Slechts 5 procent van ALLE Syriërs heeft een academische opleiding…..

… en om het sprookjesverhaal van COA baas Gerard Bakker  en zijn meehuiler VNO-NCW Hans de Boer gelijk maar verder kort te sluiten, blijkt dat van alle zgn. vluchtelingen die Europa bereiken slechts 20 procent de Syrische nationaliteit hebben, of althans zeggen dat zij die hebben!

En hieruit blijkt het misleidende verhaal van deze mannen, waarover wij reeds eerder schreven nog verder van de realiteit verwijderd te zijn, dan wij al konden vermoeden.

Jubelende maar misleidende verhaaltjes uit Haagse kringen zoals die inmiddels DAGELIJKSE kost zijn. Staatssecretaris Wilma Mansveld die niets weet van een brief waarin de chaos bij Prorail stata beschreven, minister Ard van der Steur, die rustig zegt dat het O.M waar hij feitelijk de baas van is hem niet heeft ingelicht over het toneelstukje met de foto van Volkert van der Graaf, Jeroen Dijsselbloem die zegt niet te weten waar de aan Brussel overgemaakte 643 miljoen voor was, daarna beweert dat hij e.e.a. in opdracht van de EU geheim moet houden en waarvan bij navraag bij de EU nu blijkt dat Nederland d.w.z. Dijsselbloem middels een brief ZELF om die geheimhouding hadden gevraagd. Zo maar een losse greep in de Haagse leugentrommel .

Rekent u even mee ? Naar schatting 100.000 deurkloppers zullen dit jaar ons land als hongerige sprinkhanen binnen vallen. Wij laten ze toe, want ‘ heb uw naaste lief als u zelf ‘ , is het motto, zolang het maar niet naast mij is. Van die 100.000 zijn er dus 20% Syriërs bij,  voor zover die voor ons land bij hun reisbureau hebben geboekt.  Dat zijn er 20.000, waarvan volgens Bakker er 30% een academische opleiding zouden hebben , iets waar ons land om staat te trappelen, dus 6.000. Maar daar slechts 5% van ALLE Syriërs een academische opleiding heeft ( cijfers VN ) en er toch ook nog een ruim aantal wel in Syrië blijft is het nauwelijks aan te nemen dat juist die hoogopgeleide Syriërs ons land als vakantiepretpark hebben uitgezocht.  Volgens de rekenmethode van Bakker, zeker niet opgelet tijdens de lessen rekenen, zouden dat er  rond de 6.000 moeten zijn, maar volg je de officiële cijfers kom je nauwelijks om 1.000.

Het zou allemaal niet zo belangrijk  zijn wat ‘academisch’ te twisten over cijfers, maar met dit soort flagrante leugens om de bevolking gewoon te misleiden en daarmee een rampzalige koers voor ons land, het ongelimiteerd toelaten van deurkloppers, te rechtvaardigen is ronduit crimineel.

En dat rest nog de vraag, als van de 100.000 deurkloppers 20.000 beweren dat zij Syriër zijn, blijven er 80.000 over uit … ????? de veilig verklaarde Balkan landen van waaruit hele bendes criminelen ons land binnen komen of sub Sahara handophouders met ongeveer een zelfde instelling.

Of komt Bakker met hulp van de Boer zo meteen met het verhaal dat de sub Sahara deurkloppers een goede aanvulling zijn op de door een chanterende minderheid in ons land niet langer gewenste ZWARTE PIETEN ?

Dan doen ze ons toch nog een pleziertje.


11 Reacties

 1. Hendrik Jan de Tuinman zei:

  Het tot slaaf maken van de bevolking…..daar gaat het de machtselite om.

  Hoe doe je dat? Laat zoveel mogelijk ‘vluchtelingen’-sprinkhanen toe en verzin ‘schandalen’, zoals met Volkswagen, die ineens een vreselijke vervuiler blijkt te zijn. De samenloop van omstandigheden is mij net iets te toevallig….

