Zeggen dat je vluchtelingen nodig hebt, is keihard liegen

De kritiek vanuit de Duitse werkgeversorganisaties op het falende en desastreuze beleid van Bondskanselier Angela Merkel  t.a.v. de niet afnemende stroom vluchtelingen  begint steeds luider te worden. De Duitse overheid en ook die in ons land trachtte eerst nog de tsunami van uitkeringstoeristen goed te praten door te zeggen dat i.v.m. de vergrijzing wij deze mensen nodig zouden hebben. Dit blijkt inmiddels een flagrante leugen.

Minstens de helft van de migranten zou indien de fantasieën van Merkel, Rutte en andere dromers op realiteit berusten een perspectief moeten hebben op snel werk. Dit is echter niet het geval. Uit Duitse cijfers blijkt dat op korte termijn amper tien procent van de vluchtelingen ingeschakeld kan worden  op de arbeidsmarkt. Met het soort leugens dat door het toelaten en definitief vestigen van vluchtelingen in een land een probleem zou worden opgelost is onzin en hiermee verlies je helemaal de draagkracht onder de bevolking voor migratie. In ons land is de situatie al even bedroevend. 90% van de handophouders belandt in de steun en zal daar in de komende jaren niet uit kunnen komen. De redenen zijn een gebrek aan integratie voornamelijk veroorzaakt door een gebrek aan kennis van de Nederlandse taal. Maar daar bovenop komt een door de overheid zorgvuldig achterwege gehouden reden , namelijk dat het merendeel van  deze nieuwkomers helemaal geen zin hebben om te gaan werken. En geef ze eens ongelijk. Terwijl je in eigen land tenminste nog iets moet doen op het hoofd voor jezelf en de familie boven water te houden, ligt dat eenmaal opgevangen door een leger van Gutmenschen geheel anders.

De overheid probeert de werkeloosheidscijfers van een cosmetisch laagje te voorzien, maar in ons land met circa 150.000 de laatste 2 jaren binnengekomen ( ‘weliswaar hoog opgeleide ‘) nieuwkomers , zal iedereen ondanks het geschuif van cijfers zien dat deze welwillend door Den Haag toegelaten toestroom een zware tol zal trekken op de overheids uitgaven en dus uw belastingafdracht.

En de tsunami wordt nauwelijks minder. De vluchtelingenstroom die Europa bereikt is ongekend en gaat maar door. Goed,  aan het begin van de 1e wereldoorlog ving ons land,  dat neutraal was, ruim 1 miljoen Belgen op. Echter met een paar essentiële verschillen. Het was te verwachten dat het om een tijdelijke opvang ging en het ging om mensen met toch een soortgelijke achtergrond en gedachtengoed.  Beide kun je van de huidige stroom gelukszoekers met de beste wil op de wereld toch niet beweren. Cultuur en achtergrond zijn niet te vergelijken, je waant je soms terug in de middeleeuwen van stammenoorlogen en de kans dat de toegelaten personen ons land nog zullen verlaten is marginaal.

Zo lazen wij in de gemeente bekendmakingen van de gemeente Friese Meeren, die 160 personen met status ( die mogen blijven ) moet opnemen, men nu serieus denkt aan het vorderen van lege te koop staande woningen in de sociale woningbouwsector. Dit duidt niet op een spoedig vertrek, ook niet als onverwacht de oorlog in Syrië beëindigd zal zijn. Het percentage toegelaten Syriërs is niet meer dan 20% en opvallend is naast het hoge aantal Eritreers  ook de toename van Marokkaanse uitkeringstoeristen.

Dit alles zorgt voor angst onder de bevolking die zich door dictatoriale maatregelen van COA en veel gemeentebesturen in de steek gelaten voelt. Tel daarbij op de angst voor terreur door moslimextremisten die hun tentakels over de hele wereld verspreiden en u ziet uit reacties van boze burgers zoals in Geldermalsen en nu in Arnhem dat burgers bij gebrek aan veiligheid of de gedachte hoe deze zou moeten zijn, het heft in eigen handen nemen.

