Politie waarschuwt vrouwen vanwege ‘vluchtelingen’ niet meer alleen de straat op te gaan

Dat het ongelimiteerd toelaten van zgn. vluchtelingen een land of stad in de problemen kan brengen, daar hoeven wij het niet met u over te hebben. Het overgrote merendeel van deze asieleisers komt uit omgevingen en culturen die lichtjaren van de onze verwijderd zijn en, begrijpelijk overigens, hebben deze voornamelijk uit jonge mannen bestaande groepen geheel andere ideeën over o.a. de positie van vrouwen in Europa.

Nu kun je  als met name zieligheidsindustrie medewerker en niet te vergeten door christelijke naastenliefde bewogen man of vrouw altijd wel een excuus verzinnen om misstappen van deze nieuwkomers goed te praten. Zij zijn niet aan onze maatschappij gewend en onder het motto als je mij op mijn rechter wang slaat keer ik je ook de linker toe, wordt met man en macht geprobeerd , incidenten zoals in Keulen te verdoezelen of zelfs goed te praten. Overheden, lokaal en nationaal werken hieraan mee, want de rust moet bewaard worden, er mogen wat men in die kringen al gauw noemt geen uitingen van racisme of het aanzetten daartoe worden gegeven.

Dit betekent echter wel dat er in feite met twee maten gemeten wordt, aan de ene zijde nieuwkomers die ongestoord met ISIS vlaggen, posters en met anti christelijke uitingen mogen demonstreren (zonder daartoe een aanvraag gedaan te hebben !) , terwijl in hun krampachtige pogingen de rust te bewaren, de echte Nederlander of vult u maar een nationaliteit in, al gauw mee moet naar een politiebureau of nog erger door ME mensen op een pak slaag krijgt of op een lading traangas wordt getrakteerd.

In het Zweedse plaatsje Ostersund heeft echter na seksueel getinte incidenten, veroorzaakt door asieleisers, de baas van de lokale politie, Stephen Jerand na overleg met de burgemeester Ann Sofie Anderson een waarschuwing uit doen gaan aan alle Zweedse vrouwen in de stad om ’s avonds’s niet meer de straat op te gaan tenzij onder begeleiding van een of meerdere mannen!!

“Na de gebeurtenissen afgelopen zaterdag heb ik geen zin om nog langer geconfroneerd te worden met dit soort zaken die niet bij de Zweedse normen en waarden behoren, liet Jerand weten”, nadat er in de afgelopen 3 weken, 9 van dit soort incidenten waren gemeld.

Voor het doorgaans zeer tolerante Zweden kwam deze melding als een bom, want ook in Zweden tracht de overheid de steeds in aantal stijgende en met name seksueel getinte incidenten onder het tapijt te schuiven. Zo werd o.a. bekend dat jonge asieleisers op school meisjes lastig vallen, maar de school directie na klachten van de ouders van de meisjes, probeerden dit goed te praten, door te stellen dat deze jongens nu eenmaal een andere achtergrond hebben en nog moeten wennen.

Voor een interview met de politiechef verwijzen wij u naar een reportage van de Zweedse TV .

Nogmaals een bijzonderheid in Zweden, die echter onder de bevolking voor de nodige beroering gezorgd heeft en er toe leidt, dat Zweedse burgers zich terecht afvragen of zij nog recht tot spreken hebben en niet worden verlaagd tot 2e rangs burgers die zich maar moeten aanpassen aan het onaangepaste gedrag van asieleisers. Een omgekeerde wereld dus!

Het mag duidelijk zijn, dat het de hoogste tijd is, dat ook u in Nederland zich deze vraag dient te stellen. Immers ook in ons land wordt de asieleiser op alle mogelijke manieren  de hand boven het hoofd gehouden en worden misstappen onder het tapijt geschoven, veelal door b.v. medewerkers van een AZC een geheimhoudingsplicht op te leggen.

Spijtig genoeg is er in Nederland geen eenheid en worden de opvlammende protesten overgelaten aan een paar splintergroepjes, waarbij en ook dat moet gezegd worden hiermee de kans aanwezig is, dat zich in deze groepen helaas ook meelopers bevinden die het slechts om het ‘rellen’gaat.


