Hotels in Perth weren bijeenkomst van Geert Wilders

Nadat onze onvermoeibare anti islam Messias Geert gisteren een tochtje over de Swan River bij Perth gemaakt had, was het daarna tijd voor echte zaken, namelijk het helpen oprichten van de Australian Liberty Alliance (ALA) die zich in principe zoals wij in de Australische media lazen baseert op filosofie van de PVV.  Ofschoon ‘filosofie’ , wij vragen ons af of iets dergelijks bij deze eenmanspartij bestaat.

De plaats van de oprichtingsbijeenkomst wordt streng geheim gehouden en is slechts toegankelijk voor genodigden, die met een bus vanuit Perth naar een geheim gehouden plek vertrekken, daar de associatie van hotelhouders in Perth iedereen hadden geweigerd om de ALA met Wilders faciliteiten te verlenen uit angst voor rellen. De ALA op haar plaats legde dit uit als een angst dat Wilders door ??? belaagd zou kunnen worden, terwijl de meer neutrale pers stelt, dat de hotelhouders niet met de ALA en Wilders willen worden geassocieerd.

ALA wil geïnspireerd door de ‘gedachten ‘ van de PVV dat er een verbod komt om met gelaat bedekkende kleding in het openbaar te verschijnen en wil dat er een moratorium komt op visa aanvragen van inwoners uit Islamitsche landen. U ziet , een indrukwekkend gedachtengoed dat zonder de aanwezigheid van Wilders nooit ontwikkeld had kunnen worden.

Inmiddels houdt de regering van de Australische staat West Australia de gangen van Wilders terecht scherp in de gaten. Nadat hem al eerder een visum was geweigerd, heeft de regering gezegd dat er in Australië vrijheid van meningsuiting is, maar dat deze niet opruiend en discriminerend mag zijn.

Komen wij terug op reeds eerder gestelde vragen waarom in Duitsland en Oostenrijk  de ‘hulp’ van Wilders noodzakelijk schijn te zijn om een islam kritische partij van de grond te krijgen hetgeen zeker in Duitsland volkomen mislukt is. Een andere vraag is waarom een Nederlandse parlementariër zich zelf beschouwt als een soort Messias die de hem ( door wie ? ) opgelegde boodschap wereldkundig moet maken, terwijl inmiddels er toch veel belangrijkere zaken in ons eigen land spelen, waar Wilders in geen velden of wegen te bekennen is, laat staan iemand anders van de PVV, in zo verre Wilders dat toe zou staan.

Zoals wij reeds vaker schreven en ook in reacties lezen, verbazen wij ons dat de leiders van de UKIP en Front National ,  Nigel Farage en Marine Le Pen ongehinderd en onbewaakt hun mening kunnen uiten, hun partijen groeien, maar beide geen enkele behoefte hebben om hun boodschap trachten uit te dragen in de VS, Australië of elders . Beide bewijzen dat een partij zeker kritisch kan zijn ten opzichte van de extreme islam, de vluchtelingen problematiek hoog opnemen, maar toch ‘Salonfähig’ kunnen blijven.

Dat Wilders zij eigen geheime agenda heeft die hij met niemand in Nederland wil en zal delen mag inmiddels duidelijk zijn en wordt et hoog tijd voor een alternatief voor een wel democratische partij, die de bezorgdheid van zeer veel Nederlanders weet te vertegenwoordigen.

 

 

 


10 Reacties

 1. Jantje zei:

  Het is in Duitsland niet mislukt. Vanochtend zag ik dat AfD op 8% in de peilingen staat. Dat is boven de kiesdrempel van 5%.
  8% is hoger dan de PvdA.

 2. Hendrik Jan de Tuinman zei:

  Zodra zijn partij democratisch wordt, trekt dat onmiddellijk figuren aan als Harry Wijnschenk, Philomena Bijlhout, Winny de Jong en Herman Heinsbroek. De politiek vertegenwoordigt altijd z’n eigen belang, nooit dat van de kiezer.
  Persoonlijk gewin voert de boventoon. Alleen via regelmatige referenda zijn besluiten er werkelijk democratisch door te drukken.

