Vluchtelingen : Waarom mogen wij, de Nederlandse burgers, de waarheid niet weten ?

De aanleiding voor het schrijven van dit artikel is code 291 . Nu zal u dat niet veel zeggen en aangezien wij twijfelen of veel van onze lezers Zweeds lezen, een korte toelichting. Code 291 is volgens de Zweedse krant de code voor alle zaken inclusief de kosten, welke de Zweedse politie moet maken om het snel stijgende aantal incidenten met in het land aanwezige asielzoekers geheim te houden. Zie hier het bericht in Dagens Nyheter.

Het enige wat tot nu toe naar buiten kwam waren de kosten van de sinds een week ingevoerde personencontrole tussen Denemarken en Zweden, die de politie € 100.000 per dag kost om de veelal van beide landen heen en weer pendelende werknemers bij de Öresund brug  die Copenhagen met Malmö verbindt , te controleren.

Toch vreemd dat nog in Zweden, maar ook in Duitsland en zeker ook in ons land, zaken zoals kosten, aantal incidenten waarbij asielzoekers zijn betrokken gelijk de doofpot ingaan en de MSM hierover in alle toonaarden zwijgen.

Na de recente gebeurtenissen in o.a. Keulen, de regelmatige rellen in Nederlandse AZC’s, en de verwoede pogingen van de overheid om alles gelijk goed te praten en onder het tapijt te schuiven, begin je toch argwanend te worden. Problemen, en dan drukken wij ons nog voorzichtig uit, zijn er om besproken te worden, maar geheimhouding, door de MSM op gezag van de overheid, verspreiden van halve waarheden , zetten aan tot onrust en uiteindelijk haat tegen iets wat niet meer te verklaren valt. Afgelopen jaar kwamen in 1.5 miljoen veelal economische gelukszoekers de EU binnen, dit jaar worden het er in ieder geval ruim 2 miljoen. Zij ontwrichten met hun komst onze maatschappij, burgers worden terecht angstig en toch,…….. psssst, geheim.

Met onze Zweedse correspondent zijn wij op pad gegaan om te zien wat hier achter zit en uiteindelijk was de oplossing voor Zweden redelijk voor de hand liggend en eenvoudig, zodat wij die zonder al te veel aarzelen ook kunnen ‘vertalen’ naar ons eigen land en de buren.

Om te beginnen een uitspraak van de baas van politie in Stockholm centrum ,   Peter Ågren : Wij durven zaken vaak niet te benoemen , uit angst dat de gegevens in de handen komen van de Sweden Democrats  ( de qua zetels derde partij in Zweden die zich net als bij ons de PVV afzet tegen het vreemdelingen beleid ). De Sweden Democrats groeien snel, net als in Duitsland de eveneens vreemdelingen sceptische AfD en uiteraard bij ons de PVV. Zweedse politieagenten mogen bij een arrestatie niet langer het ras of de nationaliteit van de gearresteerde bekend maken, iets dat u uit ons land ook kent.  “Bruine man “mag niet, “blanke man” mag wel !

Met wat verder speuren, blijkt in Duitsland een soortgelijke houding te bestaan. Zou je de waarheid vertellen over de daders van de recente overvallen en aanrandingen, de daders van de criminaliteit, waar buitenlanders een hoofdrol in spelen, de werkeloosheidscijfers en de steun in migrantengroepen, dan wek je aversie. Deze aversie richt zich daar zij duidelijk zichtbaar zijn in eerste instantie tegen de ‘vreemdeling’, maar de ware schuldige die verantwoordelijk was, is en zal zijn voor deze tot een chaos of burgeroorlog leidende situaties, de overheid, blijft grotendeels buiten schot. Daarmee ontstaat een situatie dat gladde praters , leugen verkopers zoals Rutte en zijn companen voorlopig nog steeds weg komen met hun onverantwoordelijke en misdadige gedrag.

