheid.
  En “vrijheid” moet echt gezien als: “onvrijheid in handelen en denken”. Het is een bewust en geleid proces, dat al een tijd bestaat, maar ongeveer sinds de laatste eeuwwisseling steeds duidelijker, doorzichtelijker, is geworden.
  Deze korte reactie laat een heleboel nieuwe vragen opkomen, dat besef ik en onderschrijf de gedachte van @Hans dat iedereen een soort “helicopter-view” moet ontwikkelen om alle gebeurtenissen in het juiste licht te blijven zien.
  Hoe dan ook het heeft weinig zin als ik iemand mijn mening opdring. Iedereen moet het zelf gaan inzien. Alleen dan heeft het waarde.

 18. Sjon zei:

  Dit is een website voor en door nazis.
  Zielige oude mannetjes die denken dat ze wat zinnigs te melden hebben. Niet dus.

 19. Theo Hofman zei:

  @ Sjon

  Lesje historie voor jou wat geschiedenis student rutte het volk niet zal vertellen!

  Jou bernhard is tot op het laatst toe SSer gebleven en claus heeft bij de totenkopf brigade gezeten.

  En onder de nederige en respectvolle ogen als figuren zoals jij, hebben deze oorlogsmisdadigers op dodenherdenking op de Dam kransen mogen leggen ter nagedachtenis voor de Gevallenen in de oorlog o.a. tegen wandaden tegen de mensheid van die SSers.

  Maar toen je dit schreef was je nog dronken van de zure geitenmelk die je de hele nacht gezopen had, dus het is je vergeven!

  Een ongelovige Christenhond die vergeven kan, het bestaat!

Comments are closed.