12 Reacties

 1. Piggy zei:

  De marachausee, Politie en M.E. zijn de loophonden van het Neppe Koningshuis. In de 2e W.O. waren ze in dienst van de Duitsers, anders konden ze hun taak niet uitvoeren. Echter dit is hun nooit aangerekend omdat Wilhelmina met Bernhard Nederland vrijwillig had overgedragen aan de Duitsers. Waardoor het Hitlerkabinet hier werd geïnstalleerd. Nu vertegenwoordigd de Bilderbergkliek nog steeds het Hilterkabinet. Zodoende kunnen wij concluderen dat, als er opstand komt tegen de huidige gang van zaken, dat deze loophonden ons boven op de huid zullen springen als opgeblazen tijdbommen. Zij zullen als NSB ‘ers het volk (en hun zelf) in de steek laten. Dat ze zichzelf ook te pakken zullen hebben, dat weten ze zelf nog niet. (want het zijn ook maar laaggeschoolde en laagbetaalde loopjongens).
  Maar je kunt een schaap nog zoveel vertellen, maar dat schaap zal nooit begrijpen wat je hem verteld.

 2. jw zei:

  kunnen wij RUTTE,SAMSON,PECHHOLD,KLAVER ook aanklagen voor staats gevaarlijk en bewust het kapot maken van ons land?

 3. Jmc te Riele zei:

  Dit is niet nieuw hoor en heeft niets te maken met hoogopgeleiden. Twintig jaar geleden sportte ik iedere ochtend in het naburige park. Toen kwam er al een diender vragen of ik wist wat ik daar deed en wat voor gespuis zich in dat park ophield. Hij gaf dus een welgemeende waarschuwing de goede man.

 4. Hendrik Jan de Tuinman zei:

  Amerika ligt op ramkoers met z’n Agenda 21. Ontneem o.a. Europeanen hun rechten en maak ze tot slaaf van regeringen & multinationals. Hoe doe je dat?

  Maak gebruik van betaalde huurlingen, in dit geval onder de naam ISIS, voorzie ze van wapens en laat ze rovend en verkrachtend door Europa trekken.

  Een perfecte manier om de noodtoestand/avondklok breed geaccepteerd te krijgen. Charlie Hebdo, Bataclan en Keulen waren slechts voorproefjes. De strop wordt steeds een beetje strakker getrokken.

 5. Renske zei:

  Doods bang begin ik te worden. Ik zou graag pento barbiral in huis hebben. Voor het geval dat er hier in Nederland een grote verkrachtende roversbende zich georganiseerd hebben en huizen binnen gaan vallen. Het zou me niet verbazen Want het is me inmiddels duidelijk dat ze schijt hebben aan politie. Omdat de poltitie hier zuigelingen zijn vergeleken met de politie in land van herkomst.

  Ironisch dat Hitler de joden uit de weg wilde ruimen en Merkel miljoenen jodenhaters binnen haalt onder het mom van christelijkheid. Vraag me af of ze dat beseft. Zo ja dan zet ze het werk van Hitler voort.

 6. Marco zei:

  jmc.. goede man? je had hem een schop onder zijn hol moeten geven, en laten doen waar die voor betaald word.. en dat beteken niet waarschuwen? maar zorgen dat een mens veilig over straat kan..

 7. nico zei:

  Kies voor nationalisme kies voor de Nederlandse normen en waarde laat geen buitenlandse invloeden toe Nederland voor Nederland wij moeten en is een regel je past je aan en moet met harde hand aangepakt worden
  Geef of je land dit hebben we aan onze voorouders te danken

 8. Mieke Witteveen zei:

  Een borstel met ijzeren pinnen op zak, (of staalborstel) en die pinnen zonder balletjes op einde, rammen op de wangen…. Weet je de schuldige later zo aan te wijzen, mag aannemen dat de littekens er dan nog in staan….

  Blijf gewoon met je poten van vrouwen kinderen en dieren af!

 9. borst zei:

  maaaaaaaar de meiden zoeken het zelf ook op wat hebben ze te zoeken hier bij het centrum als het donker word moet je eens gaan kijken wat hebben ze een lol met die jongens

 10. henk zei:

  Hé Borst.

  Mijn dochter moet elke dag 2 keer langs een AZC om bij school te komen. moet ik haar nu echt om deze lui haar 20 min laten omfietsen dacht het niet. Fietsen nu in een groepje naar school. Maar is toch van de gekke dat je daar bang voor moet zijn…. En ze klagen maar dat het eten niet goed is of dat ze slecht behandeld worden. Klagen???? dan ga lekker terug naar je eigen land.

Comments are closed.