Dat wordt niet alleen geboren uit een soort angst voor het eigen ‘lijf ‘ maar uit de vrees de politiek invloed te moeten afstaan aan … ? juist de partijen die hiervan kunnen profiteren en de bestaande politieke elite van de troon zouden kunnen stoten.

Let eens op wat er gebeurt, als vlak voor onze verkiezingen in het voorjaar van 2017  er zich een catastrofe voordoet waarbij vreemdelingen zijn betrokken. De PVV laat dan achteloos de zgn. nette politiek correcte partijen achter zich en zou een absolute meerderheid ook nog wel eens bewaarheid kunnen worden. Een gruwel in de ogen van in ons land de linkse partijen en zeker ook de CDA, D66 en VVD. Het zelfde geldt in feite ook voor Duitsland, maar ook in Frankrijk, waar het Front National al aardig oprukt en slechts via gemene trucjes van een recente verkiezingszege kon worden afgehouden.

En wat te denken van de EU, waar het nu nog een gezellig links en centrum links onderonsje is. Opdoeken is het devies en dat bezorgt menige EU politicus nachtmerries.

De politiek is er dus alles aangelegen u de waarheid te onthouden en tot nu toe slaagt men daar redelijk in. Dat deze geheim doenerij op de lange duur niet houdbaar is, mede dankzij de alternatieve media die hun kop uitsteken , is duidelijk. Crisismanagement is nooit een sterke kant van de ambtenarij geweest, omdat met tot nu toe nooit in de afgelopen 40 jaar een crisis heeft meegemaakt.

Misschien dat wij een tipje van de sluier hebben opgelicht, wij gaan door.

 

 


12 Reacties

 1. jw zei:

  Het is al lang bekend dat leugens en bedrog hier regeren.Maar wat in frankrijk is gebeurd dat word nog erger in 2017 met deze landverraders.

 2. Robert-Panama zei:

  Geert Wilders heeft stevige contacten met de Zionisten. Die weten wel hoe ze onrust moeten zaaien door een nare gebeurtenis op touw te zetten.

 3. Markus zei:

  Nogmaals, het geen kwestie van zwart of wit en Christen of islam.
  Het is een feit dat de politiek iov de “elite” deze zaak zover heeft laten komen en de nederlandse bevolking te laf en bang om er iets aan te doen.
  Al jaren worden er met “ons” geld (gestolen via belastingen) bommen en granaten gegooid op oa: afghanistan, koerdistan, iran, irak, libie etc etc en geen een nederlander heeft er iets van gezegd, want het leverde geld op.
  Aangezien er een natuurwet is die zegt dat wat je zaait zul je ook oogsten, dan is 1+1=2 en geen 11
  Het enigste wat we nu nog kunnen doen is gaan samenwerken met die mensen wie dat is overkomen en gezameleijk dat schorum uit den haag samen met de beurshandelaren en bankiers het land uit trappen, liefst met een rokje naar bijv syrie of libie, denk dat ze daar wel raad weten met deze lieden.
  Kunnen de “vluchtelingen weer veilig naar huis en houden wij misschien nog een keer iets over aan het eind v/d maand.

 4. Jantje zei:

  @Robert-Panama
  bij Groen links hebben de zionisten Jesse Klaver in het zadel geholpen en bij de PvdA werkt nog steeds Samson aan het touwtje van de zionisten om van de rest nog maar te zwijgen.
  U bent gewoon een anti-semiet, net als die lui van voor WO 2.

 5. Kees zei:

  Markus,

  ?? te laf om iets te doen?? Waar gaat dit over, je kunt toch ook niets doen..
  En met geweld los je helemaal niets op.. en ja er hadden allang weer verkiezingen moeten zijn en ja de regering is corrupt en liegt en bedriegt maar denk dat we toch maar even door de zure appel heen moeten bijten.. het is niet anders..
  Meneer Wilders gaat helemaal niets oplossen. Niemand wil met hem regeren.. En Markus.. heb jij jezelf al beschikbaar gesteld als PVV-er??
  Ik woon in een dorp.. heb geen zin in ingegooide ruiten.. en beveiliging voor mijn deur.. denk dat er heel veel mensen zo denken.. Het is al te ver gekomen om voor je mening uit te komen.. het kan gewoonweg niet meer.. er is geen democratie meer in Nederland..

