Nederland het eerste moslim land in de EU

Met belangstelling kijkt men vanuit Brussel naar het noorden. Daar vindt namelijk een spannend experiment plaats, waaruit zal moeten blijken of in de EU een land een moslim land kan worden en welk land is niet beter geschikt gelet zijn ervaringsdeskundigen dan ons knusse Multi culti landje aan de Noordzee.

Vooraf even een bericht van de Nederlandse vereniging van computer en elektronica verkopers . Namens hen moeten wij u bedanken voor uw ijver en inzet waarmee u uw boosheid liet blijken over een aantal zaken die de oprukkende islam in ons land duidelijk signaleren. U typte zich de vingers blauw, kapotte toetsenborden , Ipod en Pads haalden zelfs de garantieperiode niet, zo boos en verontwaardigd was u. En terecht ! Een echte zelfbedachte bijdrage was er echter meestal niet bij. De  tekens van de paste en copy toetsen waren versleten, want ja zelf je mening posten , daar was geen tijd voor , je had je taak gedaan en kon dat trots aan medeklagers melden die dan gauw een ‘like ‘bij je bericht zetten.

Eerst het bedrijf dat je associeert met Nederland, de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij , beter beken als de HEMA. Geen paaseieren meer maar voorjaarseieren, om toch maar vooral uw landgenoten die de economische kurk zijn van onze maatschappij , niet voor het in kopvodden gehulde hoofd te stoten. Trouwens over kopvodden gesproken, ook die haalde de HEMA weer uit de schappen toen bleek dat de verkoop hiervan door Jan en Ingrid niet echt op prijs werden gesteld.

Dan gaan wij even naar dat knusse familie kruideniersonderneminkje van de familie  Jan en Anita Meurs / Frits van Eerd, gezellige joviale Brabanders die gelijk zoals je dat wel vaker bij familiebedrijven ziet, alle kinderen en aanhang in het bedrijf opnamen. Kinderen van ondernemers hebben namelijk een bijzondere gave, zij weten en kunnen alles beter, kijk b.v. naar de van der Valkjes en hun schoonzoon Joep van den Nieuwenhuyzen. Opeens was er in het lokale filiaal van Jumbo dat een lezer van ons regelmatig bezoekt, geen gewoon saucijzen broodje meer verkrijgbaar, uitsluitend nog maar een Halal saucijzen broodje. Een goede reden om weer terug te keren naar Albert Heijn.

In het stadsdeelraadkantoor Amsterdam West, een notoir gezellige Multi Culti speelplaats waar Amsterdam er nogal een aantal van heeft, kregen de bij de ontvangstbalie werkzame dames een schriftelijke opdracht niet langer in korte rokken en/of knie laarzen op het werk te verschijnen. Geen gevolg aan deze mededeling geven betekent dat je naar huis gestuurd zou worden. De moslim bezoekers van het kantoor zouden zich door deze wijze van kleden ‘ongemakkelijk ‘ kunnen voelen en dat kan toch niet de bedoeling zijn. ?

En openbaar zwemmen, mannetjes en vrouwtjes zoals je dat vroeger deed in het Amsterdamse Mirandabad  ? Nee, dat is lang vervlogen tijd net als in veel andere Nederlandse baden.

Moskeeën ? Ja natuurlijk wel en het liefst op plaatsen waar zelfs een kerk geen toestemming meer zou krijgen een gebedshuis neer te zetten. Maar voor de baardmannen in lange jurken, daar doen wij graag een stapje terug.

Haat predikkende imams, hoe meer hoe beter, steek je wat van op, dus kom maar binnen !

Mag je iemand bespugen, naar iemand sissen en obscene kreten roepen, natuurlijk dat moet kunnen wij zijn immers een vrij en liberaal denkend landje. Maar aan een aantal gezellig aan een partijbijeenkomst deelnemende bezoekers vragen of zij meer of minder Marokkanen wensen, nee dat kan natuurlijk niet, en levert een serie aangiften op, waarvoor de politie die al lang niet meer uw steun en toeverlaat is en waakt zodat u kunt rusten en zelfs speciale aangifteformulieren tegen Wilders liet maken.

