Laf kabinet Rutte verschuilt zich voor gevolgen van eigen beleid ( video)

Nu de beschermende rol van de verzorgingsstaat steeds sneller afneemt en de eigen verantwoordelijkheid van mensen toeneemt, bestaat het risico dat verschillen tussen bevolkingsgroepen groter worden. Niet voor niets gaf dit kabinet zijn regeerakkoord als titel ‘Bruggen slaan’. Dat wijst op ongerustheid over groeiende tegenstellingen. Het is te hopen dat men hier niet de brug in Alphen a.d.R. voor ogen had .

Dit was de inleiding van een rapport dat het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) schreef in de inleiding van het lijvig ruim 300 pagina’s tellend rapport aan het begin van het begrotingsjaar 2014-15, dus één jaar geleden. Inmiddels zijn de desastreuze gevolgen van dit kabinetsbeleid in volle omvang duidelijk geworden en ondanks het feit dat Rutte 2 met de zojuist aangeboden begroting ’15 – ’16 trachtte de burger weer zand in de ogen te strooien, zijn er nog maar weinig Nederlanders die vertrouwen hebben in Rutte en zijn falende landvernietigers.

Het is daarom juist wat de Geert Wilders zegt; ‘opstappen en nieuwe verkiezingen organiseren’ om een einde te maken aan een soort vrije val van ons land in een diep gat. Maar dat zou niet stroken met de uitdrukkelijke wens van Prutte om de geschiedenis in te gaan als zoals hij dat zelf ziet jonge dynamische premier die ons land zou opstuwen in de vaart der ( EU) volkeren.

Dus is het zaak om de propaganda machine nog even een extra zetje te geven, nadat VVD fractievoorzitter Halbe Zijlstra al zeer voorzichtig gezegd had dat er op afzienbare tijd toch wel een einde diende te komen aan de ongelimiteerde toestroom van deurkloppers , een woord dat door een van onze reageerders  inmiddels al terecht overigens, vervangen werd door ‘inbrekers’.

De directeur van het SCP , Kim Putters , kreeg daarom de taak om te trachten met een interview in Trouw de domme burger het idee te geven dat ook het kabinet zich zorgen maakt over het openen van nieuwe asielzoekers centra, die inmiddels met de frequente van een per dag de culturele samenleving in ons land een extra glans geven.

‘Mensen die een opvangcentrum in de buurt krijgen, moeten snel de gelegenheid krijgen daarover hun mening te laten horen, de besluiten worden niet altijd genomen door de mensen die ook de gevolgen dragen.’ Wat is dat nou ? Besluiten worden …. enz. Wij kunnen ons niet herinneren dat er in het afgelopen jaar en gemakshalve ook de jaren daarvoor door Den Haag besluiten werden genomen door mensen die de gevolgen dragen. In tegendeel, want aangesproken of b.v. of zij een inbreker in huis zouden willen nemen, zagen wij slechts lege schoentjes staan.

En Putters vervolgt , ‘Je moet voorkomen dat mensen gaan denken ‘Wat maakt het ook allemaal uit? Mijn belang wordt toch niet gezien’. Dit nu meneer Prutters is reeds lang het geval maar uw loopbaan als hoogleraar, ambtenaar en directeur van een ambtenaren roeptoeter zullen u nauwelijks in staat gesteld hebben eens echt te kijken naar wat er zoal in de maatschappij leeft.

Uit een onderzoek  van het SCP bleek in 2014 dat 30 procent van de Nederlanders zich niet vertegenwoordigd voelt door de Haagse politiek en dat lijkt ons een nog zeer optimistisch beeld.

‘Op volksvertegenwoordigers rust de zware taak iedereen erbij te betrekken, of je nou de grenzen wilt sluiten of enorme barmhartigheid toont’, zegt Prutters in Trouw. Dit is een wel zeer merkwaardige kijk van Putters ( overigens PvdA! ) en zijn opdrachtgevers op het leven. Zouden er nog veel Nederlanders zijn die het gevoel hebben dat hun volksvertegenwoordigers d.w.z. de mannen en vrouwen in de Tweede en Eerste Slaapkamers daar nu echt zitten voor het belang van de burger ? Wij kunnen het ons nauwelijks voorstellen, want om maar een klein voorbeeld aan te halen, de vraag van GeenPeil naar een referendum voor het te nemen associatieverdrag EU/Oekraïne wordt al bij voorbaat door de ‘volksvertegenwoordigers’ naar de prullenmand verwezen!!!!

Net als het feit dat de laatste dagen nu het echt spannend wordt, noch Merkel, noch de ongekozen EU bonzen zoals Juncker c.s. zich laten zien, en ook uiteraard ons kabinet niet, dat spijkers met koppen durft te slaan. De EU had ons 7.200 deurkloppers in het vooruitzicht gesteld, deze zijn ruimschoots inmiddels binnengehaald, maar niemand in Den Haag durft genoeg te zeggen. en verschuilt men zich achter valse drogredenen om niet in actie te komen, de grenzen te sluiten.

