EU parlementsvoorzitter Martin Schulz toont zijn ware ondemocratische Duitse gezicht ( 2x video)

U zult er aan moeten wennen. Nadat de beoogde keizerin van Europa, Angela Merkel een paar steken liet vallen en in haar politiek inzake asieleisers nog slechts een bondgenoot in Europa vond, onze Markje,  heeft de voorzitter van het Europese parlement, de voormalige alcoholicus en boekwinkelbediende, ooit door de Italiaanse premier Berlusconi als ‘Kapo ‘betiteld, nu zijn ware “democratische” gezicht getoond.

In een vergadering van het EU parlement werd de Griekse afgevaardigde Synadinos,  die de Turken voor barbaren uitmaakte door hem uit de vergaderzaal gezet.

Wij tonen de video waarin e.e.a. is vastgelegd en het is voor het eerst in de historie van het EUP, dat een voorzitter meent zelf regels te moeten inplementeren, zich beroepend op een aantal artikelen, waartegen op het moment van de uitzetting geen beroep mogelijk is.

Opvallend is ook dat niemand van de andere afgevaardigden die wij wel zagen applaudisseren ten gunste van en  zich solidair toont met de Griek en samen met hem de zaal verlaat.

De lafheid van het Brusselse EU parlement wrakhout kon niet beter worden aangetoond.

Misschien had de UKIP afgevaardigde Godfrey Bloom 5 jaar geleden al gelijk toen hij Schulz een ondemocratische fascist noemde ( zie 2e video)


4 Reacties

 1. Robert-Panamá zei:

  Laat die rot Mof alles terug betalen wat ze in Griekenland gestolen, geplunderd en uitgemoord hebben tijdens de bezetting van Griekenland in de 2e wereldoorlog. Deutsche bank zal dan helemaal in elkaar storten. Als ik die Griek was geweest had ik hetzelde als Berlusconi gezegd. KAPO. Duitsland krijgt zijn eigen straf met nog een extra miljoen ongetemde, onopgeleide handophouders. Ik denk dat de verkoop van kuisheids gordels fors zal toenemen.

 2. jw zei:

  dit heet gewoon minachting van de burgers uit de EU of u loopt mee of u ben een overloper.Dat in brussel de overlopers zijn hebben ze allang niet meer in de gaten dus als u nog niet genoeg van deze lui heb stem dan gewoon met het referendum voor en de duitsers met de verkiezing voor tante merkel waar wij dit aan te danken hebben.Niet aan Rutte die gewoon een schoothond is.

 3. onlyyou zei:

  Beetj e terug houdendheid nkunnen wel in acht nemen?
  Vooral ze de ene na de andere mislukking begaan?

Comments are closed.