De hoop dat de Europese  en nationale politiek wakker zullen worden is op een paar uitzonderingen na zoals in de voormalige Oostblok landen te verwaarlozen. De door macht en aanzien verblinde politici, zoals Merkel, Schäuble, Schulz, Juncker en uiteraard niet te vergeten Rutte c.s.  zorgen er voor dat burgers in het merendeel van de EU landen zich steeds meer realiseren dat het in feite reeds 1 minuut over 12 is en slechts uitbarstingen van geweld de door politieke narcisten veroorzaakte chaos kan stoppen. Hierop wordt dan weer handig ingespeeld door politici die een oplossing in het vooruitzicht stellen, mits … u natuurlijk bij een komende verkiezing op ze stemt, waarna u merkt dat de op hol geslagen trein niet aan vaart mindert, maar gewoon doordendert.

De roep om  veiligheid stijgt, maar over welke veiligheid hebben wij het ? Meer politie of leger op straat ? Dat is slechts een noodverbandje, los van het feit , zoals nu in Frankrijk waar een noodtoestand is uitgeroepen, dit gelijk weer het gevaar met zich mee brengt dat een politiestaat aan de horizon dreigt.

De grote boosdoenster moet in Duitsland gezocht worden. Merkel als willoos meelopende uitvoerster van de Amerikaanse politiek, die geen sterk verenigd Europa wenst, zorgde er voor dat wij naast de financiële crisis die nog steeds woedt, wij een zorgelijk 2016 voorspellen. En de Duitse mentaliteit ‘Führer befiehl, wir gehorchen ‘ inschattend zal er in de partij van Merkel net zo min als in de onze eigen VVD niemand zijn die de vinger op durft te steken en roept:

Genoeg is Genoeg , want anders ‘schaffen’ wij ons zelf af !

 

 

 

 

 

 

 

.


11 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Deze stroom mensen is gepland en moet West Europa destabiliseren. Als de ellende dan groot genoeg is, zal het volk om krachtige maatregelen vragen. En dat is het moment dat de elite (NWO) hun slag zullen slaan en de macht zullen pakken en de burgers tot slaaf zullen maken. Helaas dat ziet het volk niet en onze eigen elite hopen op een mooi baantje, net zoals Wim Kok.

 2. Hot Burmees zei:

  Een deel zal zeker wel vluchteling zijn.
  De rest is , frontline , van een bezettingsleger.
  Net zoals de oprichting een stille machtsovername was van soevereine staten, is dit een bezetting van de EU om haar omver te werpen.
  Alle rechten en vrijheden zullen u worden afgenomen.
  Waar ooit de “beschaving en democratie”begon, gaat zij nu , de start worden van het omverwerpen van deze rechten en vrijheden, en uw “leiders”helpen {moeten} graag een handje mee.

  Vergeet niet, zij , de elite, hebben ons nodig, wij hebben hun helemaal niet nodig.

  Groet , wijsheid en liefde gewenst voor 2016.

 3. Hot Burmees zei:

  PS, ik vergat een deel 🙁

  Net zoals de oprichting van de EU en alles wat er aan vooraf ging, een stille machtsovername was, van soevereine staten, is dit een bezetting van de EU om haar omver te werpen.

 4. Jan s zei:

  Aanvankelijk leekt mij een bewust destabiliseren een denkbeeld van overdreven achterdochtige mensen. Intussen ben ik er zelf van overtuigd geraakt dat hier een bewuste strategie gepland is en ben het ook met Hoeder eens.
  Het destabiliseren is bewust beleid

 5. Ernst zei:

  Het is mij al zeer lang duidelijk dat al sinds jaar en dag de overheid mij de oorlog heeft verklaard en elke dag stapelen de bewijzen zich op dat ze genocide plegen op de bevolkingsgroep waarvan ik deel uitmaak. Dat wordt dus Neurenberg 2.0 voor Rutte cs. en hun poppenmeesters. Het begint al met rente heffen over niet bestaand geld en het gaat verder met het wegschijten van NL door het ESM-verdrag te ondertekenen etc.etc.etc. Sinds wanneer is een vorst soeverein wanneer zijn kabinet dit aan Brussel overdraagt tegen de wil van het volk in???

  http://whitegenocideproject.com/

 6. Markje zei:

  Misschien is het wel de bedoeling van de elite om ons tot slaaf te maken en in de armoede te brengen. Mocht het volk in opstand komen kunnen de vluchtelingen de elite beschermen om ons te onderdrukken.Het is niet onmogelijk.?????????????

