Met vuur tegen vluchtelingen

Het op een na laatste artikel van dit jaar, wij zullen u vanmiddag nog even de gevolgen laten zien als je een (vluchtelingen) champagnefles wilt openen, maar nu nog even serieus. Geen probleem heeft Europa en met name een aantal landen zoals Griekenland, Italië, Duitsland en niet te vergeten het Zimbabwe aan de Noordzee zo in de greep gehouden als het ‘vluchtelingen’ probleem. Vergeten zijn Griekenland, Oekraïne of de financiële crisis, nee het ging over een groep mensen waarvan een zeer klein deel echte vluchtelingen uit oorlogsgebieden zijn, maar de rest zijn gewoon uitkeringstoeristen.

En onder deze laatste groep zitten dan ook nog zeer veel Syriërs, die zoals in niet door de MSM getoonde berichten openlijk toegeven niet te willen vechten, zij het voor of tegen Assad, dus in feite gewoon deserteurs of mannen die de vrijheidsstrijd in hun land liever aan anderen over laten, en het er zelf eens lekker van gaan nemen. Dit laatste aangewakkerd door de met de dag groeiende hoeveelheid zieligheidsindustrie medewerkers, die daar de overheid een trouwe medefinancier is van de ‘oh wat zijn wij zielig brigade’ een zeer goed belegde boterham aan verdienen. Zie o.a. ons artikel over Dorine Manson, de directeur van Vluchtelingewerk Nederland, die 1.5 ton per jaar toucheert voor het leiden van een organisatie die qua inkomsten grotendeels afhankelijk is van donateurs zoals de Postcodeloterij en het Ministerie van Justitie.

Inmiddels groeit het onbegrip en de verontwaardiging bij de gewone burger, die wel voor alles gewoon moet betalen. Of het nu het gebruik van de ijsbaan is of dat van het zwembad, een goede GSM verbinding, medische of juridische hulp, het na 6 jaren of meer eindelijk krijgen van een woonruimte, het wekt terecht irritatie op.

Maar dit wordt door de politiek niet begrepen. Nee, zal Bondskanselier Angela Merkel tijdens haar reeds uitgelekte tekst in de nieuwjaarsboodschap zeggen en dat …. met ARABISCHE en ENGELSE ondertiteling , wij moeten er voor zorgen dat er geen teweespalt ontstaat of zelfs haat. Niemand in de politiek die hardop durft te zeggen dat juist de politiek de schuldige is van de onvrede en begrijpelijke boosheid.

In 2014 waren er in Duitsland 4 geslaagde pogingen om een opvangcentrum voor asielzoekers in brand te steken. De pogingen kwamen prominent in het nieuws. In 2015 waren dat er 72, en daarmee wordt er in Duitsland gemiddeld iedere week een poging gedaan een AZC in brand te steken of op een andere manier te verwoesten.

De politie tast in het duister, want slechts in 4 gevallen werden de daders achterhaald. Maar daar bleef het niet bij, in 2015 werden er tevens 815 aangiften gedaan vanwege kleinere vergrijpen tegen AZC’s, zoals graffiti teksten aanbrengen, varkenskoppen voor de poort leggen, enz.

De politiek zegt het niet te begrijpen en weet niet wat zij moeten ondernemen, althans dat laat men via de media weten. Vreemd, want was het niet een  Duitse uitvoering van zuster Theresa, in dit geval Angela M, die met haar open deuren  politiek die tot op de dag van heden aanhoudt , er voor zorgde dat heel Europa in een crisis is geraakt, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Het vertrouwen in een democratische rechtstaat daalt zienderogen en met krampachtige pogingen van de politiek om de schuld neer te leggen bij zgn. xenofoben, rechts extremistische partijen, populisten, trachten de uiteindelijk voor de crisis verantwoordelijken; de politici, de kalmte te bewaren.

