Heftige gevechten tussen politie en vluchtelingen in Calais ( Video)

Of de nu al 3 opeenvolgende nachten plaats vindende gevechten tussen de Franse politie versterkt met  ME en economische gelukszoekers de crisis rond de Franse havenstad oplossen, is twijfelachtig. Inmiddels wonen er 7.000 handophouders in wat de Fransen en de bewoners zelf  de ‘jungle’ noemen, die is uitgegroeid tot een volledige bidonville compleet met winkeltjes en zelfs een kerk.

Maar de gevechten liegen er inmiddels niet meer op. Iedere nacht trachten gelukszoekers hun weg te vinden naar de tunnel onder het kanaal om Groot Brittannië te bereiken. Voor sommige betekent dat een wandeling door de tunnel onder het kanaal door, andere trachten via vrachtwagens op weg naar Engeland de vlucht via de boot te maken.

Ondanks financiële en ook personele ondersteuning vanuit Engeland, zien de Franse autoriteiten geen kans het nu al maanden durende kat en muis spel te beëindigen en je kunt de vraag stellen of er eigenlijk wel een serieuze wil van de Franse zijde is, de problematiek op te lossen. Enkele weken geleden zijn er wat handophouders opgepakt, met een vliegtuig naar Zuid Frankrijk vervoerd, maar die stonden zoals te verwachten was na enkele dagen weer in Calais.

Wie het allemaal nog begrijpt mag het zeggen, maar kloppen doet het niet en dagelijks komen er 10.000 binnen in Europa, dat binnenkort aan de bedelstaf is!


2 Reacties

 1. Gerrit zei:

  Zo moeilijk is het toch allemaal niet?! Het oude Europa met haar soevereine landen, en diverse culturen moet verdwijnen en plaats maken voor een multiculturele samenleving zonder grenzen en zonder Nationale culturen.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  Massa immigratie is het wapen wat tegen de autochtone bevolking wordt gebruikt. Dit zal de grootste genocide worden die ooit heeft plaats gevonden, met instemming en volle mederwerking van de corrupte policor landveraders in Den Haag, Brussel, Koningshuis, en de MSM.

 2. Joop zei:

  Zodra west europa de winter ingaat (januari of februari) zal de ongecontroleerde vluchtelingenstroom aan banden worden gelegd. Daartoe is inmiddels al besloten, maar regelgeving is nog niet bekend gemaakt.
  Helaas veel te laat.

Comments are closed.