Mark Rutte verpatst Nederland ter wille van eigen glorie

Iets anders kunnen wij er niet van maken. Nadat deze premier al ernstig gelogen had over het aantal asieleisers dat dit jaar weer ons land binnen mag komen en zich als hongerige sprinkhanen te goed gaat doen aan de gratis en door linkse en kerkelijke instanties aangeboden melk en honing, gaat hij nog een stapje verder. Toegevend aan de inmiddels bekende PvdA chantage vindt hij het plan van Diederik Samsom om asieleisers per vliegtuig uit Turkije naar ‘Europa’ te brengen en vind hij dit een prima plan.

VIERHONDERD , wat de PvdA en meekwakende MSM nog steeds ‘vluchtelingen ‘ noemen moeten per dag met vliegtuigen naar Europa worden gebracht, waarbij en laten wij u het voor het geval u het niet begrijpt nog eens duidelijk maken dat Duitsland en ons land de grote hangmatten gaan worden!!!  Volgens Samsom, moet Rutte  als voorzitter van de slechts nog maar symbolische Raad van de Europese Unie  zich sterk maken voor dat plan en Rutte heeft reeds bevestigd daar wel heil in te zien. Het zou gaan om ‘een teken van goede wil ‘.

En om het politieke bedrog en gekonkel nog wat verder aan te wakkeren, heeft de fractievoorzitter van de VVD , Halbe Zijlstra, al laten weten niets in het plan te zien, dat vandaag in de Kamer wordt besproken. Hij noemt het een beloning voor het ‘stilzitten’ van de Turken, die tot nu toe ondanks je jubeltonen van Merkel nog geen aanstalten hebben gemaakt, de EU ook tegen betaling van niet aanwezig geld !! te helpen met problemen die de EU spreek; Merkel zelf veroorzaakt hebben.

Politieke leugens vliegen weer over de toonbank. Samsom die moet proberen nog iets van het linkse rommeltje te maken dat eigenlijk al naast de grof vuilbak had moeten staan. Laten wij vooral niet vergeten, dat met de PvdA onder leiding van Ome Joop de op Nederland neerkomende ellende begon.

Rutte, die er alles aan blijft doen, zijn gedroomde status als groot staatsman te handhaven, terwijl je toch geen helderziende hoeft te zijn om te begrijpen dat je als loonbriefjes schrijver van een kroketten firma hiervoor niet over de benodigde capaciteiten beschikt.

En om het doorzichtige vuile spelletje af te ronden, Zijlstra die nu opeens zijn eigen ‘broodheer ‘af zou vallen ? Zou er een stemming komen in de Kamer, dan zult u zien dat ook de VVD gedwee toegeeft aan de PvdA chantage.

De Tweede Kamer, die uw vertegenwoordigers dienen te zijn, maar er gewoon een potje van maken en het land steeds dieper in de ellende storten.

En als het bekende kersje op de appelmoes, onze  Nederlands Marokkaanse oproerkraaier Trees Klaver die middels een tweet laat weten dat ook hij Samsom steunt, even later gevolgd door Joël Voordewind van de ChristenUnie.

Klaver

Moeten wij het blijven herhalen ? De gecombineerde krachten van links en de kerk ( van huis uit ook links ) zijn de levensgevaarlijke sluipwespen in de Nederlandse samenleving , maar dat schijnt nog steeds niet door te dringen tot een groot deel van deze gezapig doorlevende bevolking.

Wat ik me realiseerde dat daar toch wel een stuk waarheid wordt gesproken, we zijn inmiddels gewend ons ongenoegen op Fb en andere internet protestmuren te plaatsen, we gaan niet meer de straat op, zoals destijds tegen de kernwapens. We laten ons in de hoek drijven, de sociale media hoek. Geen massale demonstraties vanuit alle lagen der bevolking, want wie wil het organiseren, wie doet de aanvraag en verkrijgt misschien toestemming om ergens waar geen hinder optreedt te mogen demonstreren. De (s)linkse hoek kan gewoon weer een dreigbommetje leggen en je wordt weer weggebonjourd. Het lef is weg, de eenheid is weg, we schrijven het allemaal van ons af. Ook ik!

