Oostenrijk sluit grenzen met Italië en Slovenië

Het zat er aan te komen, maar vandaag was het dan zo ver. De Oostenrijkse premier Werner Fayman maakte vanochtend bekend dat zijn land de grenzen naar Italië en Slowenië gaat sluiten en met name de grenscontrole aan de zuidelijke zijde van de Brennerpas waar  er dan een situatie zal ontstaan zoals voor het Verdrag van Schengen. Het zelfde geldt voor Arnoldstein , de grensplaats met Slovenië. De beide grensovergangen zijn belangrijke punten in de vluchtelingen tsunami.

Oostenrijk had al eerder aangekondigd dat zij een maximum grens zouden bepalen voor het toelaten van gelukszoekers en voegen nu de daad bij het woord. Deze maximumgrens is voor 2016 vastgesteld op 37.500 nieuwkomers en gelet het feit dat zich momenteel rond de 1000 DAGELIJKS bij de Oostenrijkse grens melden, is de beslissing van Fayman begrijpelijk.

‘Daar het plan A van de EU en de Duitse kanselier Merkel niet werkt , moeten wij zoals aangekondigd onze eigen maatrgelen nemen om ons land niet in een economische- en samenlevingscrisis te storten ‘, gaf Fayman als verklaring aan.

Voorts en net zo belangrijk heeft Oostenrijk de lijst met veilige landen uitgebreid. Dat houdt in dat zgn. vluchtelingen afkomstig uit Algerije, Gerorgië, Ghana, Mongolië, Tunesië en niet te vergeten ons Nederlandse knuffelland Marokko geen enkele kans meer maken op asiel en bij voorbaat zullen worden afgewezen. Zou Fayman op de hoogte zijn van de vraag die Wilders ooit in den Haag stelde en waarvoor hij dankzij een legertje Gutmenschen nog bij de rechter moet verschijnen ? Zo ja, dan is er werk aan de winkel voor onze vaderlandse politiek correcte schreeuwers.

Wat wij hieruit kunnen concluderen is het feit, dat er om welke reden dan ook in Europa naast de 4 premiers van de Visegrad landen ook nog andere regeringsleiders zijn, die zich bewust zijn van hun politieke verantwoording en deze ook durven te nemen.

Uiteraard hebben wij zo iemand in ons land niet nodig, daar nu ook de Nederlandse Bank heeft aangegeven, dat juist door de vluchtelingenstroom onze economie nog iets meer groeit dan voorzien. De papagaaien aan het Amsterdamse Fredrik Hendrikplein kregen kennelijk een telefoontje dat zij ook maar eens mee moesten gaan werken aan de Haagse leugencampagnes.

Dat de angst van den Haag om nog op een fatsoenlijke democratische wijze met de burger te communiceren dagelijks groeit mag blijken uit het feit dat nu ook de restauratiekosten van de Gouden Koets geheim zullen blijven, net als alle andere kosten welke verband houden met de strapatsen van een stel mislukte Jet Setters , die naast dat zij lid zijn van het duurste vorstenhuis van Europa , ook inmiddels hun beveiliging laten opvoeren. Reden ? men zal het u niet vertellen om u niet op stoute gedachten te brengen.

Misschien even ter herinnering, er moet een nieuw regeringstoestel komen en als wij ons niet erg vergissen, komen er einde van dit jaar zelfs twee. Een met alle luxe en comfort die mensen met een drukke agenda toekomt en een voor de wat minder prominente gebruikers zoals kabinetsleden. De KLM is er klaar voor en dat is een teken aan de wand. Onopvallend circuleerde er een bericht over de aankoop van 2 Embraers 190, terwijl de rest van de vloot uitsluitend uit de kleinere 175 bestaat. De 190 is de civiele uitvoering van de reeds eerder door ons beschreven Embraer Lineage 1000, maar door te zeggen dat het om een type 190 gaat hou je de gemoederen weer wat in toom.

Is het u overigens opgevallen dat Mark Rutte steeds moeilijker en wat gebukt loopt ? Nee, nu anonieme bronnen  melden dat het voortdurend gebukt staan voor opdrachten uit het Wassenaarse de Horsten, de EU in Brussel en … de Reichstag in Berlijn  er voor zorgen dat Rutte bijna niet meer rechtop kan lopen, een hoge prijs voor het feit dat hij zo graag staatsman van het jaar 2016 wil worden.

Jammer Mark, misschien toch maar een telefoontje met Unilever plegen, we hoorden dat ze daar een portier zochten!

aaaaaaa

 

 


7 Reacties

 1. Twanneman zei:

  Gadverdamme wat een vieze foto, die Juncker is de realiteit helemaal ontnomen en is levensgevaarlijk, in staat om een 3e wereldoorlog te veroorzaken samen met “zijn maten” handlangers w.o. Rutte.
  Ik blijf maar hopen op de val van de EU en Euro, ik hang nooit een vlag buiten maar dan wel!
  Ik heb het jaren geleden al gezegd; geef mij Poetin maar als wereld leider, en wie had gedacht (zelfs ik niet) dat er nog ooit zoveel bewondering, wijze woorden en visie zou komen uit de oostelijke landen, prachtig.

 2. Robert-Panamá zei:

  Kabinet en Nepkoningshuis met familie aanhang hebben hun vluchtplannen al klaar. Naar Argentinië met een stop in Canada. Elke Nederlander zou dit artikel moeten lezen.

 3. Ben zei:

  Van dat vliegtuig snap ik wel! HIJ wil natuuuurlijk zonder te hoeven tanken in een ruk door kunnen vliegen naar zijn (uitwijk) plaatsje aan de Argentijnse kust!

 4. bert v zei:

  ik betwijfel of “onze” Mark Rutte wel de capaciteiten heeft om portier te worden.
  Ik denk dat hij misschien de capaciteiten heeft om de paljas te spelen en zodoende mensen te vermaken.

 5. drfeelgood zei:

  Iedereen moet de serie “hunting Hitler” van history channel eens kijken.
  Dat plaatsje Bariloche waar ze zo vaak komen in Argentinie is een grote Nazi kolonie en bewijzen stapelen zich op dat Adolf wel degelijk de rest van zijn leven in die buurt heeft gewoond.

Comments are closed.