In Nederland geen terreur, want “wij zijn met meer ” ( video)

Nadat de verplichte meldingen, tweets, korte TV shots weer de wereld ingestuurd waren door staatshoofden, politici en andere onrendabelen die kans zagen te parasiteren op de ellende van een ander ( jongens wanneer komt er een volgende aanslag, dan ben ik weer even belangrijk) , sloeg de opmerking van de man van wie wij toch nu wel mogen stellen dat hij ons land de doodsklap gegeven heeft en dat nog wel zonder bomgordel, de teckel van Merkel, Mark Rutte wel alles : ‘Wij zijn met meer ‘

Kennelijk had de RVD niet zo snel iets anders bij de hand, want Rutte maakte de zelfde domme opmerking al eerder  na de aanslagen vorig jaar in Parijs. ‘Wij zijn een open democratische samenleving en wij blijven wie wij zijn.’

De opmerking van Rutte typeren gelijktijdig de onpeilbare diepte waarin ons land zeker ook dankzij de kabinetten Rutte 1 en 2 is verzonken is. Terwijl wij gisteren de uitzendingen volgden van de Franse TV, waarin alleen al in het 8 uur nieuws gedurende één uur werd uitgelegd wat er gebeurd was en wat de mogelijke gevolgen zijn voor Frankrijk en…. de rest van Europa, hoefden Nederlanders zich geen zorgen te maken, want wij zijn immers met meer.

En als toetje na, mocht u zich gelukkig prijzen te kunnen kijken naar de ‘Tafel van Thijs ‘ , waarin vanuit een christelijk perspectief de aanslagen in Brussel werden besproken door ….. een Marokkaan, die volgens eigen zeggen op zijn 16e nog op sandalen door het Rif gebergte liep te stappen, Fardid Zarkan , en die nu baasje is van het samenwerkingsverband Marokkanen in Nederland. En verder aan tafel, de jeuk sloeg tomeloos toe,  Gert Jan Zegers , de voorzitter van de Tweede Kamer fractie namens de ChristenUnie. En tenslotte de enige verstandige aan tafel, Rick Torfs , die kennelijk zichtbaar geïrriteerd zat te luisteren naar zoveel onzin, hoogleraar aan  de Universiteit van Leuven. Dit allemaal gepresenteerd door Thijs van den Brink en voormalige presentatie partner van Knevel met o.a. het programma Moraalridders.

En daar zit ons land vol van, van MORAALRIDDERS, die zich veilig in hun holen verstoppen zodra het spannend begint te worden, zoals de Tweede Kamer die morgen achter gesloten deuren gaat bespreken hoe wij zij beter beveiligd kunnen worden.  ‘Zie ons eens, wij worden beveiligd, dus wij zijn belangrijk ‘zal wel de gedachtegang zijn van deze onrendabelen, die juist in dit soort situaties zouden kunnen laten blijken dat zij wèl iets kunnen betekenen voor diegenen die hen aan deze baan geholpen hebben, maar het zoals gewoonlijk weer opnieuw af laten weten.

Luister en kijk hier naar een video interview gisteren gemaakt door  de Amerikaanse zender CNBC met de voormalige Franse president de Villepin  ( in het Engels) waarin deze tracht uit te leggen wat de achtergronden van de terreuraanslagen zijn en hoe daarmee verder om te gaan :


4 Reacties

 1. cathy zei:

  Dit is uiteindelijk het resultaat van het socialisme waar we sinds den Uyl aan het bewind kwam zijn ingetuind met zijn allemaal, Nederland is linkser dan links geworden, 90% van de bestuurders, burgemeesters zijn links en zelfs de VVD is links.
  Prima verwoord over het dodelijke socialisme in het volgend artikel uit de Knack. Gelukkig hebben we in Belgie nog wel mensen met verstand en hersens. Nederland loopt aan de hand van Merkel Soros, Rutte Soros, en Willem Bilderberg.
  Weg met de oorspronkelijke Nederlanders en terug naar het stenen tijdperk!

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/20-jaar-ps-laksisme-en-islamo-socialisme-bracht-ons-waar-we-vandaag-staan/article-opinion-626419.html?utm_source=Newsletter-23/03/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBOCHKN&M_BT=3003868413789

 2. Arie Kanarie zei:

  wij zijn met meer,… ik zie “meer” als kanonnenvoer voor zijn politiek correcte gelul,……….

 3. Henri G. zei:

  Deze uitspraak van Rutte getuigt van zijn tomeloze leeghoofdigheid. Praten kan hij als geen ander, maar de inhoud ontbreekt. Al jaren lang, en het ergste is nog dat wij Nederlanders ons dit laten aanleunen. Niet dat ik iemand daarover verwijten maak, het is allemaal het gevolg van een doortrapt stupificerings traject van de Nlse burger, dat door de socialisten al in de 70-iger jaren is ingezet. Wie kan er nog rekenen? Wie kan er nog spellen? Wie spreekt er nog een vreemde taal (behalve het door de MSM aangevuurde steenkolen Engels), wie kent de historie van ons land nog? En waarom worden, onder de bezielende leiding van de MSM, Nederlandse woorden klakkeloos en geheel overbodig vervangen door Engelse, ons nietszeggende woorden? WAAROM?

Comments are closed.