“Wir schaffen das ” zet de deur maar wagenwijd open ( attentie video toont gruwelijke onthoofding )

Wij hebben getwijfeld of wij u deze gruwelijke video beelden moeten laten zien. Maar zij vormen weer een bijdrage  in de puzzel die de politieke besluiteloosheid heet.  ‘Nee, natuurlijk niet, niet alle moslims of vluchtelingen zijn zo’ en als wij dit  inmiddels grijsgedraaide verhaaltje weer horen of lezen met daarin verstopt de boodschap dat je gristelijke naastenliefde moet tonen, je sociaal correct op moet stellen, dan lezers keert zich onze maag.

Natuurlijk kun je niet alle met name moslim vluchtelingen aanspreken op wat er zich afspeelt in het land waaruit zij gevlucht zijn, want u zult dan onmiddellijk te horen krijgen dat dit mede een reden is waarom zij vluchten. Echter met een grenscontrole van de EU of die van ons eigen land, beide een lachertje voor iedereen die de EU of ons land binnen wil en de daaraan verbonden risico’s van moslim extremisten die even in de luwte willen liggen, moet je de vraag stellen wat voor tuig je binnen haalt.

De video die wij u tonen is van recente datum en toon een Syrische herder die onthoofd wordt en ATTENTIE de beelden zijn gruwelijk.

Duitsland zag  geen kans om afgelopen jaar meer dan 8.100 zgn. vluchtelingen linea recta terug te sturen naar de landen van herkomst . Dat is nog geen 0.8% !  De wil om op te treden ontbreekt gewoon en burgers worden aan hun eigen lot overgelaten. Politici met de ruggengraat van een oude tuinslang wachten totdat het kalf verdronken is en zult u zich zelf moeten zien te redden.

En nog steeds geloven mensen in de kreten zoals ‘wir schaffen das ‘ ,of soortgelijke onzin, terwijl  ondanks dat overheden trachten u het nieuws te onthouden, steeds meer mensen zien dat wij op een burgeroorlog afstevenen.
Wij kregen zojuist een bericht dat wij de video dienden te verwijderen, omdat volgens het Amerikaanse recht er geen live opnamen van deze slachting getoond mogen worden. Onze excuses. Maar zo ging het ongeveer:

aaaklse

 


7 Reacties

 1. jan1 zei:

  Hoe lang staan we nog met spandoeken: WELKOM ?
  Of worden we eindelijk eens wakker en zien we dat de politiek NIETS doet??
  Maar nog iedere dag dit soort tuig binnenlaat, zonder een enkele controle…

  De verkrachtingen in Keulen, waarvan inmiddels meer dan 90 aangiftes zijn gedaan staan niet alleen, ook in Hamburg en andere grote steden gebeurd dit DAGELIJKS! Ook in Nederland, waar het nog zoveel mogelijk wordt verzwegen, totdat………..
  Mensen die bij de COA’s werken en het ACZ, moeten geheimhouding tekenen en niemand mag met de pers praten, is dit normaal?
  Het zijn onze belastingcenten ! We betalen op dit moment onze eigen moordenaars en niemand doet wat.

  Tja en Geldermalsen, als NORMALE burgers kwaad worden en in opstand komen worden ze beboet en opgesloten terwijl ze voor hun eigen belang opkomen en ze veroordeeld worden door een in en in crimineel OM!
  Shame on you Nederland waar de corruptie zegeviert.

  We zijn in Europa inderdaad op weg naar een burgeroorlog en………………3 e wereldoorlog.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Onze politici zijn organisatie-criminelen die hier helemaal niets aan gaan doen: zij zijn immers de mede-veroorzakers van deze banale vluchtelingenstroom. Het lijkt niet uitgesloten dat de merkwaardige gebeurtenissen in Köln een vooropgezet plan moeten dienen. Want duizend noord-afrikanen tegelijkertijd op hetzelfde station….dat kan alleen bij afspraak. Maar de daders “kan men niet vinden” hoewel alle telefoongesprekken worden opgeslagen en die kunnen heel gewoon worden uitgeluisterd.

  Duidelijk is dat de collusie tussen bankiers, politici en de mainstream-media ons in hoog tempo van het ene smerige zaakje naar het andere sleept. De schurken die ons regeren die moeten echt weg uit ONZE regeringsgebouwen. Vóór de verkiezingen doet dit vieze tuig alsof ze er voor de mensen zijn maar eenmaal gekozen dan is het ineens “Zo, wij zijn er niet voor jullie. Dat hebben we jullie wijsgemaakt: jullie zijn er voor ons. En zie ons nu maar eens weg te krijgen”.

  Kijk beste mensen: we moeten echt af van de reigers die ons regeren want ze hebben geen geweten.

 3. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Iemand als Astrid Kersseboom is natuurlijk niet dom en dat is gewoon het bewijs dat ze geen geweten heeft. En dat geldt eigenlijk voor het hele zootje: ze hebben geen geweten.

 4. onlyyou zei:

  Ben er altijd vanuit gegaan, dat je goed functioneert als je de boel goed op orde Heb!
  Er is bij EU totaal niks van terug te vinden?
  Daar het werk in de maatschappij vaak ook niks dan kontenlikkerij is kan je hiervan ook weinig verwachten?

 5. onlyyou zei:

  Kijk eens, wat het doet als je niks als schulden hebt, dan hang je toch aan de laatste Mem?
  Het gewoon opvolgen van de bevelen in deze op maatschappij gerichte slavernij, weet je uiteindelijk ook niet of je de juiste verantwoordelijkheid neemt?

Comments are closed.