Leest u Zweedse kranten ? 80.000 asielzoekers terug retour maar waarheen??

Nee, waarschijnlijk bent u geen regelmatige bezoeker / lezer van Zweedse kranten in dit geval Dagens Industri. Toch even lezen wat deze serieuze voornamelijk economisch nieuws brengende  krant te melden had ? De Zweedse minister van Binnenlandse Zaken Anders Ygeman wil het liefst dit jaar nog, maar het mag wat uitlopen 60 tot 80.000 zijn land binnengekomen handophouders weer retour afzender sturen.

En niet zoals dat tot nu toe ging per luxe lijnvlucht, met een plakje smörrebród bij het ontbijt, nee gewoon in een charter en weg wezen. Dat betekent ongeveer 50% van de in 2015 Zweden binnen gereisde culturele verrijkers , waarvan zelfs het sociaal super tolerante Zweedse volk nu de buik vol heeft, na weer een zoveelste recente steekpartij met dodelijk afloop.

Leuk plan van de minister, die net als collega’s elders in de EU op een wrede wijze is ontwaakt van een politieke winterslaap en opeens begrijpt dat wil je niet regelrecht op een interne burgeroorlog in miniatuurformaat aan stevenen, je iets zult moeten doen, wat verder moet gaan dan het bellenblazen in Brussel of Den Haag.

Maar Ygeman heeft zoals dat in de Zweedse media te lezen valt een paar kleine probleempjes  :

 1. Waar verblijven in het land van de eeuwig ruisende bossen, die 80.000 Eriteeers, Somaliërs  en ander soort volk, dat de bui al aan ziet komen en gewoon onderduikt. U weet de Zweedse Marine heeft nooit zo’n gelukkige hand gehad als het er om ging duikboten van een vreemde natie in de kustwateren op te sporen, laat staan dat 80.000 cultuurverrijkers zich vrijwillig voor een emigratievluchtje zullen melden.
 2. Stel, je hebt er een groep uit de bossen weten op te sporen, dan moet je weten uit welk land zij zijn gekomen, want daar moeten zij naar terug. Maar toevallig hebben de gevonden personen geen paspoort meer, dus …… ? Of je weet wel waar ze vandaan komen, maar dan moet de desbetreffende ambassade nog de papieren afgeven die de toegang naar het land van bestemming mogelijk maken en….. moet de persoon die wordt uitgewezen verklaren dat hij dat op vrijwillige basis doet en daarbij niet denkt in zijn land achtervolgd te worden om politieke of andere redenen .

Hopelijk dat voor die paar goedgelovigen onder onze lezers  het nu nog eens voor de zoveelste keer duidelijk is, dat oppakken om uit te wijzen een ding is, maar de daad bij deze politieke bluf een ander is en dat het gewoon niet lukt om ze het land uit te krijgen!

Net als in ons land en elders in de EU zou je in tegenstelling tot b.v. Australië, migranten eerst in een opvangkamp moeten opvangen. Dat kamp, toegegeven in onze huilie , huilie maatschappij is een vervelend woord en het  kan en mag niet verlaten worden gedurende de beoordelingsperiode voorafgaande aan een asiel … of afwijzing. Asiel toegestaan, prima en mag je het kamp verlaten, afgewezen, dan blijf je in het kamp totdat de uitzetting is afgerond.

Onze wetten voorzien daar niet in. Met name in ons land,  duikt de hele linkse en christelijke zieligheidsindustrie in je nek, gevolgd door de  EU en VN en sta je te boek als … en dat mag u invullen. Formeel zeggen de wet en de VN/EU regels dat je niet iemand op mag sluiten en opgesloten houden als hij of zij geen strafdaad heeft begaan. Illegaal of onder valse / misleidende voorwendselen een land binnen proberen te komen is voor asielzoekers geen strafdaad, maar o, wee als u zich niet als autochtone Nederlander op straat kunt identificeren bij een politiecontrole.

