Economische gelukszoekers hebben ook nog pretenties ( 2 video’s)

Je zou toch denken dat als je een echte vluchteling bent, dus weg gebombareerd, familieleden, huis en haard verloren, je blij bent met iedere hulpvaardige hand die je wordt toegestoken. Maar de echte oorlogsvluchtelingen blijven dicht bij hun land van herkomst, trachten daar zo goed en zo kwaad als mogelijk de crisis die hun land getroffen heeft te doorstaan.

De vluchtelingenkampen in Jordanië en Libanon zitten overvol en wat de denken van kampen waar al sinds tientallen jaren gevluchte Palestijnen in Libanon leven. Niet zo in ons land, waar de luxe van het behang druipt en goed geklede, gekapte en gemanicuurde ( zie 1e video) economische gelukszoekers op hoge toon laten weten zij denken recht op te hebben. Laten wij even beginnen met de noodopvang bij Nijmegen, Heumensoord, waar 3.000 !!! handophouders zullen worden ondergebracht en dit gelijktijdig de complete radeloosheid van het COA aantoont.

Toen de eerste handophouders daar aankwamen waren zij niet tevreden met het hun aangeboden onderdak en verklaarden weer te willen vertrekken, eventueel terug naar Ter Apel of…. Duitsland ! Zou je doortastend reageren als overheid dan zou je zeggen, dat is best, maar spijtig er rijdt geen openbaar vervoer meer, wij kunnen niets voor jullie regelen, dus onder politiebegeleiding gewoon lopen van Heumensoord naar Ter Apel. Is goed voor de integratie, je ziet wat van het land, leert je nieuwe omgeving kennen en misschien staat er nog een of andere idioot langs de weg een liedje te zingen of de kliekjes rijst met kip uit te delen.

Deze mensen zijn zoals iedereen met een beetje echte wereld kennis kan zien, gewoon het laagste van het laagste uit hun landen van herkomst, asiel-EISERS, en met een mentaliteit die nooit zal integreren in onze huidige samenleving en met wat wij hier hebben opgebouwd. En het gejammer van de kerken en gerelateerde haast misdadig te noemen organisaties die maar doorgaan ( economisch gewin ) om deze steeds groter wordende chaos in ons land aan te wakkeren moet maar eens afgelopen zijn.

Wist u, dat speciaal voor Heumensoord vanuit  de Flevopolder van  een aldaar gevestigd cateringbedrijf  dagelijks 3.000 ontbijten, middagmaaltijden ( halal) en avondhapjes met alle bijbehorende drankjes  naar Heumensoord  worden gebracht om dit dan vervolgens in de Radboud Universiteit in magnetrons op te warmen

Heumensoord , voor de aankomst van deze onzalige COA dictatuur maatregel een mooi natuurgebied, nu à la minute vergeven van speciaal aangelegde asfaltwegen, terwijl voor normale bezwaren van natuurliefhebbers een bouw of aanleg van een weg jaren kan worden tegengehouden. Wat hebben deze economische asielzoekers meer dan de gewone Nederlandse burger, die alles ook nog MOET betalen ?

Schakelen wij even over naar Drachten, Friesland. Voor de 2e maal braken in het aldaar gevestigde COA AZC onlusten uit en moest de politie weer ingrijpen. Maar met 800 voor het merendeel jonge veelal boeven tegenover je, is dat voor de brave Friese veldwachters ondanks wapenstok en honden een haast onmogelijke taak, d.w.z. met de nog steeds verkeerde gangbare Nederlandse gedoogmentaliteit.

Bij de lokale supermarkt in Drachten moest de eigenaar teven aan de chantage  eisen van dit tuig. Normaal gesproken bediende zijn vrouw de kassa, maar dat zinde de nieuwe ‘klanten ‘niet en zo zit nu de eigenaar achter de kassa en doet zijn vrouw de administratie op kantoor ! Weer toegeven en niet gewoon zeggen ‘je komt er bij mij niet in ‘ iets dat door de zieligheidsindustrie wel als discriminatie zal worden betiteld, een zoveelste teken dat wij reuzenstap na reuzenstap toegeven aan omgekeerde ‘apartheid’.

