De aan misdadigheid grenzende naïviteit heeft eindelijk een gezicht (video)

En daar hoeft u niet ver voor te reizen. Morgen, zondag gezellig een tochtje naar Dinkelland in het noordoosten van Twente ( Overijssel)  waar het katholicisme nog in haar ongerepte schoonheid kan worden bewonderd. Dinkelland heeft zijn katholieke karakter nog zeer goed weten te behouden.

Bijna alle katholieke gebruiken worden er tot op de dag van vandaag nog nageleefd en het gebied heeft het hoogste geboortecijfer van Nederland. Misschien is het daarom dat de knuffelcultuur voor handophouders er zo goed gedijt. Ga mee met Arjen Krol voor een gezellige rondleiding en geniet van de faciliteiten die uw vader en moeder al lang moeten missen. Den Haag kan immers een euro maar een keer uitgeven.


6 Reacties

  1. Theo Hofman zei:

    Hebben die “Arme Zielen” het wel door dat hun halal vreten in elkaar wordt gestampt door Hoeren en Christenhonden?

    Het verbaasde mij in eerste instantie dat het Grolsch bord nog aanwezig was, maar later begreep ik dat dit gedeelte afgeschermd gaat worden als ruimte voor de verdwaasde vrijwilligers!

    Wat ik wel weer toepasselijk vindt is het bord, vol te zien in beeld op 3.30 min. met de vermelding “de lekkerste BOK is er weer” , dat is dan toch weer helemaal halal!

Comments are closed.