Brutaliteit van vluchtelingen kent geen grenzen

U heeft het kunnen lezen, in het asielzoekers opvangcentrum Heumensoord zijn een aantal asielzoekers in hongerstaking gegaan. De redenen zijn o.a. dat het eten niet goed is, er getwijfeld wordt of het Halal is en de toetjes wel zonder gelatine zijn! De toiletten en douches zijn vies , de tenten zijn koud en een asielzoeker klaagde, dat hij geen seks kon hebben met zijn vrouw ( reeds 5 kids geworpen), omdat men met z’n zessen in een ruimte sliep.

Om met het kaatste te beginnen, onmiddellijk hebben een aantal Nijmegenaren aangeboden, een slaapkamer in hun huis voor een paar uur af te staan, zodat deze Syriër zijn trauma’s kan vergeten en kan zorgen voor nog meer nageslacht, waarmee de garantie om in ons land te blijven gewaarborgd wordt. Wat betreft de vieze toiletten enz. , wie let de gebruikers van deze faciliteiten om na de gedane boodschap of douche even de plek des onheils schoon voor de volgende gebruiker achter te laten ? Een elementaire beleefdheid, echter niet voor deze vaak hoog opgeleide nieuwe vernielers burgers van ons land.

Tenslotte het eten. Wij kunnen  ons de verhalen herinneren van onze familieleden, die in de periode ’40 -’45 de boer op gingen om aan eten te komen. Vaak werd er dan een eenvoudige veelal uit aardappelen en wat uien bereide warme maaltijd aangeboden en niemand haalde het in het hoofd om over de kwaliteit te klagen, je was blij en dankbaar  iets in de maag te krijgen.

Nieuwsgierig geworden naar de zoveelste club die u oproept om ‘vluchtelingen’ te helpen, namen wij even een kijkje bij www.hulpvoorvluchtelingen.nl en lazen daar het volgende bericht dat wij even via een screenshot voor u publiceren:

Rode KruisHet bleek te gaan om een site van het Nederlandse Rode Kruis, dat meelift op de algemene door met name links in stand gehouden zieligheidsindustrie. U leest het goed :

LEVENSMIDDELEN HEBBEN WIJ OP DIT MOMENT NIET NODIG

Misschien even aardig om u een paar cijfers te geven : In 2014 bezochten WEKELIJKS 94.000 echte  Nederlanders de voedselbanken. Er werden 1.8 miljoen voedselpaketten uitgedeeld aan 37.000 NEDERLANDSE huishoudens !

Need we say more ?

Terwijl een deel van de eigen bevolking  gedwongen wordt om maar te zien hoe ze rond moeten komen, zitten in o.a. Nijmegen er een stel ontevreden, brutale handophouders te klagen en willen in hongerstaking gaan. Wij zouden zeggen : DOEN en wel onmiddellijk !

En hiermee heeft u een overduidelijk voorbeeld van het enorme mentaliteitsverschil waarin  de gemiddelde Europeaan verschilt van wat er momenteel ongelimiteerd wordt binnen gelaten, iets dat onherroepelijk op verschillende terreinen  uit de hand gaat lopen, waarna  Den Haag weer zegt ‘enorm geschrokken te zijn ‘

 

Het zouden  ‘slechts ‘ 25 tot 30.000 vluchtelingen  worden volgens Den Haag, wij plaatsten hier reeds begin dit jaar vraagtekens bij en hielden het op het dubbele aantal. Nu komt Klaas Vaak ook met ‘bijgestelde’ getallen van 50 – 60.000 , misschien nog meer, maar ga inmiddels  gerust uit van de door ons begin dit jaar aangegeven 100.000.

Niets tegen het gelimiteerd toelaten van echte oorlogsvluchtelingen, in tegendeel. Maar het volkomen uit de hand gelopen toelatings’beleid’ van de EU, Duitsland , ons land , smeekt om ellende, onrust en ongelukken. De mensen die het ‘weten’ zoals de VN en de EU komen met getallen die al lang achterhaald zijn. De laatste VN schatting van enige weken geleden was 750.000 vluchtelingen dit jaar, terwijl alleen Duitsland al rekent op ruim 1 miljoen. Naar schatting van een volkomen machteloze FRONTEX zitten daar 260.000 ILLEGALEN onder, hoe ze het weten is een raadsel, maar wel een garantie dat er heel veel rottigheid te verwachten is.

Het is te hopen dat de Syriër met de behoefte aan seks inmiddels geholpen is, en wordt het een jongen , dan hebben wij vernomen, noemen zij hem Klaas.