De bovenstaande tekst ontvingen wij van een regelmatige lezer , en wij kunnen ons slechts aansluiten bij deze vraag.

Dus, ……….. ??????

rover

 


22 Reacties

 1. WAKKER WORDEN !!!!! zei:

  HOE HELP JE DE ZOOI NOG SNELLER EN NOG HARDER NAAR DE KLOTE !!!!
  DE EU FACISTEN WETEN HIER WEL DEGELIJK RAAD MEE……

  Brussel wil dit jaar einde maken aan controles langs EU-grenzen

  De EU-lidstaten moeten nog voor december stoppen met hun controles van de Europese binnengrenzen.
  Dat stelt de Europese Commissie vrijdag voor in een plan dat het personenverkeer in de paspoortvrije Schengenzone terug moet brengen naar de oude situatie.

  Een belangrijk onderdeel van het plan is de Europese Grens- en Kustwacht. Die moet in november volledig operationeel zijn, zo staat in het uitgelekte voorstel. Ondertussen moet Griekenland de gaten in zijn grenzen dichten.

  De Europese grenswacht moet ertoe bijdragen dat minder migranten Europa binnenkomen. Dan kunnen lidstaten zich niet meer beroepen op de ‘uitzonderlijke’ omstandigheden waaronder de grenscontroles van onder meer Duitsland en Oostenrijk toelaatbaar zijn.

  EU-president Donald Tusk reist deze week langs de landen van de zogenoemde westelijke Balkanroute. In elk land benadrukt hij dat nationale maatregelen geen soelaas bieden en dat de Schengenregels moeten worden gerespecteerd.

 2. Henny Ketelaar zei:

  Ik verbaas mij meer dan, dat in de zogenaamde alternatieve media ook in dit artikel wordt geschreven over “linkse en kerkelijke instanties”. Ongelooflijk om nog steeds vanuit dit starre antieke dualistische denken te denken en te schrijven. Het gaat helemaal niet (meer) om links of rechts. Je doet dus actief mee aan versluiering. Er bestaat gewoon een elite op deze planeet en ze gebruiken zogeheten links en rechts en midden of wat dan ook om iedereen tegen elkaar uit te spelen, de zogenaamde linke en rechtse krachten te misbruiken, “vriend én vijand” te financieren wanneer het in hun voordeel is. Zij staan al lang, heel lang boven deze primitieve gedachtengang en houden het graag in stand omdat het in hun voordeel is. Kijk met de migrantenproblematiek even achter de schermen en kijk naar de krachten die werkelijk de zaak laten springen, ontregelen en aansturen op werkelijke chaos. Rutte en zijn kornuiten zijn slechts knechten en lakeien die nu goed bruikbaar zijn, maar net zo snel weer aan de kant worden geschhoven wanneer ze niet meer bruikbaar zijn in het machtsspel.

 3. Carli zei:

  Henny Ketelaar je slaat de welbekende spijker op zijn welbekende kop. Velen worden er gebruikt als pionnen in een luguber naar spel gespeeld door elitaire lieden die zich vermaken met het inzetten van hun waardeloze vergaarde geld. Niet de economie, niet het geld, niet de handel maar de Mensheid, het Leven en de Aarde zouden prioriteit nummero Unno moeten zijn. Velen verliezen hun Eer, Waardigheid en Ziel voor Geld, Handel en laat me niet lachen de Economie. Maar ik eet liever brood en drink liever water dan dat ik in een Nederland leef waar onze vertegenwoordigers zich verlagen in malafide praktijken. Dus ik leef nu in een land waar vertegenwoordigers heersen waar ik me diep erg diep voor schaam.