  Hoe meer het gepeupel is verzwakt, hoe makkelijker te controleren en onder de duim te houden. De droomwereld van de centrale-bankiers haaien.

 2. black Sint zei:

  Klinkt misschien een beetje vreemd, maar elke keer als ik Syndroom op tv kijk verwacht ik types als deze Boer en Bakker te zien. Maar tot nu toe zie ik alleen mensen die een stuk meer intelligentie hebben en tot op het bot eerlijk zijn. Of zou Johny de Mol de waandromen van deze gasten ook niet kunnen waarmaken?

 3. Jo zei:

  Die gemiddelde ‘oh, zo hoge opleidingsclaim’ met een korrel zout nemen, lijkt me op basis van VN- en andere cijfers en artikelen als deze, voor de hand liggend.

  Waar ik me wel steeds (meer) over verbaas dat is dat -vrijwel zonder een enkele uitzondering- elke ”vluchteling’ die in de afgelopen weken/maanden voor camera geïnterviewd werd (dan wel op Lampedusa, op de Griekse stranden, dan wel aan de Hongaarse grens, dan wel in Duitsland of in Nederland, zich bedient van de Engelse taal. Ze zijn dus als nadrukkelijk niet-westers georiënteerd Arabisch land niet al te hoog opgeleid maar de bevolking is wel integraal ‘standaard’ tweetalig?

  Ik zou graag willen snappen hoe en waarom dat -al dan niet- rijmt?

 4. ik kan lezen zei:

  Het niveau van deze migranten weerspiegelt zich met name in de manier waarop zij (in Duitsland) met vrouwen omgaan. Verkrachten, aanranden en zelfs op hen urineren, doet vermoeden dat velen nog in het poep-en-pies stadium verkeren. Het spreken van een vreemde taal heeft niets te maken met niveau. Bovendien, en dat wordt wel maar al te graag vergeten, geven ze zelf vaak aan alleen voor de doekoe te komen. Dat de club der knuffelaars daar doof voor is, kunnen die migranten niet helpen. Tragisch is wel, dat diezelfde knuffelaars geen onderscheid kunnen maken tussen realiteit en hun roze gekleurde egotripperij.

 5. Bert zei:

  @Jo: Het feit dat jij alleen engels sprekende migranten op t.v. ziet is gewoon een kwestie van rondvragen: Do you speak English ? door de journalist. Net zoals ze uitkijken of ze kinderen of vrouwen zien en dan vooral daarop inzoomen. De meute die arabisch praat en zich aso gedraagt past niet in het plaatje dus zul je niet snel op t.v. zien.

 6. Stella zei:

  Het mag zo stil aan tijd worden dat de waarheid boven komt !!!!! Ik heb genoeg van al die tranentrekkende foto’s op de TV, laat ze maar de ware beelden tonen, groepen met overwegend jonge mannen, maar nee dat past niet in het straatje van de hoge dames en heren.

 7. Theo Hofman zei:

  Het sprookje van het hoge de opleidingsnivo van de kloppers werd een week geleden op zondag in het programma WNL door de locoburgemeester van Amsterdam Carolien Gehrels haarfijn uitgelegd!

  Het COA registreerd bij binnenkomst alle zoekers en inventariseerd daarbij ook het opleidingsnivo.
  Daaruit blijkt dat 1/3 is universitair opgeleid en 2/3 hoger opgeleid!

  Het merendeel heeft na onthaal geen paspoort of papieren waaruit het land van afkomst blijkt, maar kan blijkbaar wel een bul en/of HBO (afstudeer) diploma overleggen.

  Of geloofd het COA LETTERLIJK ALLES op TWEE ZIELIGE REE-BRUINE ogen!

 8. Theo Hofman zei:

  O ja ik zie mijn opleidingsnivo ook al!

  Het COA inventariseert bij binnenkomst alle zoekers en inventariseert daarbij ook het opleidingsnivo!

  U moet maar denken, ik ben ook net binnen (maar dan in mijn huis)

Comments are closed.