 7. math zei:

  Hoeder je hebt gelijk. Maar de verslaving van de mensen gebeurt al duizenden jaren. En doordat ze altijd de geschiedenis hebben vervalst , komen ze hiermee weg. De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. (Napoleon) of de geschiedenis zijn de leugens waarover men het eens is.( Konrad Adenauer) Niemand is hopelozer verslaafd, dan zij die onterecht geloven vrij te zijn, ( Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832). In tijden van Universeel bedrog, is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad. ( George Orwell)

 8. formidabele zei:

  Als die aan de top de ene leugen aan de andere koppelen, klinkt het allemaal niet geloofwaardig meer?
  En ze komen er mee weg ook nog?
  Voorbeeld;
  Een van fraude verdacht politicus dacht nog burgemeester van Z. te worden, gelukkig zijn er nog mensen die wakker zijn en deze persoon ervoor laten bloeden, dan moet je wel opofferingsgezind zijn of staat er een andere goedbetaalde job te wachten, waarvan je geen commentaar van verwachten kan?

 9. carthago zei:

  De enige optie die nog overblijft is de staat failliet te laten gaan door minder,minder te consumeren en uiteindelijk het werk te staken,tenzij bijvoorbeeld nieuwe verkiezingen het ontij zal keren.

 10. Martin van der Ven zei:

  Hebben jullie (mede-reactionisten) zich wel eens afgevraagd wat het verbin-
  dende element is van deze hele Leugen-cultuur? Ik heb het niet over alleen Nederland. Het is net of er tamelijk plotsklaps een deken van leugens is uitgespreid. Politici waren nog nooit beroemd om hun openheid en leugens maar het wordt steeds erger en vooral openlijker.
  ga maar na:
  – de leugen is gebruikt als argument voor de Irak-invasie met als gevolg dat
  de agressieve islam, zowel intern haar conflicten kon uitleven als zichzelf
  overal kon “inlijven”;
  – overal ter wereld door wetten en voorschriften vrijheden werden/zijn
  ingeperkt terwijl men weet dat alles op leugens is gebaseerd;
  – zelfs de trieste gebeurtenis met de MH17 wordt bedekt door leugens.
  – waarom komt Rutte goed weg iedere keer als hij draait en liegt?
  – waarom wordt de islam “beschermd” door links- georiënteerden?
  – waarom hebben regeringsl(ij)ders zo’n voorkeur of angst voor de islam?
  – waar komt plotseling die POLICOR-tendens tevoorschijn?
  – waarom is Brussel meer en meer een autonome regering aan het worden
  dwars over de invloeden en tegen de belangen van burgers?
  – waardoor komt plotseling overal het racisme-spook om de hoek kijken?
  – waarom is onze vrijheid van meningsuiting aan het verdwijnen?
  – waardoor hebben wetenschappen en kerken geen oplossing? Het is daar
  muisstil.
  – waarom beweert de Paus dat zijn God en Allah dezelfde zijn?

  De lijst is veel langer maar dit lijkt me even voldoende.

  Dit is geen toeval! Dat er lieden zijn die hier in economisch zin gebruik van maken of op grote schaal frauderen, dat is geen NWO-complot. Er moet meer aan de hand zijn en erger is: we stinken er met z’n allen in.

 11. Solo zei:

  @Martin van der Ven:
  ‘ZIJ’ creëren hun waarheid, ‘WIJ’ de onze. Als twee zeepbellen die onafhankelijk omhoog zweven, totdat ze elkaar raken: péts!

Comments are closed.