Onno Hoes, beloning voor liederlijk en incapabel gedrag ?

Ongetwijfeld kunt u zich Onno Hoes nog herinneren, de burgemeester van Maastricht, een stad die het toch al niet zo goed trof met zijn burgemeesters. Onno, had zoals de meeste burgemeesters en ander overheidsgespuis niet zo veel om handen, vandaar ook dat wij ze steevast onrendabelen noemen, dus dook Onno de verkeerde kroegen in, liet zich in met eveneens verkeerde jongetjes, kortom Onno liet heel Nederland zien voor zover wij dat nog niet wisten, wat uit de Ikea Billy komen betekent. Dus einde oefening.

Nog niet zo lang geleden wist de van zijn riante wachtgeldvergoeding levende maar inmiddels door zijn grote liefde Albert Verlinden verlaten Onno nog weten dat hij best weer burgemeester zou willen worden. Hij had daar immers volgens eigen zeggen de juiste capaciteiten voor.

Laat nu het grote VVD banencasino anders besluiten ! Onno wordt voor een periode van 2 jaar en dat 2 dagen per week adviseur van het COA ! Dat noemen ze nou de kat op het spek binden. Grote auto, ruime onkostenvergoeding en 2 dagen in de week moet Onno de verbindings ‘man’ zijn tussen het COA dat, ondanks dat volgens premier Rutte de vluchtelingenstroom einde maart zou zijn opgedroogd, er toch nog wel wat AZC’s bij wil bij die paar overgebleven ‘onwillige ‘gemeenten.   En dat gaat Onnootje nu regelen. En, hij gaat op 1 april aan de slag !

En weer komt uit wat wij zo vaak schrijven, je kunt het nog zo bont maken als je wilt bij de overheid, het zijn net waterhoentjes, zo zie je ze, zo duiken ze onder, om dan enkele minuten later weer ergens op te duiken waar je ze het minst verwacht.

Maastricht, hadden ze daar ook niet een burgemeester die een brandweerauto naar Bulgarije liet verdwijnen, daar ook nog wat scharrelde in onroerend goed, op moest stappen en toen even later weer als minister van migratiezaken boven water kwam, een zekere Gerd Hardleers ?

Enfin, morgen hoort u wat Onno nu precies gaat doen, maar hij verheugt zich vast op zijn nieuwe avonturen en die kikker………….?

 


3 Reacties

 1. only you zei:

  Deze heren komen waarschijnlijk van een andere planeet, waar schroom en integriteit i in hun boekje niet voorkomt?
  Zou het publiek niet meer onder ogen durven komen!

 2. Piet Hein zei:

  Weet je wat het is: wij laten het als volk allemaal gewoon over zijn kant gaan. Waar is de algemene verontwaardiging, de volkswoede? Van de hoofdstroom media hoeven we niks te verwachten want die heulen met de vijand (de politiek dus) dus we zullen toch écht zelf aan de bak moeten.

 3. guy53 zei:

  Helaas zijn we geen Fransen die gisteren weer en masse de straat opgingen. Geen fan van ze,maar dat moet men hen wel nageven.NL blijft in z’n luie zetel zitten.Komt vast door ’t weer. OH wordt COA super commissaris bij die speciale afdelingen v/d AZC voor bedreigde LHTB’ers. Heeft ie ze voor ’t uitkiezen.Krijg soms de indruk dat gevoelige openbare functies in NL vooral bekleed worden door kastnichten, relnichten of watjes.

Comments are closed.