 3. Bert Bezorgd zei:

  Jammer dat nu ook hier weer het Wilders bashing begonnen is terwijl dit de ENIGE partij is die voor de belangen van het eigen volk opkomt. Onze vrijheid staat op het spel en de instroom is onbetaalbaar geworden. Wilders vertegenwoordigd op dit moment de grootste partij van Nederland en ik kijk rijkhalsend uit naar zetel nummer 76. De NOS versprak zich vandaag in het nieuws dat de bouwsector 6 miljard extra “omzet” heeft dit jaar door de komst van de asielzoekers, dit maakt de balans tot nu toe opgeteld 8,65 miljard (!). Onbetaalbaar voor Nederland. Waar gaan ze dit geld halen, zoals altijd bij de pensioen gerechtigden, die 5 jaar stil staan en dus niet geïndexeerd worden en bij de belastingbetaler, ja slaapkoppen bij jullie dus!

 4. Wim zei:

  Dat Wilders zij eigen geheime agenda heeft die hij met niemand in Nederland wil en zal delen mag inmiddels duidelijk zijn en wordt et hoog tijd voor een alternatief voor een wel democratische partij, die de bezorgdheid van zeer veel Nederlanders weet te vertegenwoordigen…….

  Zo wat is die geheime agenda dan ,Want dat slappe linkse geklets hoor ik al maanden

 5. Berry zei:

  De agenda van Wilders is al sinds zijn aantreden in de politiek duidelijk,
  hij is gewoon een verlengstuk van de VVD. Wat deze partij niet durft te zeggen
  laten ze over aan Wilders. Deze zorgt er op zijn beurt voor dat het programma
  van deze graaipartij gewoon doorgang vindt. Nogal duidelijk zichtbaar, als je het wilt zien tenminste.

 6. Wim zei:

  Dat heb ik niet kunnen ontdekken het is ook vreemd dat je juist hoort dat ze het sociale programma hebben van de SP.Het zijn allemaal kreten in de lucht geschoten zonder onderbouwing.In mijn ogen heeft de PVV het beste te bieden voor Nederland.Maar ik lees ook hun partij programma.En suggesties heb ik niets aan met geheime agenda’s en onbewezen vermoedens.

 7. Template zei:

  Leuk of niet. Democratisch of niet. Wilders ‘vertegenwoordigt’ weldegelijk de mening van de meerderheid van de Nederlanders. Door alle (politieke) stromingen heen vindt 53% dat Geert Wilders de enige is die zegt wat veel Nederlanders denken (laatste peilingen de Hond).
  Wilders dus eens niet als oorzaak, maar als catalysator en spreekbuis van een breed gedragen onvrede.

 8. WdW zei:

  Le Pen en Farage kunnen hun mening niet onbewaakt en ongehinderd uiten… hoe kom je er wel niet bij. Wat een idioterie om dat zo stellig te beweren. Zelfs de dochter van mevrouw Le Pen is niet veilig voor de politieke tegenstanders.

  Extreme islam? Oh dan is er natuurlijk ook een gematigde… hihihi bij de gematigde islam gooien ze homo’s van de Toren “facedown”naar beneden maar is de grond bezaait met rubberen tegels ofzo? Of het gematigd achterstellen van alle vrouwen??? Gematigde doodstraf op afvalligheid? Gematigd kleine aisha’s neuken? Gematigd sneden de gematigde gelovigen met gematigde snelheid de gematigde kelen van hun gematigde tegenstanders door?