Lezers dit heeft niets meer te maken met tolerantie of een kleurrijke samenleving, waarbij met het woord kleur (zwart) wij dan ook nog even denken aan die talloze gekleurde querulanten die menen onze oeroude en traditionele Nederlandse feesten te moeten verstieren en een overheid die dat toestaat!

Het telkens weer toestaan, goed praten, gedogen, neemt geen einde. Zie het als een ouderwetse tram waar je allemaal gezellig dwars op de rijrichting naast elkaar zat. Raakte de tram vol, dan riep de conducteur , ‘allemaal even opschuiven graag, dan is er nog wat plaats ‘. Maar Nederland is geen tram en gezellig is het al lang niet meer. Gewapend met een busje pepperspray ga je de stad in. Als vrouw op het trottoir recht op een groepje cultuur verrijkers aflopen, beter niet doen, want ze zouden het als een provocatie kunnen opvatten. In hun land doe je zo iets niet, ofschoon het vaak gaat om reeds al derde generatie in ons land hand ophoudende rotjochies.

Is het nu zo moeilijk om eens af te spreken gewoon 4 weken geen stap meer bij de HEMA of de Jumbo te zetten ? Ja kennelijk wel. Toen onlangs studenten opriepen om zich te verzamelen bij een station om te protesteren tegen de oproep meer gespreid te gaan reizen, waren er 28.000 aanmeldingen.

Er kwamen uiteindelijk ZESENTWINTIG ! Toch noemden de organisatoren het een succes, ze hadden immers de pers gehaald !

Wat wij hiermee willen zeggen. U laat het gebeuren, u laat het toe, u schuift gewillig op als de Haagse conducteuren u dat verzoeken en u, u staat verbaasd te kijken als de boerka in 2020 wordt uitgekozen tot het kledingstuk van het jaar en u uw scheerapparaat weg kunt gooien.

En Brussel met de rest van Europa maar lachen !


9 Reacties

 1. telelezer zei:

  Het domme slappe steeds maar verder aanpassen aan provocaties, eisen, normen en tradities van “die andere cultuur” is slechts het begin van de op sluimerende wijze groeiende invloed en terreinwinst ! (zie bv. ook alle eisen mbt. Zwarte Piet, Charlie Hebdo, weg met de spaarvakentjes, halal eten invoeren in openbare organisaties, gescheiden zwemmen met boerkas aan in het water, weg met joden en homo’s, en ga zo maar door) Hoe lang kijken we nog de andere kant op en laten we ons provoceren? Wanneer beginnen we eens op te komen voor onze vrijheid? Wanneer hebben we eindelijk de moed om te stellen: Het punt is bereikt waarbij we NIET verder toegeven..!

  Wat is er overgebleven van ons ooit zo mooie trotse welvarende Nederland? Alexander Hamilton (stafchef van George Washington) zei reeds in 1775: “Een bevolking die zich niet verzet tegen de schande van het steeds maar toegeven en geen weerstand biedt, hoezeer ze ook geprovoceerd worden, verdient niet beter dan om slaven te worden van andere meesters.”

  Ik citeer ook de dappere verzetsheld en dichter H.M.van Randwijk in de hoop dat de laffe linkse politiek correcte Haagse bende deug-fascistische sufferds wakker wordt:
  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht!”
  Ook Churchill zei reeds in1938 “Appeasement is downright suicide. When confronted with evil, do not put your heads in the sand but act before it is too late!

 2. AG zei:

  Geachte lezers,

  TOLERANTIE!!!
  ==========

  Begrijp ik het???

  Heel Nederichland vraagt zich af,waarom uitgerekend Arabische – terroristen zo graag zelfmoord plegen.
  Probeer je eens in de volgende situatie in te leven!!!

