Europa is een gemakkelijk doelwit voor islamitische terroristen

Om te beginnen u leest het goed, wij hebben het over ISLAMITISCHE terroristen . Dus geen ISIS terroristen ? Zeker ook, maar door de zwakte , het steeds weer toegeven, het door de knieën gaan, het knuffelen en bovenal het discrimineren ten nadeel van de eigen bevolking door de politiek elite, is Europa een gemakkelijk doelwit geworden voor islamitische terreur. En niet alleen Europa, maar zoals het neerstorten van een vliegtuig boven de Sinaï woestijn bewees of de aanslagen bij de tempels van Luxor ook ver buiten de Europese grenzen.

De Europese beleidsmakers met de EU in Brussel voorop hebben inmiddels bewezen dat zij niet berekend zijn op welke vorm van crisis dan ook. En laten wij dan ondanks alle ellende in Parijs niet vergeten wat er in Griekenland op financieel gebiedd gebeurt, nu de Grieken ( zoals te verwachten viel ) weer niet aan de eisen van de Troika  willen kunnen voldoen, het in Portugal borrelt, de Polen nu ook niet langer willen meewerken aan de door de EU bepaalde verdeelsleutel van vluchtelingen en er in Polen openlijk wordt gezegd dat Merkel de vonk was die de vluchtelingenexplosie te weeg heeft gebracht.

Luid worden nu de stemmen van de ‘achteraf betweters ‘ de politici, die unisono roepen om een betere beveiliging, terwijl iedere wat in politiek geïnteresseerde burger kon zien aankomen dat een ongelimiteerde toegang van moslims tot Europa vroeg of laat moest leiden tot chaos. Hiermee willen wij beslist niet stellen dat alle moslims per definitie een gevaar vormen. Maar de gebeurtenissen in Parijs hebben weer aangetoond dat die vriendelijke oppassende moslim buurman opeens een van de terroristen kan zijn die in Parijs meewerkten aan de aanslagen. De man werd al VIJF jaar in de gaten gehouden door de Franse binnenlandse veiligheidsdienst DGSI. En wat te denken van het feit dat het theater Batcalan reeds meerdere waarschuwingen kreeg zoals in 2011 omdat de eigenaren Joods zijn.

Slechts een keiharde aanpak kan de dreigingen enigszins reduceren, maar nooit voorkomen. De VS zagen kans na de gebeurtenissen van 9/11 ( weer moslims) de terreur terug te dringen, hetgeen wel ten koste ging van openheid en soms belastend werk op de rechten van de burger. Voor wat hoort wat, maar dat zal er in ons land voorlopig niet van komen. Zelfs als er in ons land onverhoopt een incident plaats vindt, dan nog zullen er de bekende voornamelijk uit gristelijke en linkse hoek kreten komen dat je niet iedereen mag veroordelen vanwege door een eenling begane daad.

Maar reeds nu, na slechts een dag, klaagt de Nederlandse transportwereld over de strengere grenscontroles bij de Belgische en Franse grensovergangen. Zo ver willen wij gaan ! Nog lachwekkender is het interview dat werd toegestaan aan een van de grootste politieke nietsnutten, de ‘VVD coryfee ‘ Edje kadetje Nijpels die in Parijs is en zegt niet te wijken voor dreigementen net zo goed als hij dat in de politiek ook niet deed. En wij kunnen ons gelukkig prijzen dat Nicolette Kluivert met man en 3 kinderen het overleefd heeft, net als een stel Nederlandse vrienden die in Parijs waren. En wat  te denken van de Nederlandse ambassade die een apart telefoonnummer opende voor in Frankrijk verblijvende Nederlanders ? Wat hebben wij de zaken toch weer goed voor elkaar !

Bijna 18 jaar had de wereld de stille hoop dat na 9/11 er een einde zou zijn gekomen aan de islamitische terreur. En ach, als er als iets gebeurde was dat meestal ver weg bij diegenen die mee hebben geholpen de brandstof voor deze terreurdaden bereidwillig vanwege het vergroten van hun eigen imago aan te reiken, de politiek. En nog steeds hebben zij niets geleerd van eerdere gebeurtenissen. Nee, wij mogen niet terug denken aan de verschrikkelijke ervaringen van ’40 – ’45 , dus discriminatie behoort verbannen te worden. Geheel mee eens, maar met dien verstande dat wij ondanks minutieus napluizen van de geschiedenisboeken niets tegenkomen over Joden die bommen plaatsten, zich zelf lieten exploderen , alles met het doel de andere helft van de bevolking onvrijwillig mee te nemen richting de 70 maagden.