 6. andre zei:

  we worden geregeerd door een ordinaire pruissen familie. Duitsland, Nederland, het VK hebben maling aan grenzen en de inwoners hiervan. Vroeger kreeg je een naam aangemeten vanwaar je kwam. De Hannovertjes kwamen echt niet uit het VK, ja wel later eventjes hun naam veranderen, gewoon omdat het kon. Hier hebben we een rare mevrouw van lippe, bisterfeld.
  In duitsland heb je een soest, een riviertje Lippe en het plaatsje bisterfeld. In NL hebben we ook een soest maarja dat was natuurlijk niet genoeg dus moest er iets exclusiefs voor eigen gebruik neergezet worden en dat was soest aan de dijk volgens nederlands gebruik en dat heet nu soestdijk.

  Je kan zeggen wat je wil maar napoleon had wel humor om de quad riga van dat bouwseltje in berlijn te jatten. symbolisch queen victoria en daar zijn heel wat nazaten in europa geplaatst. Griekenland zweden spanje belgie noorwegen duitsland oosterijk en denemarken. Ja die onzichtbare navelstreng gaat verder dan we denken. Ons pampapaard zegt niet voor niets dat de nederlandse identiteit niet bestaat.

 7. formidabele zei:

  Wat we toch niet al niet aan de politieke partijen te danken hebben?
  D66 stuurt zelfs op buitenlanders op kosten van de Ned. staat om Clinton Zionistische politiek te steunen?
  Gekker kunnen ze het niet maken?

 8. Bil der Bergh zei:

  Onderdanigheid leidt tot gehoorzaamheid en leidt absoluut tot slavernij.

  Zodra de met passie gedreven oprichters van bedrijvigheden, het stokje over geven aan hun carrière beluste nakomelingen worden het oplichters. (en politici)
  Waar carrière boven het sociale staat wordt het Asociaal.
  Tegenwoordig hebben we als politici verklede studenten die met hun snotneuzen en drang naar macht en eigen toekomst, de toekomst van een heel volk ontredderen en het faillissement in sturen. Geen enkel gevoel voor het Volk, maar gemanipuleerd door Bilderberg drijven ze het Nederlandse Volk richting de slavernij.
  Lees en volg nu eens het hele artikel met filmpjes via Google: GEHEIM NAZIRAPPORT EN DE BILDERBERG-CONFERENTIES. Het kost even tijd maar daarna hoef je je niets meer af te vragen!
  Echt ongelooflijk dat we ieder jaar weer met die oranje vlaggetjes staan te zwaaien en dat alle sport en spel oranje gekleurd is.
  Wij worden als Nederlanders door/via onze eigen verkozen Volksvertegenwoordigers allemaal afgesloten opgesloten . De kranen zijn opengezet met dodelijke toestroom en nu moeten we verzuipen. We kunnen alleen nog even spartelen, want niemand wil/mag luisteren.
  Het wachten is daarom nu alleen op een gedegen tegenhanger van de Illuminatie. New World Order.
  Iemand die in staat is om het volk toe te spreken of landelijk de waarheid te verspreiden via bijv. een hele avond vooraf aangekondigde TV uitzending. De waarheid zoals die in het vrijgekomen geheime Nazi rapport uit de doeken gedaan wordt. Van daaruit krijg je kijk op de toekomst. En DAARMEE KUN JE DE MASSA OP ANDERE GEDACHTEN KRIJGEN. Op basis daarvan een correcte (geen corrupte) politieke partij oprichten, die het roer om wil gooien en de massa weet waarop ze moeten stemmen.
  Dat de politiek de Media beheerst en subsidieert, dat weet hoeft niemand mij te vertellen. Maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

Comments are closed.