 


8 Reacties

 1. John zei:

  Als je écht iets wil doen is dat niet zo moeilijk.
  Maar als je hen op gaat halen met vliegtuigen (Zweden), uit hun bootjes oppikt zodra ze buiten de territoriale wateren zijn, en hen gewoon uitmodigt met websites als w2eu.info, en de site van Frontex, waar een welkomstfolder te downloaden is… Nou ja, dan vraag je er toch om?
  Ik voorspel dat hier reusachtige problemen door gaan komen.
  En niet alleen doordat zij goed eten willen, maar vooral omdat Nederlanders slappelingen zijn die al hun crimineel gedrag goedpraten.
  Vroeg of laat komt er een burgeroorlog, en dan delven wij het onderspit, omdat we een stel watjes zijn, en zij halsafsnijders.

 2. Theo Hofman zei:

  Misschien dat mijn bijdrage kan bijdrage tot een spontane leegloop van die Baggerlandse Ontevreden Leegvreters.

  Ze hoeven niet eens meer in hongerstaking, er is bijna niets meer te eten voor ze in dit land!

  Kip, het lekkerste stukje halal vlees, ja dat dachten ze!
  Mais, een lekkere halal versnapering voor elke moslim, ja ook dat dachten ze!
  De meeste kippies krijgen o.a. ook die lekkere mais maar ze weten nog niet waar de maisvelden mee worden bemest.

  Met VARKENS STRONT!

  Dus lekker halal allemal, allemaal succes met jullie hongerstakingen
  Het eten zal voor jullie, als goede moslims, in de kampies nu nog eentoniger worden!

 3. Robert zei:

  @John. Roven, inbreken, vernielen, verkrachten en nog veel meer problemen.
  1 miljard zijn de kosten nu voor de handophouders? Dat gaat de komende jaren een veelvoud worden. Hou je dochters en vrouwen binnen voor het zwarte en Islamietische gevaar.

 4. Gerda zei:

  Laten we wel links politiek correct blijven ! We nodigen heel het Midden-Oosten en Afrika uit naar de EU en vooral naar Nederland te komen ! Hahaha , ja anders noemen ze je reactionair, Ultra-rechts of Nazi !

 5. caatje zei:

  Ik zou zeggen lekker in hongerstaking laten gaan. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt !!!! Ook al zouden ze de hongerstaking opgeven dan zeggen dat ze ook dan geen eten meer krijgen. Stelletje ondankbare @#$%^&*

 6. guy53 zei:

  Dweilen met de kraan open gelijk de Watersnoodramp van ’53.Heeft geen zin.Juncker en Timmerschwanz gaan nu ook de Turken binnenhalen.Geven weer 3 mia en visumvrij vanaf ’16. Wat wil je? Als je eerst Turkije’s achterland aanspoort om te komen,kun je Turkije moeilijk links laten liggen.Wat ’n rapalje. Over 20j spreken we over Eurabia.Wat doet Israel?Merkel zit in ’t vliegtuig richting Ankara met hoofddoek om de zoveelste flater te incasseren.De sluwe vos Erdogan veegt heel ’t zooitje finaal van tafel.Wel ja,kan er ook nog wel bij.

 7. Jantje zei:

  De hele dag niets te doen en dan toch niet hun eigen troep opruimen.
  Ik zou zeggen geef ze schoonmaakmiddelen en pas weer eten als ze hun eigen troep hebben opgeruimd.
  Stelletje beesten.

 8. Qvic zei:

  Er zijn wel geteld niet 1 echte vluchteling onder de duizenden zogenaamde vluchtelingen. Alle zijn hier om te profiteren van ons opgebouwde welstand. Je kunt het gehele vluchtelingencrisis terug projecteren op een normaal gezin, in het geval zijn de zogenaamde vluchtelingen net als kinderen. Daar geldt het ook als je, je kinderen maar blijft verwennen met van alles te geven, zodra het gaat schreeuwen. Dan worden deze kinderen verwaand en blijven ze eisen om steeds meer. Nooit zal het genoeg zijn en nooit zullen zij tevreden zijn. Dit doen de overheden en de linkse continu voor die zogenaamde vluchtelingen, daar zie je het ook dat ze steeds meer gaan eisen en nooit tevreden zij van wat zij hebben. Al zouden ze alles hebben, dan is dat ook niet genoeg. Maar wat ze daardoor niet beseffen is dat alles wat ze krijgen waarde heeft, waar anderen voor krom moeten werken.

Comments are closed.