 4. Amsterdammertje zei:

  Henny, prachtig dat jij weet wat wij als eenvoudige medelezers niet weten :
  ‘ wij hebben een primitieve gedachtegang ‘ en ik wil je ook nog best gelijk geven. Maar dan de grote vraag, wie is dan die ‘elite ‘die ……… Dat zij links en rechts na gelang de situatie tegen elkaar uitspelen, weer OK, maar i.p.v. je in geheimzinnige wolken te hullen, ga dan eens concreet door, geen gelul over elite, bankiers, Bilderbergers enz enz. gewoon eens wat concrete feiten en namen. Daar doe je veel medereageerders een plezier mee.

 5. Solo zei:

  @Henny Ketelaar: daar ben ik het van harte mee eens. ALLE grote gebeurtenissen hangen tegenwoordig wereldwijd en aantoonbaar met elkaar samen en hebben het ultieme doel om het SYSTEEM koste wat kost te redden door middel van een ‘reset’. De totale politiek, van welke windrichting of kleur ook, bestaat uit willoze marionetten.

 6. Robert-Panamá zei:

  Je hebt ook heel enge en stiekeme lakeien zoals Rutte. Meets hebben die wezens smalle schouders en homo neigingen (stiekem).

 7. Amsterdammertje zei:

  Het lijkt erop dat een (nipte) Kamermeerderheid aan premier Rutte gaat vragen, om zich maandag op een top in Brussel sterk te maken voor een luchtbrug tussen Turkije en de EU. In een debat in de Tweede Kamer schaarden SP, D66, GroenLinks en ChristenUnie zich al achter dit voorstel van de PvdA, en waarschijnlijk komen daar nog een paar kleine fracties bij.

  Dit aldus het NOS nieuws dat redelijk betrouwbaar lijkt. Da weten wij in ieer geval waar voor deze gelegenheid onze landverraders zitten.

  @ Solo ik ben het in principe wel een met henny ketelaar en dus ook met jouw reactie maar gelet het feit dat ik niet meer in de Sint geloof, de Kerstman, de Paashaas zou ik zo graag eens van iemand ( en daar ging het mij om ) willen weten wie nu die ‘elite ‘is ? Ik kan daar zelf ook wel een etiket opplakken, maar dan is dat oo op drijfzand gebaseerd. De een zegt/ schrijft dit,de ander dat, maar iemand die nu eens echt met en halfweegs concreet onderbouwd verhaal komt ????? Blijft het dus net als met de weersverwachtingen, gewoon wat gegevens en voorde rest gissen ?

 8. Amsterdammertje zei:

  @ wakker worden, ik ben bang dat het weer bij ‘plannen ‘blijft. Waarom zou Frontex nu opeens wel de grenzen dwz. de maritieme grenzen kunnen dichten ? Dat blijft een ondoeneijke klus temeer als een Frontex schip/vliegtuig een bootje met vluchtelingen waarneemt, het eerste is wat ze doen die vluchtelingen redden. Denk je serieus dat de DDR of Russische grenswachten dat toen ook deden ? Nee, dus ging er van het bewaken een afschrikwekkend signaal uit. Ik heb toch ook geen waakhond die een inbreker binnen laat en hem de weg wijst. Nee, hij blaft, waarschuwt en… bijt en dat is de enige wijze om de tent te beveiligen.
  Dus slap EU commissie ge OH want ze weten het zelf ook niet, d.w.z. ze weten het wel , maar durven niet hard de zaak aan te pakken. 3 maanden ene harde aanpak en let op hoe stil het opeens wordt. Klinkt onmenselijk is dat ook dus verwerpelijk ? Nee, niet , o, dus liever doden in eigen land door rellen enz. Je weet zachte heelmeesters maken stinkende wonden en het stinkt al een tijdje te sterk hoe naar dat ook klinkt.

 9. Solo zei:

  @Amsterdammertje (14.34): met gissen heeft het niets te maken. De aanwijzingen zijn concreet. Of je het nu de ‘Global Banks’, de ‘Banksters’, ‘Wall Street’, de ‘Happy Few’ of de ‘Eite’ noemt, HUN SYSTEEM of verdienmodel is op sterven na dood.

  Logisch, dat namen als Rockefeller, Soros, Poetin, de Kerstman of Merkel lekkerder weghappen als aanwijsbare zondaars dan de anonieme, gebalde macht van het kapitaal. Want daarom gaat het: een veelkoppig monster met tentakels over de hele wereld, HET SYSTEEM.