  Seks voor het huwelijk is verboden,er zijn geen prostituees.
  Alcohol is verboden.
  Internet is verboden.
  Sport;het stadion ,feestjes enz allemaal verboden. Echtscheiding is verboden.
  Varkens vlees is verboden,eten mag alleen maar met je rechter hand.
  Terwijl je je achterste alleen met je linker hand mag afvegen.

  DE HOOGSTE VORM VAN ONWETENDHEID IS !!!
  ===================================
  IS IETS WAAR JE ALS ECHTE NEDERICHLANDERS NIETS VAN AF WEET!!!
  =======================================================

  Wij gaan door,WC – papier is verboden,alsof het leven nog niet genoeg gecompliceerd is!!!
  Scheer apparaten hebben zij niet,net zoals douches hebben ze niet.
  Buitenlandse muziek is verboden. Gegrild wordt alleen ezels – vlees op kamelen mest.
  Vrouwen dragen jurken,die er uit zien als zakken en ze moeten eigenlijk altijd gesluierd zijn.
  Iemand anders zoekt voor je een echtgenote uit.

  En dan vertelt iemand op een zeer overtuigende manier,dat je na je dood in het paradijs komt,waar je alles krijgt ,wat je op aarde niet hebt!!!

  NU BEGIN IK HET OOK TE BEGRIJPEN!!!
  =============================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. Twanneman zei:

  Nederlanders zijn slappe todden, digitaal klagen is wat we kunnen verder niets, Brussel kan met ons doen wat ze willen en dat weten ze, dus waarom zouden ze het niet doen.
  Als over een paar maanden de rente over het spaargeld -10% zou zijn dan gebeurd er nog niets, ja wat klagen en er zou wat geld worden opgenomen, verder niets.
  Als er in elk dorp of stad een AZC zou komen dan (met uitzondering van een paar demonstranten na) mopperen we even en duiken we weer zoals altijd met onze kop in een een of ander digitaal scherm.
  Stemmen over Oekraïne? Pfff nee het regent, het waait te hard, het is te ver weg, wat interesseert mij dat, hoezo? mogen we stemmen dan?, dit is Nederland ten voeten uit!
  Mensen gaan volgend jaar weer lekker stemmen op VVD, PvdA, CDA etc. dat moeten ze wel anders hebben ze niets meer te klagen want dat is het liefste wat we doen
  .

 4. w. akkerschaap zei:

  ik vraag me af wat twanneman boven me voor heldhaftige protest acties heeft gedaan in zijn leven om het recht te hebben om ons volk zo af te zeiken maar goed , ik moet hem nageven dat we redelijk suf worden gemaakt door internet , media, en mobiele spelletjes.
  idem door propaganda.. we zijn een groepsdier.. zolang de NPO zegt dat het verzet minimaal is , of het helemaal niet vermeld, zal niemand wat doen.
  bijna niemand wil of durft in zn eentje op te komen.

  ik wil even iedereen er op attenderen dat WIJ als Nederlanders goed onder de loep worden genomen

  anti AZC tweet > politie aan je deur. (knap IP speurwerk)
  pegida demo. > onterechte arrestaties
  bordje met leve de republiek > idem arrestatie
  dadelijk idem zo met FB posts !

  we willen wel in opstand komen , maar wij lopen niet zo 123 het politie bureau uit, als de gemiddelde allochtoon
  wij hebben een baan en een VOG nodig, de rekeningen moeten betaald worden , vrouw , kinderen etc.
  WIJ ZIJN BANG EN VOORZICHTIG, met een verdomd goede reden

  zo ook, als het Nederlandse volk in opstand zou komen, springt politiek denhaag in de bress , om ons nog beter in de gaten te houden want dan zijn WIJ het gevaar (voor hun) . en wat zullen ze blij zijn als ze nog meer dictatoriaal regime in kunnen voeren.

  als we het doen , moeten we het massaal doen ism de politie en andere overheidsinstellingen. letterlijk als een soort staatsgreep, anders gaat het nooit lukken !