Nee, geef ons dan maar premier Orban van Hongarije, die een hele trein met 1.000 deurkloppers afkomstig uit Kroatië in beslag liet nemen omdat de trein zonder het groene licht uit Boedapest Hongarije binnenkwam. 40 Kroatische politieagenten in de trein werden gearresteerd, de machinist hangt een aanklacht wegens mensensmokkel boven het hoofd. Het enige wat ‘Brussel ‘bij monde van Kapo Martin Schulz liet weten is dat de situatie ‘dramatisch is ‘.

Uw vijand is nog nooit zo gemakkelijk binnengehaald!

Bah, een verachtelijk laf politiek zooitje !

Op de navolgende video ziet u waartoe de aanhouding van de trein leidde.

 


10 Reacties

 1. Aamsterdammertje zei:

  Het valt mij steeds weer op dat op plaatsen waar je toch wat meer rechts gerichte figuren tegen zou denken te komen, er ieder keer weer rood onkruid groeit. Wel een top salaris opstrijken en dan maar sociaal democratisch doen , zoals ook bij deze Putters.
  Dat politici zelden of nooit consequent dat nakomen of volgen wat zij verkondigen, is al zo oud als de weg naar Rome. Het gaat tenslotte alleen maar om eigenbelang ook bij de door velen bejubelde Wilders, veel geblaat weinig wol, maar net als St. Klaas we/ze moeten iets hebben om zich aan vast te houden, want anders moet je het zelf doen

 2. Stef zei:

  Deze vind ik van toepassing voor Prute:…Laat mij de sahara runnen, en binnen 5 jaar is er een tekort aan zand.

 3. Theo Hofman zei:

  Tegen inbrekers en dat soort baggertuig mogen wij ons toch met “gepast geweld” verdedigen!

  Dus misschien moeten wr ons vragen of het hiet van toepassing is?

  Dus laat die inbraak maar achterwege, ze worden hier met VLAG en WIMPEL het land naar binnen gesleept en de verantwoordelijken voor de pestzooi zullen nooit met PEK en VEREN ter verantwoording worden geroepen!

  Maar ik ervaar het zo langzamerhand wel als een inbraak / inbreuk op mijn persoonlijke leven, dus daar geen discussie over!

 4. Robert zei:

  Een beter plan. Patagonië is de helft van Argentinië en telt sleuths 3% van de totale bevolking. Hier kunnen 5-8 miljoen Syriërs, Afghanen en Irakezen opgevangen worden. De staatschulden dienen door de buitenlandse banken te worden kwijtgescholden. Argentinië kan dit dan gemakkelijk financieren. Willemsen en Evita
  hebben er toch al een groot landgoed en huis. Koning en koningin van hun nieuwe rijk. Wel dienen die twee andere kleding te dragen en zich tot de islam te bekeren.

 5. Berry zei:

  Pek en veren worden hier genoemd tegen deze wereld vernietigers, zelf vind ik dit veel te mild, de belangen van de bevolking worden allang niet meer behartigd, maar zoals George Carlin het mooi verwoordde, I don’t advocate it… If I had to say to you what is the answer I would say massive bloodshedbut I see that it’s really the only answer.
  En dat zal, vrees ik, het enige antwoord zijn.

 6. carlos zei:

  Ik begin bijna te geloven om maar te gaan emigreren naar Oost Europa, dit omdat daar leiders met ballen zitten.
  Maar de reden van dit schrijven is: Hoe zit het met de financiën. De voor genomen van belastingverlaging zijn een grove leugen en een ieder zal er de komende jaren aan moeten geloven. Sprak onlangs iemand die bij 1 van de grotere verzekeringen werkt en die vertelde dat er gesproken word over de eigen bijdrage van z.k.v. naar € 700 tot € 800, voor de komende jaren. Dus er staat ons nog heel wat te wachten. Gemeenten zullen de belastingen zeker enorm verhogen om de deurkloppers te financieren.

 7. Henri zei:

  Inderdaad Carlos, de toekomst hier in NL, maar ook elders in West Europa ziet er duister uit. Als ik 30 jaar jonge was, vertrok ik morgen naar een ander continent. Nu denk er voor het eerst van mijn leven over na of ik een wapen, en zo ja welk wapen, en hoe moet aanschaffen. Want mis gaat het, en als dat Islam tuig voor de deur staat, wil ik niet met lege handen staan. Mijn kinderen en kleinkinderen …. Ik vrees vor hun toekomst waarin sharia, bloeddorst, achterlijkheid en gutturaal Arabische klanken bon ton zullen worden. Met bijzonders dank aan die Duitse heks Merkel, die het laatste obstakel tegen de moslim horden heeft verwijderd. Onze zo mooie cultuur bestaat binnen 50 jaar niet meer.

 8. bierton zei:

  Het spijt me U te moten dededelen dat binnen nu en 5 jaar er in Nederland een burger oorlog zal uitbreken. Met vriendelijke groet Mark.

 9. netron zei:

  Vroeger werden landverraders voor een vuurpeloton gezet nu denken ze het volk te vertegenwoordigen. wij worden nu op verschillende vlakken verraden door onze politici en lijken dat goed te vinden het wordt tijd dat we de mensen wakker schudden.

Comments are closed.