  Verreweg de meeste complottheorieën zijn verspilde moeite en het overwegen niet waard. Tóch is er wel degelijk een economische/financiële samenhang en regie die – via de wereldbanken – aan de knoppen draait en wereldwijd een onweerstaanbare macht uitoefent op de politiek, alleen al door de enorme afhankelijkheid door steeds verder oplopende schulden.

  De ‘crisis’ (‘crises’ is beter) heeft dan ook een duidelijke structuur in golfbewegingen: 1) instorten VS hypotheekmarkt, 2) schuldenexplosie, 3) stagnerende economie door wegvallende vraag.
  Alles wat daar nog aan ingrediënten wordt toegevoegd, zoals de puinhoop in het Midden-Oosten en de volksverhuizingen, moeten (bij voorkeur zonder kernoorlog) een klimaat scheppen, waarin de overgang naar een nieuw kapitalistisch ‘verdienmodel’ kan worden opgelegd.

 10. formidabele zei:

  Dat ze de ‘kluit’ aan het bedriegen zijn, ligt er duimbreed bovenop!
  De 2de kamer wijst al op complottheorien,BONTER kun je het niet maken?

 11. Amsterdammertje zei:

  @ Solo, hè dat schiet op, nu ook nog ‘het systeem ‘ Schrijf ik nu zo onduidelijk als eenvoudige ex Amsterdamse trambestuurder ? Ze hebben mij altijd geleerd eenvoudige vragen stellen dan krijg je een eenvoudig antwoord, maar dat blijkt fout te zijn.
  Natuurlijke beste man, is het gemakkelijker een naam te noemen, dus de Sint, Kerstman, Paashaas, merkel, Rothschild, en ga zo maar door , o, ja wijlen Bernie en nu misschien ook nog Bea, immers ook de Bilderbergers scoort.
  Wat ik slechts probeerde te vragen, vergeef mij mijn domheid , is wie legt nu eens op een simpele zeg 500 woorden lang verhaal uit CONCREET wie aan de knoppen draait samen met wie .
  Voor de rest ‘crises ‘etc ben ik het met je eens, las op de bok altijd de FT en Zerohedge, dus dan blijft er wel wat hangen.
  Dus Solo wie en wat let je om het eens in simpele tie ta tovenaar woorden nogmaals concreet uit te leggen, je doet er veel mensen die niet voor hun gebrek aan kennis uit durven te komen vast een plezier. En nogmaals een bellen blazen die tijd ligt achter ons.
  Bij voorbaat dank van lijn 24

 12. Ron zei:

  Hierbij informatie over wat Merkel allemaal doet en waarom het zo snel gaat.

  Noot redactie : dank voor uw bijdrage maar met zoveel URL’s slaat het systeem op hol. 1 OK

 13. Arno Rosenbaum zei:

  @ Amsterdommertje

  De mensen die aan de knoppen draaien zijn eigenaars van de grote banken die ook het leeuwendeel van de aandelen van de multinationals bezitten.

  Dat zijn in het totaal 80 man of zo, die voortkomen of gelieerd zijn aan de 13 rijkste families, waarvan de Rothchilds, Rockefellers, Schiffs, Morgans, Warburgs en Windsors en onze “Oranjes” de bekendste zijn.

  Hier een videootje van 10 min waarin alles haarfijn wordt uitgelegd.

  https://www.youtube.com/watch?v=RO0S6j2Zsqo

 14. Solo zei:

  @Amsterdammertje: bedankt voor de leuke reactie van ‘lijn 24′.
  What’s in a name? Namen doen er praktisch niet toe. Het gaat, zoals gezegd, om het systeem, waaraan wij allen meewerken. De massa als donateurs, de happy few als opstrijkers.
  Als je – zoals je zegt – regelmatig FT en Zero Hedge leest/hebt gelezen, dan hoef ik er niets meer aan toe te voegen. Je Engels zal up to date zijn, dus gooi ik er nog een link tegenaan naar een echt goede – zeer kritische en deskundige – Amerikaanse site: alt-market.com. Vooral de eerdere serie analyses van Brandon Smith mag je niet missen. Een must voor iedereen die zoekt naar een dieper inzicht.

