The animal farm Nederland.

Nederland, oh Nederland mijn ooit zo mooie vaderland is de aanheft van een artikel dat onze Arabië en Afrika kenner Piet van Doorn ons toestuurde.  Is er nieuws onder de Haagse zon ? Nee, het is een opsomming van datgene wat velen van u weten en gedogen.

Nederland, oh Nederland, mijn ooit zo mooie vaderland.  Land van gebiedsverbod en roze varkensmutsen die tot arrestatie leiden.
Land waar de politie op de bel drukt om even met je te praten over je gedachten Over je woorden, want  vrijheid van meningsuiting is selectief, immers haatimams kunnen gewoon hun gang gaan

Werd er ingegrepen bij ‘de ware religie’? Ja, nadat zij hun gif allang verspreid hadden en de rechter had bewezen dat zij tot jihad opriepen. Jarenlang konden zij hun goddelijke gang gaan en nog!

En dan een roze varkensmuts ,beledigend en provocerend, vanwege asielzoekers terwijl je vreedzaam demonstreert. Nederland, waar iedereen een demonstratie aan moet vragen, maar asielmigranten spontaan op straat mogen protesteren tegen de in hun ogen slechte opvang.

Nederland, waar zorgmedewerkers een gemeentehuis worden uitgesleurd, omdat de gemeente niet was gevraagd of ze muziek mochten maken Het pand werd niet gesloopt zoals bij die universiteit, er was alleen maar gedanst op een tafel

Nederland, land van overal een azc en hou je kop. Waar asielmigranten worden overgeplaatst als ze crimineel zijn, of discrimineren en psssssssst………….Waar men liefst niet over spreekt.

Nederland , waar de grondwet met voeten wordt getreden Want nee, niet iedereen is gelijk voor de wet

Nederland, the animal farm”All animals are equal but some are more equal than the rest” komt dan in mijn hoofd. Allen in Nederland zijn gelijk maar sommigen zijn meer gelijk dan de anderen, zoals het dragen van een varkensmuts reden is voor arrestatie

Hoe lang nog voor je wordt gearresteerd voor het dragen van een berenmuts als je per ongeluk langs een campagne loopt VOOR het Oekraïne verdrag? Want dan ben je een vriendje van Poetin zoals een politicus het pas benoemde?

Het wordt moeilijk in Nederland Allemaal aan de hoofddoek? dan mag niemand je wat doen want dan wordt je beschermd door de wet de Nederlandse wet….

 

beehhh

Piet van Doorn

 


5 Reacties

 1. Tet van Es zei:

  Nederland, het land waar men altijd zogenaamde oplossingen zoekt en niet zegt ‘tot hier en niet verder’. Nederland het land met een grondwet, die misbruikt wordt om het gelijk aan de verkeerde kant te krijgen en op die manier een ‘schijndemocratie’ in stand wordt gehouden. Nederland, het land waar rechtvaardigheid geen recht meer is, waar wat geweest is niet meer van belang is en wat opgebouwd is in een ‘no time’ wordt afgebroken. Nederland, het land van de vervlogen normen en waarden en een flinterdun fatsoen. Nederland, waar de meest extreme en botsende feiten normaal worden gevonden en waarover we op tijd weten ‘weg te kijken’.

 2. Piggy zei:

  De korte tijd die we nog hebben om massaal in Nederland te ageren tegen deze (Nep regering) verstrijkt zonder concrete acties. Maximaal 10% van de bevolking moet die andere 90% nog overtuigen met wat ons werkelijk te wachten staat. Dat is geen kattepies en daar komt ook niets van terecht als er niet gecoördineerd iets massaal in gang wordt gezet. Nog net voor de verkiezingen in 2017 weet deze kliekjes regering een bunker om zich zelf heen te creëren. Zoals Strafbaar stellen van opruiing, actievoeren, discrimineren, beledigen, en alles wat maar met de waarheid te maken heeft.
  Het is niet voor niets dat ineens alle regeringslocaties, paleizen, auto’s en koetsen toe zijn aan een geheimzinnige honderden miljoenen verslindende z.g. renovatie. Deze kliek is zichzelf gewoon maximaal aan het beveiligen voordat de massa op hen afkomt.
  Wie durft er nog zijn bek open te trekken? Niemand die wil luisteren en straks moet jij naar een heropvoedingskamp omdat je voor de massa op wil komen. De Geheimen van Den Haag moeten openbaar gemaakt worden en aan het publiek gepresenteerd worden. Zie Google: Hitlerkabinet en Bilderbergconferenties, Geheim Nazirapport, Moordcomplot koningin Beatrix etc.
  We durven het niet aan om voor onze mening uit te komen. Als het niet meer kan zullen we zeggen, hadden we maar alles op alles gezet.
  We moeten bewerkstelligen om Nederland op de kaart te zetten met een Volk wat doorheeft dat we met deze kliek afstevenen op een nieuwe wereld orde en vervolgens wordt dan het hele Europese volk hierover geïnformeerd. Dan maken we een kans, want kleine opstandige groeperingen worden als terroristen gezien, waar de gewapende macht tegenop moet treden. We zouden massaal en uniform moeten eisen dat onze waarheid met een speciale uitzending aansluitend op het 8 uur journaal op TV wordt uitgezonden. Vervolgens een referendum houden. Linksom of rechtsom. We hebben er alle recht op. Als we dit niet doen zullen onze generaties een niet te bevatten dramatisch tijdperk ingaan van grote onderdrukking. Geen weg terug.

 3. telelezer zei:

  Zolang het naieve Nederlandse schapenvolk bij elke verkiezing steeds weer opnieuw de Haagse trawanten van de Brusselse “Varkens Van Orwell” in het zadel houdt, zal er niets veranderen

Comments are closed.