EU parlement wil autokosten met 30 % verhogen naar 10 miljoen

U weet de EU parlementsleden hebben een hard leven. Iedere maand een week vergaderen in Straatsburg op voorgeschreven dictaat van de Fransen die anders niet akkoord waren gegaan met de vestiging van het EU parlement in Brussel, hetgeen de EU belastingbetaler ruim 110 miljoen euro per jaar kost.

Maar om een kans te zien om al dit geld dat het Brusselse rovers kasteel jaarlijks binnen komt rollen nog wat sneller uit te geven, hebben de senior EU parlementsleden nu een voorstel ingediend om de kosten van uitsluitend het vervoer per o.a. huurauto’s van 7 miljoen naar ruim 10 miljoen per jaar te brengen. Reden………. veiligheid !

EU parlementsleden zitten namelijk vaak met” hoogst geheime” dossiers alleen in een huurauto en in deze tijden van toenemende onveiligheid weet je maar nooit wie er achter het stuur zit. Dus i.p.v. een Brusselse en eveneens een ingehuurde limousine service in Straatsburg, wil het EUP nog een volledige eigen auto vloot, natuurlijk met energiearme en omwereld vriendelijke auto’s bemand door een groep van 110 eigen chauffeurs, allen gescreend volgens de hoogste EU eisen. Alleen de beraamde kosten voor uniformen zijn al 116.000 euro PER JAAR ! Inderdaad u heeft het goed gezien, 110 chauffeurs en de kosten van uniformen 110.000, dat maakt ruim  1.000 uniformkosten per chauffeur per jaar.

Om u even te laten zien waar uw centen aan besteed worden hier een overzicht, waarbij in de kosten nog niet die van beveiligingsequipment en de benodigde tablets, Ipad en Ipods die in auto’s gebruikt kunnen worden zijn inbegrepen.

Waarom EU parlementsleden niet gewoon met een taxi kunnen ? Dat is slechts voor het betalende plebs, d.w.z. zo lang hij het nog kan betalen .

car


3 Reacties

 1. harry1 zei:

  En dit is nog maar het topje van deze geldverslindende ijsberg er verdwijnen ieder jaar, ruim 10 jaar lang vele en vele miljoenen bij de EU en niemand weet waar ze zijn gebleven!

  Oprotten met dit zooitje wrakhout wat Europa naar de k..l..o..t..e heeft geholpen! Helaas, het gaat maar door en ik vergeet nooit de uitspraak van Jopie de Druncker:
  “We gaan net zolang door met stelen, liegen en bedriegen, tot ze er wat van zeggen” en ik moet zeggen dat lukt nog steeds prima!

  Lijkt op de uitspraak van ene Bea onze grootste uitkeringstrekker : “de leugen regeert” en ook dat lukt nog steeds prima met Nederland als beste voorbeeld.

 2. Tonnie zei:

  Ja zeker het is schande voor ons en Europa wat ze daar allemaal uitvreten! Ik schaam me voor deze mentaliteit. Waar of van wie hebben ze dit geleerd? Het geloof misschien daar leer je ook al niet veel goeds. Misschien een nepopleiding tot nepqueen in een nepkoningshuis god weet het. Wij ook helaas Opzouten dus.

 3. jolo zei:

  de burger wordt tot op het bot uitgezogen en waarvoor?
  juist om hun elitaire leventje te kunnen blijven voortzetten?
  het enige waar ze in opgeleid zijn: Volk tot de slavernij , armoe brengen ‘ Hou ze arm, dan blijven wij supermachtig’

Comments are closed.