  Ook dat gezeik over het wel of niet lid kunnen zijn van de PVV komt me redelijk de strot uit betreft het wel of niet democratisch zijn van de PVV. In heel Nederland (bijna 17.000.000) zijn er wel 300.000 mensen lid van een politieke partij. Waarvan het CDA met 53.000 de grootste is…. WOW wat een waarborg der democratie. 53.000 leden op een bevolking van 17.000.000. LEVE DE DEMOCRATIE!!!!!!! Nee dan begeef je je met een eenmanspartij echt op een hellend vlak qua democratisch gehalte. Helemaal omdat je lering hebt getrokken uit het LPF debacle, na de moord op Pim. Die had trouwens net als Le Pen en Farage, ook geen beveiliging nodig.

  De anti islam messias zoals je Wilders noemt geeft perfect het verschil tussen de PVV en FN en UKIP weer… De PVV is anti Islam, FN en UKIP niet!! Die geloven ook nog in een islam light en islam heavy zoals de schrijver het heeft over de extreme islam.

  Sluit ik af met een recept van Erdogan;

  “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”

  Gematigd natuurlijk…

 9. Geronimo zei:

  Waarom zou Wilders zijn mening buiten Nederland niet mogen kenbaar maken? Waarom zou hij geen helpende hand elders in de wereld reiken i.v.m. de zware strijd tegen de islam, al was het maar om nieuwe anti-islam-partijen steun te verlenen ? De schrijver van dit artikel heeft duidelijk nog nooit gehoord over bezoeken van Marine Le Pen aan b.v. België en de U.K. nog niet zo lang geleden. Was dat dan misschien ook fout of contraproductief? Nog nooit artikels gelezen tegen Marine Le Pen en hoe daarin die grote Franse politica wordt afgeschilderd? Of hoe minachtend naar Nigel Farage wordt gekeken?

  Wat is me dat nu voor een stelling in dit stukje proza? Precies alsof de islam een exclusief probleem zou zijn van Nederland. Neen, beste, de ‘islam’ is een wereldwijd probleem, dat dan ook wereldwijd dient bekampt. Met bundeling van alle krachten i.p.v. versnippering. Waarom dan altijd die zelfde hetze tegen Wilders? Onbegrijpelijk. Hij is de enige politicus die zich tegen deze ideologie openlijk en met argumenten durft verzetten, op risico van zijn eigen fysieke integriteit. Wie durft het aan om hetzelfde te doen? Dat weet u zelf wel best: niemand, u al zeker niet. Kritiek leveren vanuit de veilige eigen zetel, dat is het enige wat u blijkbaar aandurft. Kritiek op alles en nog wat. Wat Geert Wilders ook doet, het is nooit goed.

  Het lijkt me wel een of ander poco-artikel, bewust geschreven vanuit die hoek om Wilders te beschadigen. Het hanteren van woorden als ‘Salonfähig’, van zinnen als ‘…in Australië vrijheid van meningsuiting is, maar dat deze niet opruiend en discriminerend mag zijn.’ dat alles spreekt boekdelen. Pure poco-taal. Maar naar echt zinnige kritiek blijft het zoeken.

  Ja, zo kennen we het intussen wel, hele dagen lopen janken over de invasie van de islam in geheel Europa, dat wel, maar tegelijkertijd de enige politicus die er daadwerkelijk, en op gevaar van zijn eigen fysieke integriteit, open en bloot durft tegenin gaan, afkammen om zelfs de kleinste pietluttigheden, dat is nu net wat zo karakteristiek is voor een groot deel van Nederland. Liever de voorman figuurlijk afmaken, dan als één blok achter hem gaan staan in deze wereldwijde, politiek ongelijke strijd tegen de islam. Schrijvers van dergelijke artikels moesten zich echt diep schamen.

 10. H.Vaes zei:

  Het feit dat ondanks 10 jaar tegenwerking en bashing en demonisering van de PVV ….door zoals ze zichzelf noemen…democratische partijen..de PVV in Nederland zo hoog in de peilingen staat…..dat wil m.i. zeggen , dat als de pers het lef zou hebben …..positief over de PVV te schrijven……..de PVV onherroepelijk de meerderheid in het parlement zou behalen.

Comments are closed.