 15. Piggy zei:

  Beste Amsterdammertje,
  Denk je nu werkelijk dat er één of twee aan de knoppen draaien?
  De Grondslag ligt bij alle deelnemers van de Satanistisch gedreven Illuminatie, Bilderbergers en Vrijmetselaars. Wat doet het er toe als je een paar namen noemt. Bij ons is het in ieder geval Bea en haar nageboorte.
  Kijk es naar het filmpje via google; Moordcomplot koningin Beatrix// prins Friso, geheim Nazirapport en prins Bernhard. En trek dan je conclusie, want die zit daarin verscholen.
  Willen we er wat aan doen dan moeten we ze aanpakken, maar we krijgen hier nog geen 5 Hollanders bereid om dat voor hun rekening te nemen. Sterker nog, nog geen één of je moet ze al met een taxi omver durven te rijden.

 16. Amsterdammertje zei:

  @ Solo, bedankt en volg je raad op. Hoe meer info, hoe beder de horizon en misschien dat ooit ergens uit de mist er een soort antwoord opduikt.

  @ Piggy heb mijn leesbril nog eens opgezet, maar kan niets ontdekken waar ik zei dat het om 1 of 2 figuren gaat, maar ik voeg ‘illuminati. vrijmetselaars graag aan mijn collectie toe, Bilderbergeres had ik al , misschien kan ik die ruilen ?
  Laat me niet lachen en lees wat is vroeg of vervolg reactiewisseling met Solo, miss of mrs ‘varkentje “

 17. Ron zei:

  Dit is het boekwerk waar Merkel zo’n fan van is en hierin staat ook de reden waarom deze heks dit jaar nog verdreven moet worden.

  https://archive.org/download/DialogeZukunftVision2050/Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050.pdf

  De oorspronkelijke Duitsers zullen in 2050 volledig zijn uitgewist, ofwel het verschil tussen Duitsers en migranten is niet meer te zien.
  Bedenk zelf maar op welke manier dit kan.
  Google de titel van dit boek en zie hoeveel filmpjes en artikelen hier al over geschreven zijn: “Dialoge Zukunft: Vision 2050”.

 18. Derk zei:

  Zie en hoor prof.Walter Veith in Het geheim achter geheime genootschappen en Verborgen agenda’s. Toets het.

 19. Bosschenaartje zei:

  Ik ben maar een eenvoudig mensje. Maar in alle eenvoud gezegd wat er gebeurd op deze wereld en hoe het in elkaar steekt het is misdadig tegen alles wat leeft. En Geld, Gas, Olie etc etc etc zijn al deze doden niet waard. Er is genoeg Gas, Geld en Olie op deze wereld. Als we er goed mee omgaan en het eerlijk verdelen dan is er nergens een tekort. En het is toch van de zotte om wie dan ook die anders voelt, denkt en beleeft te veroordelen of dood te maken. Het anders zijn kleurt de aarde bont. Als iedereen en alles hetzelfde zouden denken, voelen en beleven dan zou het best wel saai zijn hier op planeet Aarde.
  En Mark Nederland is zoveel meer als enkel een handelsland. Nederlanders zijn niet saai maar een bonte mengeling van hardwerkende trotse mensen.
  Mark Wij Het Nederlandse Volk Zijn Goed Maar Zeker Niet Gek. Wat ik het ergste vind is dat de bejaarden die Nederland hebben opgebouwd nu de dupe zijn op het einde van hun leven. Dat noem ik pas armoede.
  Mark Shame On You.

 20. Marco2016 zei:

  Het is de Joodse overheersing in ieder aspect van ons leven.
  Cultureel, financieel, onderwijs, politiek etc.
  Verwijder deze mensen uit hun machtsposities en alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. White man, it’s you or the Jew.

Comments are closed.