U ziet, er wordt zeer duidelijk met twee maten gemeten, de wetten en regels worden niet aangepast en in feite is er sprake van een discriminatie t.o.v. de eigen bewoners. Voor de politiek is dat geen probleem, want nieuw stemvee moet uit de gelederen van toegelaten cultuurverrijkers komen en daar behoort u niet toe.

En voordat wij het vergeten, de daders in zweden die een paar dagen geleden een vrijwilligster neerstaken,bij Ikea iemand een kopje kleiner maakten, of bij een muziekfestival verschillende groepsverkrachtingen uitvoerden, dat zijn natuurlijk uitzonderingen.

De rest is allemaal superlief en een ware verrijking voor de Europese samenleving !

M4624-310x165

 


9 Reacties

 1. AG zei:

  Geachte lezers,

  MISDAAD MET EEN KLEURTJE???
  ==========================

  Als je de verhalen mag geloven onder Europeanen is de criminaliteit welig onder de crim———–migraten.
  En zo ja;zit het in hun bloed,hun cultuur,of speelt er iets anders???

  Wij kunnen er kort over zijn,ja allochtonen gaan vaker in de fout dan autochtonen,veel zelfs!!!
  Hoewel de omroep en de kranten dit ontkennen,weet de goede verstaander genoeg,allochtonen zijn veel crimineler dan autochtonen.

  BLIJFT DE GROTE VRAAG OVER IS DAT ZO???
  ===================================

  ANTWOORD VOLGENS DE GEGEVENS JA!!!
  =================================

  GEZOCHT VERKLARING!!!
  =================

  Namelijk democratie is een wassen neus,kiezers zijn onwetend,in een democratie wordt eindeloos gekibbeld.
  Wat de een invoert ,maakt de ander weer ongedaan,beslissingen worden weer teruggetrokken,zodra een belangengroep maar hard genoeg protesteert.
  Er worden voortdurend compromissen gesloten door ondeskundige niet kundige mensen!!!

  JE KRIJGT HET IDEE DAT DEMOCRATIE SLECHT IS VOOR DE EU!!!
  ===================================================

  Geen toekomst visie,wat zorgt voor een korte termijn denken,daarom kan een volk zichzelf niet besturen.
  De kiezer weet veel te weinig om verstandig te kunnen stemmen.

  Dus het huidige systeem,de pot op er mee,de zogenaamde voordelen van de democratie worden zwaar overschat.

  WORD DE EU ASOCIALER,JA!!!
  ======================

  Namelijk er wordt geen enkele eis gesteld aan een de mensen in Den – Haag en of Brussel.
  De enige eis is dat je geen crimineel verleden heeft,zelfs ministers daar worden geen enkele eisen aan gesteld.
  Ze hoeven niet een bepaalde opleiding en of werk ervaring te hebben gehad,een krui wagen is voldoende om zomaar bestuurlijk verantwoording te krijgen zonder inhoudelijke kennis.

  EN DAN DE ONDOORZICHTELIJKE ACHTER KAMER DEALTJES!!!
  ================================================

  GEEN DADEN MAAR WOORDEN IS HUN MOTTO!!!
  =====================================

  PRUTSWEK BLIJFT INVLOEDRIJK!!!
  =========================

  IDIOTEN ZITTEN OVERAL???
  =====================

  Met en vriendelijek groet,

  AG.

 2. Arie Kanarie zei:

  Ach ja die moffen weten toch hoe razzia’s te houden,…. is de cirkel weer rond hé,………

 3. Ad zei:

  Misschien de oplossing?