Burgemeester Aboutaleb  van Rotterdam liet ook weer zijn virtuele spierballen rollen. ‘Wegvagen deze 40 tot 50.000 menen die zich bij de ISIS hebben aangesloten” liet hij weten en politiek Nederland zweeg SELECTIEF. Eerder zei hij n.a.v. de gebeurtenissen van Charly Hebdo al, dat als het je niet van onze vrijheid houdt, je dan maar op moet rotten ‘.  Een dergelijke uitspraak , maar dan van Wilders had gelijk weer 40.000 zeer verontwaardigde eerlijke Nederlanders op de been gebracht om een aanklacht in te dienen. Laat deze import Marokkaanse  Nederlander eens de daad bij het woord voegen, een echt voorbeeld geven hoe hij met deze crisis om denkt te gaan, maar dan zien wij slechts een paar lege Marokkaanse puntmuiltjes staan. Het grootse gevaar, zoals in Parijs is aangetoond zijn de zgn. ‘slapers’ en ongetwijfeld zullen er daar nog wel een paar tussen Aboutaleb’s  geloofsgenoten zitten.

Wat de oorzaak van de islamitische terreur ook moge zijn, er zijn 2 hoofdoorzaken waarvan de ene is dat de islam per definitie een gewelddadig geloof is, en de andere oorzaak gematigder stelt dat de terreur ontstaan uit een mix van oorzaken, waarbij met name de problemen van niet geïntegreerde jonge moslims deze in de armen van de ISIS en terreur drijft. De islam en de aanhangers daarvan, de moslims,  zullen een steeds groter probleem in Europa worden. Slechts een sterkere beknotting voor ons allen  van de vrijheden aan die wij gewend zijn en waarvoor wij gezwoegd én voor gevochten hebben  kunnen helpen de komende incidenten te voorkomen of te beperken.

Maar wilt u dat, bent u bereid daarvoor vanzelfsprekende zaken op te geven ? Naar de uitspraken van de Nederlandse politici te geloven en de snel op knuffelprogramma’s  gehesen burgers, vrezen wij van niet . Daarvoor hebben wij immers andere uitlaatkleppen zoals Pauw een misselijk makend TV programma, waar wij weer huilie huilie mochten doen.

Verbieden deze onzin.


6 Reacties

 1. Template zei:

  Sorry, hoor. Maar een vergelijking met de VS rammelt. Sinds 9-11 geen aanslagen meer geweest. Komt dat doordat het land sindsdien een NSA politiestaat is geworden? Of omdat het land meer (kennelijk vreedzame) – illegale – moslims herbergt dan welk ander westers land? Het import probleem is er al lang geleden volledig uit de klauw gelopen. De vraag lijkt daarom relevant en interessant hoe het komt dat Europa wel continu in de penarie zit, maar de VS blijkbaar niet, althans niet op een vergelijkbare manier. Zou bijvoorbeeld de ‘ontstaansgeschiedenis’ van de Islamitische Staat/IS ermee te maken kunnen hebben?

 2. linda bakker zei:

  https://www.youtube.com/watch?v=L7GAbVhjTSw

  Kijk hier maar een naar, dit is gewoon de ultieme waarheid. Zelf heb ik een tijd in het MO gezeten. Voor 12 jaar geleden was Syria een prachtig land en Bashar al Assad erg geliefd. Dat hij een vrede dictator zou zijn komt ook uit de doos ( van pandora) van de US. Ik heb Irak in de fik zien staan, niet wetend dat, toen ik Syria verliet dit prachtige land met zijn prachtige mensen spoedig in de fik zou staan. ps , al die jonge mannen uit Syria die hier naar europa komen zijn gewoon dienst weigeraars. Als je dat openlijk zegt word je bijna vermoord door de Gutmenschen die niet gehinderd door enige kennis van het MO, gaan uitmaken hoe de rest moet denken.

 3. Alberto Rios zei:

  Er zijn grote meningsverschillen in de politieke arena in Nederland, en we weten dat het zo hoort in een democratie.
  Nederland is duidelijk in oorlog al jaren tegen het terrorisme in Irak en Afghanistan.
  In het land zelf diverse diensten zorgen voor de veiligheid van het volk.
  Ondemocratische partijen als die van Wilders zijn een gevaar voor de vrijheid.

 4. Alberto Rios zei:

  @eur abia,

  ben ik van plan, maar heb niet zo veel tijd.
  ben op mijn vakantiehuis in Argentinie.
  toch weten we allemaal dat de PVV van Wilders en nep politieke partij,zonder leden en ondemocratisch is.

Comments are closed.