Ongenoegen over niet ophoudende toestroom asielzoekers stijgt ( video)

De ongelimiteerde toestroom van wat politiek correcte media nog steeds asielzoekers noemen maar in de realiteit echter gewoon economische gelukszoekers zijn, stijgt in heel Europa. Zelfs in ons eigen land komen er protesten, maar in plaats van de oorzaak bij de wortel aan te pakken, namelijk geen gelukszoekers meer toe te laten, maant de overheid tot kalmte.

Hongarije heeft de grenzen succesvol gesloten, waarmee het zich aan het Verdrag van Schengen houdt en nu wijken de mensenstromen nu uit naar Slowakije.

In Praag gingen duizenden mensen de straat op om te betogen tegen de komst van meer niet gewenste ‘vluchtelingen’ , waarbij aangetekend moet worden dat Tsjechië  een van de landen was die tegen het door de EU gelanceerde verdelingsplan van ‘vluchtelingen’ stemde.

Zelfs in Zweden, toch het land bij uitstek als het gaat om het ondersteunen van de zieligheidsindustrie , staken boze Zweden in Ljungby een school in brand die 80  ‘vluchtelingen’ zou gaan herbergen.

Ook in Duitsland was het weer raak. In Hamburg ging weer een opvangcentrum in brand en een voorlopig triest hoogtepunt bereikte het burgerprotest in Keulen, waar de kandidaat burgemeester voor die stad, Henriettte Reker door een man met een mes werd neergestoken. Tijdens het neersteken riep de dader : ‘ het is allemaal verkeerd wat hier gebeurt en ik zal jullie bevrijden van zulke mensen.’

Het voorval bevestigt eens en te meer dat er maar een vonk hoeft over te slaan om tot een explosie te komen, waarna zoals in Keulen weer honderden haastig opgetrommelde mensen een menselijke ketting met lampjes en kaarsen vormden om Reker te steuen. Reker die weliswaar politiek onafhankelijk is , maar door Merkel in haar kandidatuur voor het burgemeesterschap wordt gesteund.

Maar niet alleen in ons land waar het COA een waar schrikbewind vormt door links en rechts zonder enige inspraak asielzoekerscentra te openen, ook in België heeft de federale regering besloten acht nieuwe locaties aan te wijzen voor het openen van opvangcentra.  Tezamen moeten deze plaats bieden aan 1.850 personen. Opvallend is de plaats Braasschaat bij Antwerpen, de rustplaats van vele om fiscale redenen uitgeweken Nederlanders.

En Angela Merkel, voor een zeer groot deel verantwoordelijk voor deze menselijke tsoenami, is vandaag in Turkije om daar verder te praten over de deal die de EU afgelopen week aan de Turken deed, en die mits Europa toegeeft aan de Turkse chantage niet alleen miljarden zal gaan kosten, maar er tevens voor zal zorgen dat de islam een definitieve rol zal gaan spelen in uw dagelijkse leven.

De grote steeds wederkerende vraag is, wat of wie zitten hier achter ? Ofschoon wij de I.Q. van politici niet zeer hoog achten, kan het toch niet zo zijn, dat niemand in de ivoren torens zich niet realiseert, dat door deze onverantwoordelijke tolerantie ten aanzien van de toestroom van zich nooit aan onze normen en waarden aanpassende nieuwkomers , ons land en de landen om ons heen in een niet te herstellen crisis wordt gestort. Het kan niet slechts de wens zijn om nieuw stemvee te importeren.

Wat dan ? Zijn er inderdaad ‘hogere krachten en machten ‘aan het werk die door velen de ‘Illuminati’ of door anderen de ‘Bilderbergers’ worden genoemd, met daaraan toe  gevoegd een snufje ‘Bankiers’ en Vrijmetselaar’s , die herkenbaar zouden zijn aan de typische wijze waarop zij hun handen voor het lichaam gevouwen houden, zoals Merkel, Herman van Rompuy  en onze eigen Mark Prutte?


5 Reacties

 1. Jos zei:

  Zo blijft natuurlijk het verdeel en heers principe in stand.
  En daar komt geen mens een stap verder mee.
  Beter lijkt mij energie te wijden aan het ontwikkelen van een samen-leving waarin ieder mensen het gelijke recht van bestaan mag be-leven ongeacht huidskleur, levensovertuiging en afkomst.
  Het is aan ieder van ons daar de juiste invulling aan te geven, uiteindelijk zijn wij allen één en willen wij allemaal hetzelfde.
  Aan eenieder van ons de keuze.

 2. Solo zei:

  Er gloort (wan)hoop, nu zelfs de baas van een Duitse politievakbond de verantwoordelijken heeft aangeraden om een grenshek tussen Duitsland en Oostenrijk te bouwen om de onaflaatbare migratiestroom een halt toe te roepen. “Iemand moet aan de noodrem trekken”, schijnt de man bijna verontschuldigend te hebben gezegd, “Anders kunnen wij niet meer instaan voor het handhaven van de openbare orde”.

  Het trieste voorval in Keulen wordt door de politiek aangegrepen om te spreken van een ‘aanslag op de democratie’.
  Met stip en ster de leugen van het jaar. Wanhoop en verzet ontstaan niet door democratie, maar juist door de afwezigheid ervan.

 3. only you zei:

  Onze machthebbers hebben duidelijk wat laten liggen?
  SLAAPDOZEN zijn het, als ze maar met lobbyen kunnen graaien!
  Waar ze mee bezig zijn? Ze hebben zeker wat te verantwoorden!

 4. jan1 zei:

  En in Nederland………………………………

  Het gaat maar door, het gaat maar door, het gaat maar door………..

  Geen politicus die z’n bek opentrekt of er iets tegen doet……………vreemd toch?

  OPZET!.

 5. guy53 zei:

  Mooi in Brasschaat.Moet ’t hier in Wassenaar,Aerdenhout,Blaricum of Laren nog zien gebeuren.Merkel is nog meer aan ’t weggeven in Ankara.Ook nog 80 mio Turken erbij.Doet daar gewoon namens 28 landen toezeggingen en niemand v/d EU die iets ervan zegt.Wat ’n trekpoppen,die Juncker en Timmerschwanz.Feest voor Erdogan en op 1/11 ’n eclatante verkiezingsoverwinning.3 mia(gaan naar zijn 1000 kamers tellende paleis), visumvrij reizen en toetreding in de binnenzak. Het losgeld is 2,5 mio mensen in de kampen.Waarschijnlijk vindt Juncker,totaal lam en ondersteund door ’n huilende komediant,dat er goed is onderhandeld.

Comments are closed.