De verantwoordelijke politietop, heeft de hoop al lang opgegeven, dat dit nog goed kan komen. Zij staan dagelijks in de frontlinie, terwijl figuren als Rutte, Samsom, Asscher veilig vanachter de gordijnen toekijken hoe een anderen de mede door hen veroorzaakte problemen trachten op te lossen, zonder succes overigens. Is een burgeroorlog in het verschiet ? Wij durven het u niet te zeggen, maar vast staat wel dat door een compleet falen en het lef om in te grijpen van de politiek, de druk en spanningen in de maatschappij oplopen en snel tegen het rode bereik aan komen te zitten.

Wij zijn geen voorstanders van het geweld dat in een aantal gevallen bij nacht en ontij  op AZC’s gepleegd wordt, maar zijn wel voorstanders van het onmiddellijk afschaffen van elke door de belastingbetalers ongevraagde financiële ondersteuning door de overheid aan welke vorm van zieligheidsindustrie dan ook. Bent u een voorstander van het opnemen van nog meer vluchtelingen, hetgeen uw voorland is, betaal het dan zelf. Laat de overheid net als bij aftrekposten in de belastingaangifte een mogelijk scheppen voor het betalen van een solidariteitstoeslag en u zult zien dat als met name de linkse rakkers zelf de portemonnee moeten trekken het met het enthousiasme voor deze handophouders snel is afgelopen. Want goed doen, betekent in die kringen, iets uitdelen waarvoor je zelf niets hoeft te betalen.

Maar niemand in de politiek durft dit probleem hardop aan te snijden, waarmee de lafheid en onkunde van diegenen die vanwege het niet hebben van capaciteiten  weer eens duidelijk is bewezen.

 

 

 

 


2 Reacties

 1. telelezer zei:

  Ik citeer:
  “”Is een burgeroorlog in het verschiet ? Wij durven het u niet te zeggen, maar vast staat wel dat door een compleet falen en het lef om in te grijpen van de politiek, de druk en spanningen in de maatschappij oplopen en snel tegen het rode bereik aan komen te zitten.””
  Nu begrijp ik dus waarom dit kabinet de militairen steeds verder kortwiekt en nog slechts Pang-Pang roepen als munitie geeft.
  Den Haag is gewoon bang voor een volksopstand, gesteund door een militaire STAATSGREEP om dit schandelijk landverraderskabinet (dat onze soevereiniteit en ons geld aan Brussel verkwanselt en ons land in chaos stort met de import van de halve wereld aan paupers van andere culturen die onze westerse maatschappij uteindelijk zullen uitroeien) af te zetten en nieuwe verkiezingen uit te schrijven.

 2. Ron Blauw zei:

  Burgeroorlog? Zo heten ‘regime-change’ projecten van de geallieerde fascisten uit naam van ‘het Westen’ anno nu.
  Overdracht van soevereiniteit is uit-de-aard ‘stealth’ een staatgreep plegen. Fascistische coup.

  @telelezer – met respect; u hebt zich niet goede en zeker niet volledig geinformeerd. U hebt het totaal mis, met uw paupers. Kijk deze live reportages, het zal u kijk op de zaak zeker veranderen.
  De paupers, dat zullen wij zelf (heel) binnenkort zijn, als wij niet van deze criminele landverraders af weten te komen.

  Zie hier hoe de journalist tussen de afvalbergen die de economische migranten achterlaten o.a. kleding vindt met labels van Hugo Boss, MEXX:
  http://regentraumkanal.blogspot.it/2015/11/f-tv-die-fluchtlingsluge-1.html
  http://videonetz.org/video/2908/jf-tv-die-fluchtlingsluge-2
  ‘Facebook refugees’ escape Syria via cell phones
  http://edition.cnn.com/2015/09/10/europe/migrant-facebook-refugees/index.html
  http://www.timesofisrael.com/facebook-whatsapp-and-viber-light-way-to-europe-for-syrian-refugees/
  http://www.counter-currents.com/2011/02/none-dare-call-it-white-genocide/
  PVV(C)DA+steunfracties: 1 front tegen het volk.

Comments are closed.