  maar dit moeten we NIET doen via internet of ander gemonitorde mediums..
  terug naar 1940. op papier en verdelers, geheime/gesloten vergaderingen, zonder mobieltjes en een soort doorgeef (bel) lijst zoals vroeger op school als de leraar ziek was oid. en dan maar hopen dat je geen mol tussen je mensen hebt zitten, zoals de politie doet met demonstraties.(tuigh)

  whatsapp zegt men dat het gecodeerd is (behalve groep apps) , maar echt vertrouwen doe ik het nog steeds niet.

  als wij op FB en via internet websites af gaan spreken om massaal naar denhaag te gaan, zien ze de volksverschuiving dmv alle mobieltjes die naar een punt toe trekken ,drukte in treinen en op de weg
  zonder problemen zet men een snelweg af (ongeluk) en legt men het spoor plat (technische storing /springer) en komt er niks van terecht.
  je zou dit in kleine golven moeten doen, of druppel effect..

  ik speel al meer dan 2 jaar met dit idee en de planning ervan.

  begin dit jaar maar alvast in je vrienden kring en je buren / omgeving kijken wie wat waard is.

  ik zou graag oproepen om milities te vormen, maar dan heb ik dadelijk met een email en ip-trace de politie voor de deur.
  ik zou graag oproepen politici thuis op te zoeken (geweld loos) om ze te confronteren met uw onvrede.
  maar klaas-kan niks aan kindbruidjes doen-dijkhoff heeft al beveiliging na het oranje protest, dus dat is redelijk kansloos en zal t alleen maar erger maken
  ik zou graag oproepen massaal lid te worden van een schiet club, maar dat doe ik niet voor dezelfde reden. en word het bij ons te druk
  ik zou graag oproepen om ervoor te zorgen dat je minimaal bewapend bent thuis, maar dat mag ook niet.

  maar goed, je hoeft niet naar me te luisteren…….

  ik luister al jaren niet meer naar mensen

 5. jhon zei:

  L’histoire se répéte !
  Eerst kwamen ze voor de Joden
  en ik zei niets
  want ik was geen Jood

  Toen kwamen ze voor de communisten
  en ik zei niets
  want ik was geen communist

  Toen kwamen ze voor de vakbondslieden
  en ik zei niets
  want ik was geen vakbondslid

  toen kwamen ze voor mij
  en was er niemand meer over
  die iets kon zeggen

 6. Frank zei:

  Het ei is gebroken,
  Was vanmorgen bij de Aldi en zag een poster hangen met eitjes in een mand met de tekst, VERRASEND VOORJAAR.
  Begin hier kotsmisselijk van te worden, stelletje geile multinationals.
  Wat blijft er eigenlijk nog over, de dag van Suikerbeest misschien?

 7. Lucie zei:

  Naar de HEMA ga ik al niet meer,sinds dat gezeur over Zwarte Piet.
  Nu dus ook niet meer naar Jumbo en Albert Heijn heeft ook afgedaan met zijn hallal voer.
  Deen en Dekamarkt,zijn nog over,hoelang nog?
  Het wordt er voor de echte Nederlander niet beter op.
  Dankzij al die linkse rooie meelopers.

 8. Theo Hofman zei:

  @ Lucie

  V&D dacht nog te overleven met de slogan Prettige Geefdagen zonder enige versiering in hun warenhuizen, in plaats van Prettige Kerstdagen met versiering terwijl het bedrijf al op zijn gat lag.

  Die “slimme” hoge heren bij de Hema denken dit te kunnen met het Verstop Ei en wat niet meer.
  Al die marketiers die de trends verkennen en “verstand” van de markt hebben en nog steeds niet door hebben dat Verstop Ei, Prettige Geefdagen publiek niets, maar dan ook helemasl niets meer en niets minder kopen bij Christenhonden dan ook maar even noodzakelijk is!

  Verder geven ze elke eurocent binnen hun eigen alochzooi uit of houden dat in hun SpaarVARKEN en dat heeft het CBS blijkbaar na al die jaren, nog steeds niet in % weten uit te manipuleren.

  Maar wat betreft voor het succes van marketingstrategie van de HEMA, belt u of ik de Curator?

Comments are closed.