Wij duiken even in het loopbaan geschiedenisboekje. Toen wij ooit gevraagd werden een soortgelijke rel, maar dan van 1.500 Koreanen op te lossen, was dat binnen 2 uur opgelost. Weliswaar 2 doden, een tiental gewonden aan de Koreaanse zijde , maar wel smekende Koreanen die vroegen of zij terug naar huis mochten, hetgeen met een aantal militaire transportmachines binnen 24 uur geregeld was.

Kijkt u even naar de gebeurtenissen in Drachten.

‘DRACHTEN – De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdagmassaal aanwezig in Drachten omdat er flinke onrust onder asielzoekers was. Er was opnieuw sprake van een vechtpartij waarbij mogelijk twee keer geschoten is. Diverse getuigen melden dat ze harde knallen hebben gehoord. Een andere getuige zegt: “Of het schoten waren of klappen tegen de carrosserie van de auto is mij niet zeker. Verder was er veel geschreeuw, werden automobilisten belaagd door een omringende groep die over de wegen naar tegemoetkomend verkeer rende en er werden fietsen op straat gegooid.”

 

 


7 Reacties

 1. Qbach zei:

  Volgens onze mensen in Den Haag en de MSM klopt dit helemaal niet.
  Toch worden de mensen ‘langzaam’ wakker, maar het duurt te lang.

 2. jw zei:

  wat een zalig land is nederland voor deze mensen niet voor hun eigen burgers die bedrogen worden door DENHAAG

 3. antonio zei:

  Wat ooit nederland was, is nu totaal naar de verdommenis geholpen door een stel landverraders die zich “politus” noemen. Het artikel geeft duidelijk weer wat voor gajes het land wordt binnen gejubeldt. Maar zolang de nederlandse oelewappers alles gedogen zal het alleen nog maar slechter worden.

 4. Carlien zei:

  Elke dag dat ik het nieuws zie walg ik meer van de vreselijke figuren in Den Haag. Dat zijn de aanstichters !! Ik reis vaak met de trein en op een traject waar veel asielzoekers ook gebruik van maken. Ik heb al zo vaak meegemaakt dat onze nieuwe burgers geen geldig kaartje hebben. De conducteurs worden er denk ik helemaal moe van. Zet je ze uit de trein dan wachten ze op de volgende en stappen gewoon weer in. Schijt hebben ze er aan. En boetes tsss die kwakken ze gewoon weg. Vorige keer zei er een terwijl hij lekker aan zijn milkshake zat te lurken dat hij het kaartje te duur vond. En daar zat meneer gewoon om te lachen met zijn mekkleding aan. En als ik bij mijn moeder kom in het verzorgingshuis voel ik me gelijk depressief. Daar een bonk bezuinigingen maar de binnenlopers krijgen echt alles voor niets. Inclusief huis en inboedel. Ik kan er zoooo vreselijk boos om worden. Te walgelijk voor woorden.

 5. Runa zei:

  Mensen worden wakker, maar het duurt inderdaad te lang. Hebben ze nu nog niet door dat dit niet een kwestie is van “op de juiste partij stemmen”, maar een wereldwijde agenda waarin Rutte just a puppet is, zelfs Obama.

 6. Willie zei:

  Die mevrouw Dilan Yesilgoz is bijna de enige met een gezond verstand en goed inzicht, bovendien luistert ze echt maar komt weinig aan bod. Tjongejongejonge, zijn dit nou kerels van stavast en maar lullen en lullen? We moeten het wel hebben van die wereldvreemde “christen”politici! Tiswat tjongejongejonge.

Comments are closed.