Twan Huys(je) Weltevree, gaat af in interview met Nigel Farage ( video)

Twan Huys, maar in het geboorteregister in het Limburgse Sevenum  ingeschreven als Martinus Huijs dacht weer even te gaan glimmen. Maar daar had Tinus net de verkeerde voor uitgezocht, daar het bij de zgn. interviews van deze overbetaalde doodordinaire nieuwslezers er altijd om gaat om de menigte te laten zien wie Tinus is en hoe ver hij verheven is boven de joker die hij wat vragen stelt. Nigel Farage veegde alle hoeken van Huysje Weltevree met zich hem aan.

Om te beginnen, en laten wij duidelijk zijn, wij gunnen iedereen het zijne of hare, is het natuurlijk te gek dat Tinus met  € 187.000 per jaar aan belastingcenten gaat strijken, voor zgn. journalistiek, die al jaren nergens op lijkt, maar kennelijk in ons volledig genivelleerde landje nog altijd scoort. Maar het toont overduidelijk aan dat de wensen van de gemiddelde Nederlander als het gaat om interviews ongeveer het peil hebben van dat van de Haarlemmermeerse polder, ver onder het nulpunt. Een volk, kiezer, luisteraar, lezer krijgt wat hij/zij verdient en wat dat betreft zijn wij een spaarzaam volkje, terwijl goede journalistiek ook in het Nederlands zeker met internet te kust en te keur wordt aangeboden.

Maar het voorlopige toppunt van deze geestelijke armoe waaraan de gemiddelde Nederlander al jaren lang lijdt is wel het feit, dat de VNL samen met GeenPeil kans hebben gezien om Nigel Farage naar ons land te halen om op 4 april , twee dagen voor het referendum  in Amsterdam de Nee stemmers tegen het alliantie verdrag met Oekraïne wat moed in te spreken.  Prachtig en het initiatief verdient zeker waardering, temeer er geen en laten wij het nog eens herhalen GEEN Nederlandse politicus is die dit zou durven en bovendien nog belangrijker zou kunnen  !

Zo ver zijn wij met onze grote monden, nijdig de toetsen van de computer of smartphone bedienende protest schreeuwers nu al gedaald, dat een prima en bovendien wel bespraakte buitenlander ons moed  komt inspreken!

Terwijl in de omliggende landen  mannen en vrouwen als Marine Le Pen, Beppe Grillo, Frauke Petry, volle zalen trekken, op een boeiende wijze hun betoog kunnen houden, moeten wij in ons land terugvallen op wat wellicht op dit moment de meest welbespraakte Europese politicus is, Nigel Farage.  Onze politici, gesteund door fluisteraars , van briefjes aflezende boodschappenjongens tonen aan, waarmee de Nederlander tevreden gehouden kan worden en terug in zijn hok wordt gestuurd. De reden is eenvoudig, geen interesse voor wat er om u heen gebeurt en hopend ingegeven door geestelijke luiheid dat een ander het wel zal opknappen. Voor Den Haag de kans om voor open goal hem er telkens weer keihard in te schieten, waarna wij weer gaan klagen  en het cirkeltje rond is.

En voordat u de video van het zgn. interview tussen Huijs en Farage gaat bekijken, dit artikel schreven wij in 2010 al over het Limburgse mannetje dat zich kennelijk schaamt voor zijn eigen naam en meent via een doorzichtig trucje passend bij de talrijke MSM ijdeltuitjes die ons land kent nog enig aanzien te verwerven.

Jammer Huijs, ga snel terug naar Sevenum, daar hoor je Thuys.


7 Reacties

 1. Amsterdammertje zei:

  Ben het helemaal met de redactie van Geennieuws eens. het is inderdaad treurig dat de Nederlandse politiek ( overigens slim gedaan van VNL en GeenPeil, bravo ) terug moeten vallen op een uitstekende buitenlandse politicus, omdat ……. ja …… wij ze in Nederland niet hebben. Heb net gereageerd op het artikel over Wilders, en inderdaad , waar is Wilders als het gaat om het alliantieverdrag ? Is dat een stap te ver ?
  Maar dat wij in Nederland voor wat niveau terug moeten vallen op het buitenland toont aan hoe slecht het met ons land is gesteld en de interesse van de inwoners voor hun toekomst.
  En ik voorspel dat de toespraak van Farage vuurwerk wordt, waar geen enkele Nederlandse politicus (a) in de schaduw kan staan.

 2. Robert-Panamá zei:

  Wilders heeft heel weinig economisch- en technisch benul. Het niveau van de gemiddelde Nederlander is steeds dalende. Zelfs het NL voetballuh dat voor de
  meeste NL’ers erg belangrijk is, staat nu ook op een laag peil.

 3. Doe maar gewoon zei:

  Ook zonder Farage of om het even welke nationale of internationale bellenblazer of schuimklopper zegt Nederland op 6 april gewoon “NEE!”
  Om in 2017 of eerder, bij de Kamerverkiezingen, zoals in 2012, gewoon weer “JA” te zeggen tegen Europa. Zo zijn onze manieren.
  Of zijn er soms mensen die werkelijk denken dat dit kleine, afhankelijke land in z’n uppie overboord kan springen?

 4. Marcel zei:

  Er zijn wel degelijk mensen die denken dat dat KAN. Maar ikzelf ben ook wel realist genoeg om in te zien dat de EU ons nog liever in een continentbrede en decennialange burgeroorlog zal storten voordat dat gaat gebeuren.

 5. drfeelgood zei:

  Wie nog gelooft dat stemmen zin heeft moet echt wel het iq van een poffertje hebben getuige het eu referendum destijds.
  duhhhhh

 6. telelezer zei:

  @drfeelgood (10:31)
  Deels met u eens maar deels ook niet; het helpt inderdaad niet bij onze directe vertegenwoordigers, maar het heeft wel indirecte invloed!

  Immers, bij een overweldigend “NEE” gaat Rutte dermate af (ook al zal hij voorspelbaar zijn democratische achterwerk met de uitslag afvegen) dat hij en zijn Haagse trawanten en Brussels meesters niet meer kunnen pretenderen te denken dat het volk “voor ” was, en kan hij niet meer zeggen “Wir Haben Es Nicht Gewusst”
  En we kunnen dan ook weer later eindeloos kankeren dat we ook bij dit referendum (alweer) belazerd worden door de overheid.

  Daaraast zal een Nederlandse “Nee” overwinning invloed hebben op het komende GB referendum (want Farage komt heus niet voor niks) en de voor de deur staande Hongaarse en Tsjechische referenda”!

  ECHTER: dat kan alleen maar bij minimaal 30% opkomst; dus beste Nederlanders, ook al bent u te lui, te dom, te naief, te apatisch of moet u naar “foeballe” kijken, of heeft u een lekke band, komt toch allemaal stemmen om aan te geven dat wij Nederlamdsers balen van de dictatuur van het Brusselse Politburo.

  Als u het dan niet voor uzelf doet, doe het voor uw kinderen die steeds verder het EU(SSR) moeras in worden getrokken door de Haagse loopjongens van Brussel.

 7. onlyyou zei:

  Twan zal als journalist zijn terrein goed moeten afbakenen?
  Hij is tenslotte geen amusement entertainer?

Comments are closed.