  Al spreek ik nog zo goed Engels ( desgewenst met “cockney” of amerikaanse tongval ), dan kan iedere Brit aan mij afhoren, dat ik géén Brit ben.
  Ik ben een echte Nederlander, en iedere echte Nederlander kan, door maar eventjes naar mij te luisteren, vaststellen dat ik uit Rotterdam en/of omgeving kom. In mijn jonge jaren heb ik daar bijna 7 jaar gewoond, ziet u?
  Ziehier de juiste methode, waarmee men kan vaststellen, waar iemand vandaan komt. Neem een echt betrouwbare Syriër en tolk; die kan dan bevestigen of een ” vluchteling ” daar vandaan komt, en zelfs of die uit de buurt van Damascus, Aleppo of Homs komt. Hetzelfde geldt ook voor Marokko Tunesië, Libië, Algerije, Zimbwabwe, Soedan, Somalië Eritrea, Irak, Iran, Botswana enzovoorts…
  Als het “echte” vluchtelingen zijn, op de loop voor oorlogsgeweld mogen ze tijdelijk blijven, zoals het VN vluchtelingen-verdrag dat voorschrijft.
  Maar terug gaan ze, hoe dan ook.

  Maar hoe dan, zult u zeggen?

  Dat antwoord had ik zelf al verzonnen, maar las ik laatst in een andere vorm weer terug. Daar waren twee ondernemers, die het zonde vonden dat nog goeie mammoet-tankers naar de sloop in India of Pakistan werden gevaren, en daar op het strand werden gezet om te slopen. Maak er apartementen-complexen van, comleet met shopping-moles, theaters etc., en zet ze in Dubai of Qatar op het strand, zeiden ze! Bijna goed..
  Heeft u de film “Waterworld” wel eens gezien? Een film, waarin mensen op het water leven, op zoek naar het vaste, beloofde land.
  Prepareer die mammoet-tankers zodat er pakkumbeet 10000 mensen op kunnen, inclusief voldoende eten, drinken en voorzieningen voor een eenmalige trip richting thuisland. En zet die boot ergens in Namibië op het strand. De hele “internationale” gemeenschap zal moord en brand gillen, maar daar moeten wij ons maar niets van aantrekken.
  Omwille van de “handelsbetrekkingen” ( vette winst voor een enkeling, een strop voor de gemiddelde loonslaaf ) hebben wij ons al veel te veel laten welgevallen. U kunt gevoegelijk stellen dat we zo onderhand de vuilnisbak van planeet Aarde geworden zijn, en een plaats waar iedere echte machthebber zijn of haar, om welke reden dan ook niet welgevallige onderdanen straffeloos kan dumpen. Ze zullen misschien hun handelsbetrekkingen opzeggen; in dat geval zullen we de complete westlandse export zelf moeten opeten, en de nodige Polen en Bulgaren een uitkering geven. Die Indiërs en Pakistani’s moeten maar een ander baantje zoeken.

  Zoals eerder gesteld; waar door toedoen van de Amerikanen ( CIA ) conflicten zijn ontstaan ( Irak, Libië, Iran, Midden-Oosten-conflict, Afganistan, Viëtnam, Cambodia etc., is het makkelijk. Die tankers laten we gewoon ergens op het strand in New Jersey lopen.

  En geloof mij; zo’n “Exodus” hoef je maar één keer te ondernemen. Dan weet iedereen meteen weer hoe laat het is, en zal eenieder die hier niet thuishoort wel maken dat hij wegkomt. Wellicht kunnen we diesaangaat de Zweden en de Denen helpen met hun “vluchtelingen-probleem”.

  Een nieuw verdien-model is geboren, in ieder geval goed voor de economie, de echte, en niet, zoals de econdomie ( Zakkenvuller-kwadraad X inflatie-correctie : weersverwachting van overmorgen ( uitslag Ajax Feijenoord is ook goed )),die hier voor economie doorgaat ( zij de lusten, U de lasten) Medewerkers van de zieligheids-industrie ( COA, IND enz., laten we, tegen betaling van een modaal basisloon gewoon voor de kat z’n kut met stapels bakstenen heen en weer sjouwen over de Ginkelse Hei.
  De geoefende sjouwers mogen later een stormvloedkering in de Westerschelde bouwen. Maar wel bij eb weer afbreken hóór!

