Duitse advocaat dient aanklacht in tegen Angela Merkel wegens hoogverraad

Genoeg publiciteit heeft hij in ieder geval, de Duitse advocaat Alexander Heumann, die op 16.10.15 een officiële aanklacht heeft ingediend tegen de Duitse Bondskanselier Angela Merkel wegens hoogverraad en het smokkelen van buitenlanders. Volgens de paragrafen 81 en 96 van het Duitse wetboeken zijn dit strafbare feiten.

In principe gaat het Heumann erom, dat Merkel op 4 september de opdracht gaf de grens tussen Duitsland en Oostenrijk te openen, zodat in Hongarije verblijvende ‘vluchtelingen’ ongehinderd door konden reizen naar Duitsland, waarmee in feite de basis gelegd werd voor de tsunami van gelukszoekers die trachten nog voor de winter een goede plek in Duitsland en elders ( Nederland, Zweden ) te veroveren.  Naar schatting zullen dit jaar nog 1.5 miljoen mensen hiervan gebruik maken. Dat hiermee de openbare orde en de veiligheid van de burgers in gevaar gebracht wordt, tracht Heumann te bewijzen aan de hand van een aantal open brieven van de Generaal Majoor b.d. Herd Scultze-Rhonhof aan Merkel, waarin deze voor de gevaren van een ongelimiteerd toelaten van gelukszoekers waarschuwt en om het aftreden van Merkel vraagt.

Zo gaat de ‘bewijsvoering’ zeer gedetailleerd door en wij hebben hier de link geplaatst naar de site van advocaat Heumann, zou u de Duitse juridische ‘Gründlichkeit ‘in detail willen volgen.

Wat de kans van slagen ook zal zijn, wordt de aanklacht geaccepteerd en wat wordt dan het vonnis, de actie van Heumann is in ieder geval een signaal aan Merkel en is veel Duitsers uit het hart gegrepen.

Misschien, een actie die ook in ons land op zijn plaats zou zijn, daar het toelatingsbeleid van Rutte (Den Haag) zeer op dat van Berlijn lijkt!!

En schrikt u niet,  toch eens de moeite waard om de interactieve kaart van RTL nieuws te bekijken waarop u kunt zien hoeveel (voorlopige) AZC’s er inmiddels in ons land zijn of worden voorbereid.

 

 


11 Reacties

 1. Peter Blok zei:

  Ik ben het met deze advocaat eens. Zeker gezien de signaalwerking van de aktie. Het zal niet leiden tot een veroordeling maar plaats de zaak wel in een juist perspectief. Merkel en Rutte hebben besluiten genomen met verregaande gevolgen voor onze waarden, normen en cultuur zonder naar de wensen de betrokkenen? te luisteren.

 2. Henri Okken zei:

  Merkel haalt Duitsland onderuit ! Net zoals in Nederland , de bevolking word op schandelijke wijze geterroriseerd ! De Nederlandse regering zal ook haar eigen onderspit delven. Overal komt de bevolking in opstand. Het is een onbehoorlijk beleid dat de wereld splijt ! Overal laait het vuur op , regeringsleiders , volksvertegenwoordigers, ze maken er een gigantische chaos van. h\Het is genocide tegen eigen volk, het volk word tot het bot uitgekleed, en men haalt het gevaar binnen. Verkrachtingen plunderingen bedreigingen teveel om te benoemen ! Misbruik corruptie vriendjespolitiek, Langzamerhand een zeer gevaarlijk beleid ! Overal zijn ze de regie kwijt , rampzalige gevolgen ! Vriendelijke groet, H. Okken.

 3. Feniks zei:

  Wat een fantastisch initiatief.
  ik hoop er al maanden op dat er in Nederland een briljant en moedig jurist opstaat om de verantwoordelijke politici voor het gerecht te slepen.
  misschien met crowdfunding?
  ik heb daar wel wat voor over.
  Spaart op termijn misschien wel een miljard of 5 uit aan illegale migranten..

 4. Siem zei:

  Ik doe graag mee met een eventuele crowdfunding voor dit uitstekende doel. Waar blijft die advocaat?!

 5. Solo zei:

  Hoe pakken we de symptomen aan, als we toch niets kunnen of willen doen aan de oorzaken? Wordt daarmee de vluchtelingencrisis opgelost?

  Nu West-Europa er zelf last van begint te krijgen schreeuwen we moord en brand. Vergeten we voor het gemak de miljoenen paupers die al twee generaties in vluchtelingenkampen zitten ‘in de regio’. Dankzij de westerse geopolitiek.

 6. cathy zei:

  En Wilders ????????????????????

  Zou hetzelfde kunnen doen, maar je ziet of hoort hem niet is op een geheime plek in Australie bezig een nieuwe partij op te richten, mag niemand bij aanwezig zijn……………………..???

  Zie ik Farage en Marine le Pen niet doen en iedereen weet waar zij mee bezig zijn, hebben ook een meer leden systeem, en nemen beslissingen waar ook anderen inspraak in hebben.

  Wilders is de enige……eenpartij……..een man…..niemand weet waar zijn geld vandaan komt…. niemand weet wat er in zijn agenda staat…..twittert een beetje en doet verder NIETS!

  Hij zou zo een aanklacht tegen Rutte kunnen indienen, toch ?????

  Een levensgevaarlijke man! Net als de rest van de teckels in Den Haag die ons land en waardes aan het vernietigen zijn!

  En crowdfunding ja ! Waar is die advocaat die het durft?? Mosko kan wel wat centen gebruiken en heeft genoeg vriendjes die een aanklacht kunnen indienen, maar………..ook hem zie of hoor je niet!

  En Merkel is rijp voor een inrichting, denkt nu al dat ze de wereld gaat redden, maar stapelt fout op fout.

  Vluchtelingen eruit en de Turken erin slechter kan het niet!

 7. Jules van Rooyen zei:

  Dit is de derde jurist in Duitsland die een aanklacht indient tegen Merkel, inclusief een officier van justitie ! Er komen nu vele achtergrond gegevens van Merkel naar buiten, dochter van een dominee en een joods-poolse moeder, indertijd van Hamburg geëmigreerd naar oost-Duitsland. Haar roots verklaren wellicht haar vroegere status van kader-lid afd. Propaganda, van de Oost-Duitse communistische partij indertijd. Ook heeft ze recent op een podium de haar aangeboden Duitse vlag in een hoek weggesmeten. De haar omringende politieke en regeringsprominenten gaven haar daarvoor krachtig applaus. Meer te vinden op http://www.netzplanet.net !

 8. j.v.zetten zei:

  We moeten ons verenigen,allemaal 10 euro betalen,en dan een advocaat zoeken ,en rutte aansprakelijk stellen,die ons land helpt te verkwanzerd,net als merkel in duitsland.

 9. telelezer zei:

  Vergeet niet det Merkel een ex(?)-communiste is (net als Barroso..!) en die willen de hele wedeld nivelleren, ten koste van de normale bevokking.

  Inderdaad LANDVERRAAD!

  Wie klaagt nu eindelijk onze Haagse trawanten van Brussel aan voor hun schandelijke landverraad tegenover het Nederlandse volk..?

Comments are closed.