  Eind goed, al goed.

 4. antonio zei:

  @Ad,
  Het is te mooi voor woorden. Het idee is fantastisch, alleen de uitvoering nog. Ik biedt mij aan om als gezagvoerder een paar va die reizen te maken.

 5. linda bakker zei:

  @Ad zei. Geweldige creatieve oplossing. Wat de taal betreft, ik heb in het begin van deze invasie al diverse malen vermeld dat de asielzoekers meer en deel uit Noord Afrika kwamen en niet uit Syria en omstreken, omdat ik het verschil in dialect hoorde. Waarschijnlijk zaten er tussen de journalisten ook wel mensen die een beetje Arabisch konden en dit ook vermelde met gevolg dat er niet meer met de asiel eisers gepraat mocht worden. Ik heb zo het idee dat men dat bij de COA dit allang wist maar onder de pet hield. Er waren ook als “hulpverlenende gütmenschen” ook bij die arabisch spraken. Niets opgevallen zeker.

 6. dree de jong zei:

  Terugsturen is een onzin verhaal, in september vorig jaar!!! heet het EU hof geoordeeld dat iedere asielmigrant de gehele procedure moet doorlopen en in die tijd opvang moet krijgen in het land van aanvraag. Dit ging om 3 Tunesiers die door Italie waren teruggestuurd. Zij kregen alle drie 10.000 euro schadevergoeding van Italie toegewezen.
  Frontex moet ophouden met ‘redden’ en binnenslepen. Alle marineboten van de EU en een paar van die veer/cruiseboten die nu gebruikt worden om ze van de eilanden in Griekenland naar het vaste land te brengen net buiten de territoriale wateren van Turkije leggen, alle bootmigranten moeten naar die boten. Daar gaat iedereen die niet over (de juiste, niet valse) papieren beschikt en daadwerkelijk zou vallen onder het vluchtelingenverdrag na onderzoek door naar de EU, de rest wordt per kerende boot teruggestuurd naar de Turkse wateren/kust.
  Ieder bootje of reddingsclubje dat nog wel mensen naar de eilanden smokkelt worden gearresteerd als mensensmokkelaars en de illegalen worden zonder pardon (zoals de wet voorschrijft) ook in boten teruggezonden naar de Turkse wateren, desnoods (zoals ook Australie dat doet) als hun eigen boten lek zijn gestoken met boten en reddingsvesten,
  Zo hoort de grens bewaakt te worden.
  Gaan ze vervolgens weer via Libie stromen, dan idem dito daar.
  Het kan wel. Als ze maar willen…….

 7. Pieter H zei:

  Simpeler idee:

  Droppen in de landen die de buitengrenzen van Schengen niet bewaakt hebben,waardoor héél west Europa nu met de ellende zit.
  Alle kosten neerleggen in die landen !
  Zal je zien dat ze plotseling de grenzen wel kunnen bewaken !!

 8. Ad zei:

  @Antonio

  Hartelijk dank voor het aanbieden van jouw diensten. Deze tankers kunnen op de “automatische piloot” zelfstandig varen, en naar de opgegeven coördinaten gaan, zonder nautisch personeel. Automatisering en mechanisatie zijn de vader van de werkeloosheid. En dat is nu juist het probleem in de landen, waar die lui vandaan komen; er is veel te weinig werk, en zeker niet genoeg voor een volk, wat klaarblijkelijk niets beters te doen heeft dan zich voort te planten. We moeten die lui gewoon terugsturen, en ons er verder niet meer mee bemoeien.
  Zonde van alle miljarden ontwikkelingshulp. Het ontwikkelen gaat nog wel, alleen jammer dat ze het afdrukken niet onder de knie krijgen.

Comments are closed.